Orion Tähdistön Paholainen

← Edellinen

Seuraava →


Jan Korhonen 10-07-2018 11:27:24

Musta Magia (väkivaltainen magia) on ainoastaan, ihmisten tai muiden, jopa enkeleiden kiroamista, onnettomuuksiin, kuolemaan tai jopa Helvettiin.

Valkoinen magia on sitä, että siunataan onneen, terveyteen ja jopa Taivaaseen.

Viisauden, Tekojen, Opetuksen tai yms. Taikuuden avulla.

Paholainen on sekä Hyvä, että Paha. Luojan kasvot ei voilla olla rumat, Luoja on täydellinen.

Orion Tähdistön Paholainen
Paholainen Tähdissä

Kuvassa Orionin tähdistö josta Paholaispilvi siis löytyi ja tein siitä okkulttisen tutkimuksen perustuen joihinkin jo tunnettuihin faktoihin ja omaan tietämykseen tieteestä.

Orionin Tähdistö + infrapuna
Vasemmalla kuva tähdistöstä oikealla infrapuna kuva.
Lähde: Nasa

Okkultismi on yrittänyt tutkia ennustamista ja pilvissä näkyviä ennustuksia ja siitä esimerkkinä kuuluisan Rider-Waite tarot kortti pakan kortti Ace of Pentacles.

Ace of Swords

Eli koska Luoja kommunikoi joskus Paholaisen Palvonnassa käyttäen pilviä ja kertoo tulevaisuutta ja muuta. Okkultismi tutkii kyseistä asiaa ja koska tällä pilvissä, Orionissa on tällainen Ennuspaholainen tai okkultistinen pilvi on se luonnollisesti okkultismin asia kertoa mistä on kyse, ei minkään muun tieteen. Koska kyseessä on Paholainen otetaan luonnollisesti Paholaistarotti kortti ja tulkitaan mitä se vertailussa merkitsee juuri kunkin tarotti pakan tekijän mukaan. Ja tehdään tästä uusi analyysi, analysoiden onko kyseessä sama paholainen. Jos ei joudutaan tekemään uusi okkultistinen tulkinta.

Voidaan sanoa suoraan, että perinteinen maailman kuva järkkyy. Eli sillä ei ole mitään merkitystä mitä tarot kortissa sanotaan koska paholainen on pysyvä ja niin todellinen. Ei hetkellinen pilvi joka sitten katoaa ja koska pilven koko on 33 valovuotta. Se muuttaa käsitystä paljon, että “Taivaassa” on pilvi paholaisia. Eli käytännössä se tuhoaa koko olemassa olevan ajatusmaailman, koska kaikkien oppien mukaan siellä pitäisi olla Jahve, ja siis ne opit jossa Jahve siellä on hylätään. Myös ne tarinat ja myytit, jossa Paholainen on Helvetissä hylätään. Ja koska Avaruudessa eli “Taivaassa”, on Helvetti ja siellä Paholaisia se sijoitetaan ylimmäksi okkulttisessa hierarkiassa ja näin tiede korjaa itseään. Sitten jää tutkittavaksi miten yliluonnollinen ilmiö tai paholainen on ja tehdään jatko analyysi asiasta, eli sitä ideaa viedään eteen päin.

Eli se mihin se johtaa on, meidän täytyy mennä Paholaisen LUOKSE, ja tutkimaan tarkemmin mitä Paholainen siellä tekee. Onko siitä taas viittausta tai tutkimusta olemassa valmiina ja huomataan, että on vain yksi. Muinais- Kreikan Helvettiin matkaamismyytti jossa matkan järjestäjä oli Kharon, Manalan Lautturi. Eli myytti muuttuu taas, todellinen matka Paholaisen luokse on noin 800 valovuotta avaruudessa avaruusaluksella tutkimaan mitä Paholainen avaruudessa tekee. Myytti siis ei pidä aivan paikkaansa, vaikka siinä on alus ja lautturi jolle rahaa annetaan matkasta. Mutta matka siis tulee kestämään nykyteknologialla pari tuhat vuotta noin arvaillen, suuntaansa. Ja se onnistuu VAIN lisääntymällä avaruus aluksessa ja näin tehden lapsia jotka opetetaan tehtävään ja ne jatkavat. Se vie siis noin 50 sukupolvea suuntaansa karkeasti arvioiden. Eli se idea laitetaan vähän syrjään ainakin joksikin aikaa. Toki te sinne saatte mennä minun puolestani, jos vain haluatte. En minä sitä yritä estää, mutta se saattaa vain olla noiden myyttien kanssa niin, ettei se lautturi tule vaikka kuinka kutsutaan ja rahaa hänelle tarjotaan vain mitä. Se on sitten eri miehet jotka sen lautan ja matkan tekee.

Joten sen vuoksi alamme tutkimaan kuvaa myös muussa mielessä mitä kuvassa sitten on, ja miksi kuvassa on asioita, kun siinä näyttää niitä olevan useitakin. Se on oikeastaan aika kiehtovaa kuinka fiktiivinen kirjallisuus on ottanut ikään kuin mallia todellisesta ja sitten luonut vääristyneen kuvan, kun sitten nämä ongelmat kohdataan Evoluutiossa joskus tuhansien vuosien päästä siitä milloin nuo tarinat ovat syntyneet. Ne jotenkin hetken ovat uudestaan elossa mielissämme mutta sitten ne vain katoavat ja todelliset asiat saavat kaiken vallan. Ei sitä voi mitenkään unohtaa, jos avaruudessa Orionin tähdistössä leijuu Paholainen, kun sitten Paholaisia ajattelee tulee se mieleen, varmaan myös näiden Paholaisten halusta, tarpeesta jotka nyt sitten ovat todellisia ja niin kouriintuntuvan valtavia, että kymmenien valovuosien kokoisia avaruus pilviä ja niiden sisällä tähtien ympärillä on outoja maagisia olentoja jotka suorastaan vaikuttaisivat elävän tähdissä ja niistä nousevassa usvamaisessa maailmankaikkeudessa jonka voi infrapuna kameroilla nähdä. Kyllä se pistää miettimään ja työntämään enemmän nuo vanhat opit syrjään ja tarttumaan enemmän niihin infrapuna kameroihin ja tutkimaan muutakin niillä. Tämä onkin täynnä tuollaista alien elämää koko avaruus, alien elämää, miltä se sana nyt maistuu. Olentoja jotka asuvat miljoonien Celsius asteiden tähtien kuumuudessa ja vaikuttaisivat olevan niistä nousevia henkiolentoja. Ainakin tiedämme missä yksi Paholainen oli 800 vuotta sitten. Hän tekee jotain tiedettä se on selvää.

Eli onko Paholainen näyttänyt olemassaolonsa noille tarot kortti okkultisteille ja voiko heihin luottaa. Paholainen heidän mielestään näyttää tältä.

The Devil

Joten emme voi käyttää heidänkään okkultismia tutkiessamme Orionin Paholaista. Huomautuksena, että tuossa Paholainen myös polttaa ihmisen häntää, ikään kuin ihminen olisi apina ja kyseessä ikään kuin Evoluutio teoria, Darwinismi. Se kuitenkaan ei ole Orionin Paholainen joka selkeästi opettaa jotain ITSE. Joudumme siis tekemään kokonaan uuden tulkinnan ja heittämään nuokin pois, he puhuvat selkeästi jostain toisesta paholaisesta, joka ei ehkä sitten olekaan paholainen ollenkaan. Joo Paholainen ei siis ole kertonut heille juurikaan mitään, ainoastaan sen, että hän on olemassa ja... liikuttelee pilviä. Loppu sitten jäi tulevaisuuden avaruus yhteisölle ratkaistavaksi, sehän on selkeää jo nyt. Sille ei löydy mitään vasta kohtaa. Eikä mitään ihmeempää selvän näkökykyä sen tiedostamiseen tarvita, paitsi tietysti minkä minulla on, tästä avaruuden Paholaisesta ja avaruus yhteiskuntien tulevaisuudesta ja toimista siellä tulevaisuudessa kaikkien paholaispilvien seassa, kaasuissa ja sumuissa. Joten siitä se tutkimus sitten oikeastaan alkaakin,koska mitään konkreettisia yhtymäkohtia meidän realiteeteille ei ole edes olemassa, jotain juutalaisten potaskaa ainoastaan miten he eivät pala tulessakaan. Ja muka sitten Paholainen palaa,asiat on siis täysin toisin päin. Juutalaiset palaa, mutta paholaiset ei. Ja juutalaisilla tarkoitan kaikkia kristittyjä, amisheista zarathustralaisiin. Nyt alkaa vaikuttamaan pahasti siltä, että heille on käynyt aivan päinvastoin näissä rituaaleissa ja tulkinnoissa kuin he ovat suunnitelleet ja se on Paholainen joka istuu siellä Tahtivaltaistuimessaan ja tuomitsee kaikkia jotka ei palvo häntä. Koska Jeesustakaan siellä ei missään näy vaikka tiiraa Hublella, ei jää muuta vaihtoehtoa kuin,että se on ottanut hatkat. Ja koska sitä ei varmaan ole koskaan edes ollut olemassa sitäkään, mitään ei ole perusteena ja ainoastaan paha Paholainen tuijottaa ihmiskuntaa siis Taivaassa ja muuta elämää ei ole eikä koskaan tule olemaan maassa joka on vain pienen pieni palleroinen suuressa avaruudessa. Joo itse olen onneksi ollut Paholaisen puolella aina, ja oikeastaan koko homma on suuri helpotus, enpähän ole ainoa. Onhan minulla kaverina Paholainen joka uskoo olevansa olemassa, lol. Ei siellä näy Vatikaaninkaan katto freskossa olevaa Jumalan henkeäkään leijumassa missään ja liihottelemassa, ainoastaan Paholainen.

Creation of Adam

Ei matsaa Jahvenkaan PILVI, huomaa, että siinä on Jahve PILVI. Eli sekään ei auttanut yhtään. Eli huuhaata koko Jahve. Siellä siis leijuu Paholaisen henki joka tekee luomistyötä ja ei kukaan muu.

Tehdään vielä yhteenveto mitä meille heistä jäi jäljelle, joukko hulluja jotka väittää tappavansa Paholaisen ja mutta kaikki onkin potaskaa. Ja tietysti se Paholainen, jota heistä kukaan ei koskaan tappanut ainoastaan valehtelivat seisoo siellä avaruudessa tähden päällä yhdessä paholaisnaisen kanssa ja mitä nyt. Ai meidän pitäisi mennä tappamaan se, auringon tulessa elävä valovuosia kookas hirviö. Lähetetään paavi tappamaan se itse ja katsotaan mitä käy. Ei taida lähteä joten fuulaa sekin.

No teen sitten oman analyysin asiasta, koska olenhan sivistynyt herrasmies ja uskon, että hän järkeä kuitenkin ymmärtää, Paholainen. Vaikuttaa siltä, että nämä okkultistit ovat yrittäneet ajatella laittavansa oman päänsä kuvan Luojan naaman tilalle ja leikkiä olevansa olentoja joista heillä ei ole pienintäkään hajua aivan, kuin koko homma olisi jokin hyväkin vitsi. Eikä siinä kaikki vaan tappaneet miljoonia ihmisiä painostaen ja pakottaen ihmisiä tähän uskoon, että heidän ruma naamansa olisi jumalan kasvot. Ei hei, ei edes lähellekään samaa ulkonäköä. Niin miljoonia ihmisiä saadakseen ihmiset uskomaan johonkin totuuden vastaiseen, ja todellisuus on sitten aivan toisenlainen.

No tästä se tutkimus sitten alkaa, virallisesti ja ensimmäinen. Tuollaista hiekkalaatikkotiedettä jolla ei tee yhtään mitään me emme tarvitse mihinkään Paholaisen Palvonnassa. Heillä on selvästi kuvitelmia siitä, että he voivat jotenkin kääntyä ja ottaa Paholaisen ystäväksi ja että Luojan oikeuslaitoksessa on sellaisia jotka alkavat epävirallisesti ystäviksi tuosta noin vain. Että se kaikki oppi ja tieteellinen tutkimus mitä me olemme Luojasta löytäneet ei mene heidän kaaliin, ja he kuvittelevat, että kyse on jostain muusta kuin Luojan työhierarkiasta johon tarkasti kriittisesti yksilöt valitaan, JOS he osaavat tehdä työnsä ja opiskelunsa oikein. Eli mistään muusta tässäkään ei ole kyse. Eli, jos joku kuvittelee, että voi kääntyä jotenkin uskossaan on hän väärässä, hän ei vain ole yhdessä näiden puoskari okkultistien kanssa halunnut uskoa Helvetin ja Paholaisen olevan olemassa ja näin mielestään ovat saaneet siihen perustuen tehdä mitä lystäävät. Ja tästä mielestäni on juuri kyse tässä Paholaisen esiintulosta avaruudessa myös, juuri siitä itsestään. Paholaisesta ja Helvetistä, synnistä, virheestä ja palkkioista niille jotka oikein ovat tehneet. Ei unohdeta, mitä Paholainen tarkoittaa ja mitä se meille on aina tarkoittanut, mutta heille EI KOSKAAN. Heillehän koko Luoja ja Taivas oli korruptoituneiden kuninkaiden ja viisaiden valhetta ja rikosta, todelliseen Helvettiin he eivät koskaan uskoneet, tai Paholaiseen. Ei unohdeta sitä mitä tarkoittaa heille, jos se kaikki on totta. He ovat rikollisina sanoneet tappavansa Helvetin Valtiaan, jotta he näin korruptoisivat Helvetin ja näin väittivät, että heitä ei rangaista, vaikka ovat tehneet väärin ja heitä tullaan rankaisemaan. Eli Paholainen on Luojan Poliisipäällikkö jota he ovat vastustaneet hullujen ja rikollisten kanssa tehden syntiä ja väittäneet, että Paholainen on Jeesus jonka he pettävät ja tappavat ja joka antaa heidän tehdä mitä tahansa. Eli ei ole olemassa mitään muuta kuin tämä sama valhe ja sama korruptoitunut idea. Mutta virhe, Paholainen on totta ja aina ollut. Dantenkin suku kuoli, joten Luoja tuomitsi hänet kuolemaan. Kuoleman synti tarkoittaa sellaista virhettä tai rikosta juuri Luojalle josta seuraa KUOLEMA, eikä se mitään muuta tarkoita. Hänhän tappoi koko sukunsa ja sanoi sitä komediakseen, hänen sukunsa epäonnistui, tuhoutui virheisiinsä. Joten se on ollut kokoajan totta, kaikki Helvetti ja Paholainen, Luoja ja he kaikki ovat vain yrittäneet väittää vastaan koska ovat sinne Helvettiin joutuneet. Ikään kuin Paholaisen tappamalla tai näitä tappamisesityksiä esittämällä he ovat yrittäneet kieltää kokoko ajan sen, että se on totta. Väittää anteeksi antoa syntisille, jota ei koskaan tule. He ovat väärentäneet ennustuksia ja väittäneet, että he ovat se joka päättää tulevaisuudesta ja se on kaikki väärin. Eliphas Levinkin suku kuoli häneen jota he ajattelevat modernin Satanismin isäksi. He ei vain ymmärtäneet mitä he tekevät, tuhotessaan itsensä hullujen kanssa, siitä nauttien täysin rinnoin. He on yrittäneet leikkiä olevansa Paholainen selvästi ja piirtäneet kuvia jossa he ovat sitä itse ja väkivallan avulla yrittäneet pakottaa muita uskomaan siihen. Ajatellen, että kyse on juuri siitä eikä mistään OIKEASTA Paholaisesta ja Taivaasta, avaruudesta jossa ne olee ja asuu, tähdissä. Ne ajattelee, että pentagrammi ei tarkoita tähteä vaan se tarkoittaa heitä.

Ei se tarkoittaa oikeaa Tähteä ei heitä, tuo Samael Pentagrammi tarkoittaa oikeaa tähteä jossa elää Paholainen ja sen Naaras Lillith.

Orionin Paholainen on siis Samael joka asuu TÄHDESSÄ. Ja naaras siis on Lillith, mutta ne ei ole sitä vaan ikään kuin oikeita Paholaisia ei näiden okkultistien ja pappien satu paholaisia jotka tarkoittaa heitä itseään. Miksi piirtää kuva, jos oikea olento on Orionissa ja palvoa kuvaa, eikö oikeaa Paholaista eli Orionin tähdistöä pitäisi palvoa eikä mitään kuvaa siitä. Eli he halusivat, että heidän KUVAA palvotaan ei oikeaa Paholaista. Tässä on jotain vikaa, selkeästi.

Samael, Lillith Pentagram
La Clef de la Magie Noire Ranskalienen okkultisti 1897
Stanislas de Guaita

Tämäkään kuva ei ole oikein, mutta siinä on Paholaista tarkoittava idea ja tähti, mutta kuva on väärä. Tosin tuossa Orionin Paholaisen kuvassa on pukin sorkat paholaisilla jalkoina. Samael ja Lillith tulee Muinaisheprealaisesta raamatusta, josta koko okkultismi tulee. Kaikki sen ns. kristityt variaatiot tai muut, ilman Uutta Testamenttia. Mutta se on selkeästi kehitelty jälkeen päin ja muuteltu useaan otteeseen tarkoittamaan milloin kenenkin sukua. Millä ei oikeastaan ole mitään nykyaikaista merkitystä, koska mitä tapahtuu nyt, merkitsee. Ei mitä tapahtui kenenkin mielestä tuhansia vuosia sitten. Nykyäänhän me menemme avaruuteen jatkuvasti ja siellä ollaan asuttu jopa vuosia koeolosuhteessa. Ne tekijät ja se työ ratkaisee okkultismissa myös, koska Paholainen asuu avaruudessa ja sinne on mentävä. Se on Paholaisen version Paholaisen pyhästä paikasta, ikään kuin Orionissa on Paholaisen temppeli, pyhä paikka. Jos Paholaisen Palvojana haluaa tehdä pyhiin vaelluksen on se tehtävä siis sinne ei kenenkään pentagrammia katsomaan epäselviin olosuhteisiin sen ”tyypin” kotia. Sieltä te ette paholaisia ole ennekään löytäneet Suomi satanistien tai Jenkki satanistien luota. Siellä ei juuri mitään ole ollut yhtään missään mielessä, ne paikat tunnetaan kyllä. Nyt puhutaan siis oikeasta miehisyydestä ja jumaluudesta, kuka menee avaruuden läpi tuhat valovuotta oikean Paholaisen luokse. Oikea matka, ei mikään fake trippi. Koska daimon tarkoittaa Muinaiskreikassa neroa, ja siis paholainen tarkoittaa neroa. Kristinusko on vääristänyt kuvan siksi, että rikollinen olisi demoni mikä ei pidä paikkaansa. He ovat muuttaneet, että Kreikkalainen termi nerolle tarkoittaa pahaa, heille, jotka ovat huijareita. He myös tarkoittavat seksikkäitä miehiä joista naiset näkee unta, eli seksiunia, Incubus. Eli ovat yrittäneet aivopestä naisia lopettamaan muiden miesten tai seksikkäiden miesten ajattelun ja olemaan kiihottumatta heistä. He ovat uskoneet, että se asema kuuluisi heille, vaikka eivät omaa mitään sellaista jota voisi sanoa älykkyydeksi tai seksikkyydeksi. Muistutan, että se on heidän mustasukkaista ajattelua. Se ei ole meidän idea. He ovat olleet kateellisia ja yrittäneet esiintyä rikollisina neroina, huijareina ja ihmeparantajina ja muina tieteen neroina. Siitä on kyse ja kaikki mitä tulee Paholaiseen heidän tieteenä on huijaus. He siis eivät ole koskaan olleet oikeita neroja vaan, huijareita jotka vihaavat oikeita neroja kateellisina. Otetaan esimerkki sanan käytöstä, Englantilainen pedofiili raiskasi kymmenittäin poikia ja he käyttivät hänestä nimitystä Paholaisen maallinen ilmestys. Esittivät hänet, kehitysvammaisen homon ja raiskaajan Helvetin Ruhtinaana. Eikö häntä olisi pitänyt sanoa, tyypillinen kristitty mies. Hän ei liity mitenkään Paholaiseen tai sen Palvontaan vaan on enemmän kristittyjen luotto henkilö ollut ammatiltaan, ENKELI. He sanoo häntä Neroksi, ilmeisen tietämättömänä mitä kielikuva tarkoittaa. Helvetti on paikka, jossa Paholainen kostaa ihmisille heidän tekemät rikokset Luojaa kohtaan.

Muinaisheprealaisessa raamatussa Asmodeus on Helvetin johtaja ja nerojen kuningas, demons. Heillä on selkeästi kääntynyt asioiden merkitys ja kuka tai mitä Paholaiset ovat. Kehitysvammaiset pedofiilit eivät ole Helvetin Kuninkaita ja Ruhtinaita, he ovat vammaisia mielisairaita ihmisiä. Väittääkö he, että Paholaisen Palvonta palvoo tuota vammaista homoa ja lasten raiskaajaa JUMALANAAN, kyllä. Niin vääristynyt heidän yleinen näkemys on. Meidän tutkimusten mukaan tämä mies ei ole siis Luoja tai Paholainen vaan Paholaisen Helvettiin kiroama ja geenimanipuloima ihminen. Jolla on seksuaalisia ongelmia ja selkeä vamma parittelu elimissä joka aiheuttaa käyttäytymishäiriön. Syy siihen ovat sukulinjan tekemissä virheissä juuri lisääntymisen suhteen, tai vaurioissa geenissä paritteluelinten ja aivojen solukossa. Luoja on hänet kironnut sellaiseksi, mutta Paholainen hän ei ole. Hitlerkään ei ole Paholainen ainoastaan häiriintynyt mies, ihminen. Joten läpi on käyty kaikki mahdollinen ja mitään yhteneväisyyttä ei löydy, Paholainen on uniikki ja edes juutalaisten suuri Asmodeus ei ole lähellekään samankaltainen. Eikä sillä vaikuta olevan vammaa paritteluelimessä sanoo Englannin mediat mitä lystää, tyyppi ei ole sama, media on väärässä, ei Paholainen. Kaikesta muusta puhuvat, mutta Paholaisen kanssa heillä ei ole mitään tekemistä eikä koskaan ole ollut. Sepä helpotus suoraan sanoen, ettei heillä ollutkaan mitään tekemistä oikean Paholaisen kanssa, joten voittaja joka löysi Paholaisen on Hubble teleskoopin kehittelijät ja ideoijat. Ja siitä sitten alkaa oikeiden paholaisten tutkiminen. Mikä tarkoittaa, että vain avaruus teknologiaa kehittelemällä Paholaista voi palvoa. Muu ei juuri johda yhtään mihinkään hänen suhteensa. Eikö tämä liene selvä jo.

“Asmodeus is the demon of lust and is therefore responsible for twisting people’s sexual desires, as seen in the book of Tobias especially. He is also said to be here on Earth after millions of years in hell. In Jewish and Islamic lore he is the king of the Earthly spirits (Shedim/Jinn).” - Wikipedia.

Huomio, että Asmodeus on himon demoni, nero ja vastuussa ihmisen seksuaalisen himon kierouttamisesta, eli geenimutaatio virheet mitä tulee seksuaaliseen käyttäytymiseen, joka on ikään kuin minun version asiasta. He eivät sitä sano miten, mutta minä sanoin. Manipuloimalla geeniä niin, että seksuaalinen käyttäytyminen häiriintyy. Muistutan vielä, että itse ajattelen koko geenivirhe idean olevan kuitenkin enemmän saman Luojan kun eri Luojan tekemää. Syy siihen on, että geeni virhe DNA:ssa on loogisesti aika yksinkertainen, koska syy on aina sama virheeseen, oli se mitä tahansa. Eli sama väärä teko aiheuttaa aina saman geeni virheen. Eli sen verran voidaan sanoa, että on tiedetty jo kauan, ja epäilty, että Paholaiset aiheuttaa seksuaalista hulluutta, ja koska tekevät viallisuuden mahdolliseksi täällä. Eivät siis eliminoi kaikkia virheitä automaattisesti niin, että kukaan ei tekisi virhettä. Otetaan vaikka homous tai pedofilia esimerkiksi, se johtuu geeni virheestä ja joka aiheuttaa seksuaalisesti kieroutuneen endorfiini ajatus maailman, eli geneettisesti mutaatioituneen mielen joka kokee tyydytystä jostain epänormaalista. Enemmän se geeni manipuloiva Luoja ajatus tulee Darwinismista ja tätä kautta. Ongelmat ovat olleet samoja ympäri maailmaa kautta aikojen, seksuaaliset tai ei. Itse geenivirheet ovat otettu huomioon jo elämää Maahan luotaessa ja se on enemmän mielestäni sisällön täyttämistä ja eri variaatioiden tekoa DNA:ssa. Luoja ottaa myös kaiken negatiivisen huomioon ja tekee myös sen mahdolliseksi ymmärtää, juuri mutaation ja geeni virhe syyn, aiheuttajan ymmärryksen avulla. Idea on siis tutkia enemmän geenivirheiden aiheuttajaa ja syytä, kuin yrittää muuten hoitaa sitä, ennaltaehkäisy. Mutta tämä vain sivutaan tässä tutkimuksessa, joka on siis tuon Paholaisen kuvan tutkiminen okkulttisesti, minkä Hubble otti.

Heidän idea siis on selkeästi, että kaikki alkaa nuolemaan vammaisten pummien persereikää jonain Paholaisena. Koska he ovat valehtelijoita ja huijareita jotka tappavat ihmisiä ja tämän pelossa, samaan tapaan kuin poliitikot tekivät ennen Euroopassakin ja silti nykyään esimerkiksi Pohjois- Koreassa tai Venäjällä. Eli heidän Paholaisen Palvonnassa on kyse jostain muusta, kuin oikeasta Paholaisesta, jonkun vammaisen rikollisen tottelemisesta. He ymmärtää väärin sen mikä Paholainen on, se ei ole mikään Luojaa vastaan kapinoiva vammainen vaan Luoja itse joka murhaa kaikki jotka tietyllä tapaa rikkovat hänen tieteellisiä sääntöjä vastaan. He ymmärtää väärin ja kuvittelee, että pahuus Luojaa kohtaan olisi jossain tyhmyydessä ja vammaisuudessa, eikä, että se on juuri sitä heikkoa sairasta mitä Luoja vihaa ja tappaa, massa murhaa läpi kaiken ajan ja myös kaikessa paikassa, kaikkia vammaisia ja idiootteja tuhoten ja tappaen. He yrittävät jotenkin käyttää Paholaisen pahaa mainetta ja kuvittelevat, että heidän vajakkiudelleen ei naurettaisi ja koska he murhaavat. Mutta ennen pitkään Paholainen, Luoja on tuhonnut heidät kaikki, koska hän ei sitä juuri halua, että heidät sotkettaisiin siihen mitä hän on, ja näin hän ottaa oman kunniansa itselleen, kukaan ei saa esiintyä Paholaisena paitsi Paholainen itse. Kaikki idiootit on yrittäneet jotain sellaista ja epäonnistuneet kautta historian, kaikki ne idioottien filosofiat ovat kadonneet pois ja tuhottu, koska ne on tyhmiä ja sellaisia aina tulevat olemaan, jos niitä totellaan, joutuu kuseen. Olennaista on erottaa toisistaan idioottien viisaudet juuri Paholaisesta ja koska hänen viisaudet ja pahuus on totta. Hän on Kuoleman luoja, ja kuten lisääntymisen Luoja, joten sellaiselle kukaan kuolevainen ei pysty nokkaansa koputtelemaan. Jos on pystynyt, on viisaus ollut väärää, liian heikkoa Paholaisesta, liian hyväksi häntä kuvailevaa, juopon toiveikasta hulluutta. Kukaan ei pysty sellaiseen joka elää itse kuoleman yläpuolella ikuisesti, kestää kaiken tähtien kuumuuden ja luo elämää johon hän laittaa kuoleman luonnolliseksi osaksi prosessia. Tiedän, että se on tehnyt heistä jotenkin sellaisia, että he häiriköivät juuri meidän työtä, ja yrittävät estää sitä. Aivan pahuuttaan vaikka me emme teoriassa mitään tee häntä kohtaan siinä, meidän tulee olla kovempia näitä vitun idiootteja kohtaan ja estää kaikki työmme häiriköinti ja jopa tuhota heitä. Semmoinen kuvitelma, että se ilman kovuutta onnistuisi on myös vähän lepsu kuvitelma Luojasta, joka on myös villin luonnon keksinyt ja siellä syödään toisia joka päivä elävänä. Täytyy muistaa eläimelliset peruslähtökohdat, ja ehkä tulla siksi hurjimmaksi pedoksi, jos se vaatii sitä. En siis tiedä miksi he ovat kuvanneet Paholaista pukiksi, kasvin syöjäksi, joka on hivenen väärää informaatiota. Hän on kaikkien elämän syöjä enemmänkin, isä joka antaa elämän, mutta joka syö sen lopuksi pois. Muistaa pitää, että ihminen elää seksin avulla ikuisesti, joten se on antanut rakkauden ja parittelun kuolemaa vastaan ja ainoastaan seksin avulla ihminen voittaa kuoleman ja ikuisen elämän. Muuten ja ilman sitä ihminen kuolee, se on varmaa. Myös kaikki eläimet ja kasvitkin, nekään ei elä ilman parittelua. Ei kannata Paholaista kuvitella paljon eläimeksi, kaikkea muuta paitsi farmi eläimet. Se on näyttänyt itse naamansa tuolla Orionissa, joten ei sitä muuksi voi ajatella enää sen jälkeen. Hulluahan sellainen olisi, niin se vain on, että Paholainen ei ollut heidän merkeissään. Vaan se oli oikeassa tähdessä tai tähtien muodostamassa kaasu pilvessä, tähtien päällä. Helvettiin kirotut ovat rikollisia Luojan edessä ja Paholainen joka heidät sinne kiroaa. Esimerkiksi geenibiologinen Helvetti. Mutta ihmisen tuomioistuimia me emme siis palvo. Ainoastaan, jos he ovat oikeassa ja historia todistaa, että he ovat usein olleet pahasti väärässä. Asetelleet itseään Luojaksi tai johtajiksi ilman mitään rehellistä työnjohtamista tai siis perusteita. Ja itse työssä onnistuminen on usein ollutkin syytettynä.

Eli pentagrammissa oli eniten totuutta, mutta koska siihen oli yhdistelty juutalaisuutta ja heidän vääriä näkemyksiä, he jäivät pois epätarkkuutensa takia. Hubble voitti kisan ja löysi ensimmäisen merkittävät todisteen paholaisista. Sellainen epäjumalainen todistelu ei sovi, pitää olla todisteita ja kiistattomia juuri jumaluudesta ja jumalaisuudesta. Mikään ei voisi enempää olla jumalaista, kuin löytää tähtiä joiden kaasuissa paholaiset ilmenee. Se myös todistaa Helvetin olemassa oloa ja tekee kaikista noista ”uskonnoista” harhaoppeja, kiistattomasti. Joten Luojan mielestä tieteellinen tutkimus ja teknologia kehittely on sitä, mitä hän palkitsee ja sellainen epätieteellinen pummaus ei ole palkittua, että kerjätään Luojalta tehden kaikki rikokset häntä vastaan, virheet Evoluutiossa ja tuhotaan itse jotenkin sitten aina huumeiden yliannostukseen tai muuten. Se on itsemurhan tekemistä, ei Luojan Palvontaa. Ei kukaan odota, että hullut pystyisi muuttumaan. Fakta on vain selkeä ja eroaa myös okkultismissa oikeasta onnistumisesta näinkin valtavasti. Koska he ei opi oikeaa tiedettä ja tieteellistä saavuttamista ei heidän töitään myöskään sellaisina tulla pitämään koskee ne sitten mitä tahansa, ja viimeisenä Paholainen eli Luoja heitä on hyväksymässä. Heillä on tällainen ajatus, että he hulluina idiootteina olisi ylimpiä, kun he aina ovat yhteiskunnassa alimpana. Luoja on ylin ja olemassa olo, jonka he sitten ovelasti yrittävät kieltää ja väittää itseään täksi olennoksi. Mistään muusta ei liene ole kyse ja kun taas meille kyse on Luojan kaikesta tieteestä ja opeista, kemiasta ja biologiasta kautta aikojen ja fysiikasta. Tieteestä joka on korkein moraali ja kaiken ihailun ja oppimisen kohde. Ja siis Paholaisen vaatimus hänen löytämiseen oli se kehittyminen Evoluutiossa siihen pisteeseen tieteessä, että tällainen avaruus teleskooppi rakennetaan ja sillä hänet löydetään töissä tähdissä. Eli ne myytit siitä miten paholaiset löydetään ja se Helvetti ovat väärässä. Kaikki jossa asiasta mainitaan ja kaikki opit siitä miten paholaisia esiin manataan tai kutsutaan tai kommunikoidaan. Esimerkiksi juuri Saatanan Kirkon opit, hehän ei koskaan kerro mitä tapahtuu sen jälkeen kun paholaiset tulee, kun on kutsuttu vain käskevät läpi elämän kutsumaan ja rukoilemaan omaisuutta tai väkivaltaa muita kohden voodoona, jota me emme tietysti tee, vaan kehitämme teknologiaa niin, että pääsemme lentämään avaruuden halki tuonne Orioniin tutkimaan Paholaispilviä. Joka sitten palkitaan siellä jollain tapaa tietysti. Joten se oikea Helvetin tai Taivaiden portin aukaisu ja Paholaista lähestyminen onkin myyttisesti suurempaa magiaa, ja koska se muuttuukin aivan todeksi kaikkien silmien edessä. Emme me voi enää silloin noihin raamattuihin ja mytologian kirjoihin turvautua ollenkaan. Eli, tässä siis luonnollisesti etenemme näihin vaiheisiin koska se on luonnollinen kehityksemme asian suhteen. En näe mitään syytä olla haluamatta sitä, että asiat kehkeytyy juuri tähän suuntaan, että alamme valmistautumaan avaruuteen siirtymistä ja tieteellisen tutkimuksen siirtämistä juuri tuonne ylempiin sfääreihin, ylempiin ”porukoihin” jumalten ja paholaisten seurueeseen. Heidän opeista jäi sellainen homo raiskauksen vaikutelma, en juuri koskaan tutustunut heihin sen paremmin, ja siltä se vähän vaikutti mitä se oli. Sehän tyystin eroaa meidän opeistamme ja suunnitelmista. Niin ja juuri huume homo raiskauksen idea on heidän näkemys okkultismista.

Se, että kuvat ovat väärässä ja he vain kuvailevat Johanneksen ennustuksen Karitsaa ja puhuvat Asmodeuksesta tai siis muinaisista Paholaisuskonnoista tarkoittaa vain yhtä asiaa, heillä ei ole kuudetta aistia, heidän aivonsa ei näe Paholaista oikein. Ja siis ainoastaan vetoavat jonkin joka näkee tai tietää aivoillaan paremmin asian, joka ei ole varsinaisesti Paholaisen Palvontaa vaan jonkun neron imitointia jolla kuudes aisti on. Koska he jopa yrittävät muodostaa käänteisiä versoita siitä, opista, jossa heikoin tai tyhmin, huonoin okkultisti olisi Paholainen ja palvonnna kohde, sen neron tai niiden nerojen sijaan jotka ovat kehittäneet opin, ovat he siis vain kateellisia varkaita joilla on hyvinkin häiriintynyt käsitys Paholaisista. Se koskee kaikkia jotka Luojasta, eli Jumalasta jollain tapaa väärin puhuvat tai heitä väärin yrittää kohdella. Jotenkin pummata tai anastaa, valehdella yms. Se tarkoittaa, että he kaikki ovat väärässä. Ja jos he jotain Jumalan poikiakin asettelee muka, ilman Jumalan eli Paholaisen omaa vaikutusta palvonnan kohteeksi, ovat he silloinkin väärässä, ainoastaan Paholaista pitää palvoa ja oikeaa, ei piirroksia tai tehdä mitään satuja palvottavaksi, vaan oikeaa luonnon voimaa tutkia jossa kaikki oikea magia on. Se pitää tehdä tutkimalla ja tutkimusta opettaen ei muuten.

Pelkoa ja Inhoa Las Vegasissa paholainen
Fear and Loathing in Las Vegas (Pelkoa ja Inhoa Las Vegasissa) trippi paholainen.

Muistutan vielä kerran, että kyseessä ei ole mikään trippi paholainen, vaan todellinen olento ja todelliset voimat. Eli trippi on todellinen eikä huume hörhöinen deluusio. Jollain tapaa ne kyllä liittyvät toisiinsa, mutta kuvassa oleva paholainen on näyttelijä maskeissa ei oikea olento. Eli tietyllä tapaa hallusinogeenit vaikeuttavat todellisuuden prosessointia jossa sitten oikea Paholainen ilmenee ja hallusinogeenit vääristää todellisten paholaisvoimien tiedostamista. Kyseessä on siis pehmeä versio Paholaisesta ei toisin päin. Eli, jos halluissaan tekee avaruusaluksen saattaa trippi jäädä todellisuudessa hivenen lyhyeksi. Niin voi sanoa, että todellisuudessa trippi ei kanna, se vaikuttaa hetken hyvältä, mutta sen epätosi pilaa sen.

Eli ne ei ajattele itse, vaan tulevat kateelliseksi ja, huomaa, usein PAHOLAISELLE. Ja sitten kateellisina kääntävät sen väärin päin, että he joko ovat paholaisia tai se on heidän läheinen tai ystävä, mutta se on kateellinen trippi, haave tai fantasia. Se onkin heidän mielestään koko idean ajatus, olla fantastinen kateellisena. Eli se on heidän mielestään fantastinen fantasia jossa he olisivat jotain tärkeää tai pahaakin, voimakasta ja maagista. He saa siis siitä henkistä tyydytystä jopa seksuaalisessa mielessä. Mutta sitten todellisuus ei kiinnosta heitä ja sen todellinen paha luonne. Luojan pahuus, vaan juuri päinvastoin, he yrittävät niillä fantasioilla kuvitella itseään todellisuudesta pois, joka ei niin heidän mielestään ole tärkeää heidän heikosta asemasta johtuen. Ja sitten etsivät hyvää oloa, siihen todellisuuden pahaan oloon, huumeiden ja todellisuus pakoisten menetelmien avulla. Kuten kipulääke sairaalle,se pääsee kivusta ja Helvetistä eroon sen avulla. Mutta se todellisuus ei katoakkaan lääkkeiden avulla, vaikka he niin pystyvät elämään pitkäänkin tiedostamatta kipuaan ja näin ajatella normaaliksi. Mutta se vika on siellä ja näin oireilee heidän psyykkeessä vääristyneinä todellisuus prosessoinneissa, aistimuksissa ja he alkavat uskomaan niiden olevan todellista, mutta se on vain kipulääkkeen luoma illuusio hyvältä tuntuva fantasia, ei totta, kemiallinen fantasia. Kun he pakenevat todellisuuden pahuutta ja Paholaista epätoteen ja harhoihin, ei Paholaista siellä enää ole, ja he eivät hänestä halua tietääkään yhtään mitään, koska se muistuttaa heitä vaan siitä totuudesta mitä he ovat sairaina ja heikkoina ihmisinä, todelliseen Hirviö Jumalaan verrattuna. Eli Paholaiseen he vetävät diapameja, todelliseen ja se saa sen tuntumaan hauskalta ja naurettavaltakin, mutta siinä on se Luojan eli Paholaisen pilkan idea, se onkin se HUUME joka pistää pilkkaamaan Pahuutta koska huume estää todellisuuden prosessoinnin niin kuin se on, ja vääristää sen hauskaksi tunteeksi. Mitään välitöntä pahuutta ei ole mutta, se aiheuttaa psyykeen vaurioita ja juuri aistien osalta, ihminen jää trippaamaan, jos käyttää liikaa aineita ja ei tajua todellisuudesta mitään, jos koko ajan on aineissa jotka bloggaa kaikki todelliset aistimukset ja vaiston. Siksi heillä on vaikeuksia prosessoida todellista okkultistisia ilmiöitä koska uskova suuresti huumepaholaisiin. Heille se todellinen paholainen on jotain etäistä älykästä mongerrusta jota heillä on vaikeuksia ymmärtää mistä edes puhutaan. Kyse ei ole trippi Paholainen tai joukko harha, Orionin Paholaispilvi on todellinen. Ne ei edes huomaa, että todellisuuden Paholainen tulee heidän huume fantasioihin ja he alkavat leikkimään olevansa hän, kun huumaavat kaiken häpeän ja kivun pois, järkensä, uskovat he olevansa jopa jumalia voimakkaasti. Ehkä siinä on jokin yhteys, suunnaton kateus ja häpeän tunne ja psyykelääkitys sen kipuun ja tuskiin. Onhan klassisessa psykologiassa paljon sellaisia esimerkkejä, jossa hullut ovat kateellisia jotka uskovat olevansa jokin tunnettu sankari, antisankari tai muu vaikuttava hahmo esimerkiksi juuri Paholainen, Paholainen ehkä eniten maailmassa. Mutta siis tuo Orionin Paholainen on oikea ei mikään kateellisen kuvastus. Jotkut väittävät niiden olevan seksuaalisia rooli leikkejä, jossa nonkin roolin avulla paetaan todellisuutta. Ilmeisesti siitäkin on jokin tutkimus olemassa. Ilmeisesti nämä gangsteri jengit käyttää paljon, ehkä eniten juuri psyykelääkkeitä muinin verrattuna ja se poistaa kaiken pelon heiltä ja siten he murhaavat eniten, se liittyy juuri pelon poistoon ja uskallukseen jopa itse Helvetin Herraa kohtaa aineissa, ja siitä on juuri kyse ja heidän mielestään ainoastaan, diapamit ottavat pelot pois ja on helppo tehdä rikoksia niiden avulla, ja tämä sitten myös, että on helppo pilkata Paholaista aineissa. Muistaakseni haastattelujen perusteella lähes kaikki murhat on tehty psyykelääkkeissä, alkoholin tai molempien vaikutuksen alla. Siitä kään ei tässä ole kyse. Niin, että allekirjoittanut on aineissa ja haistattelee Luojalle vittua. Toisinpäin Luoja haistattelee selvinpäin allekirjoittaneelle ja muut vain ovat hulluja kuten aina ennenkin ja sekoilevat mitä ikinä sekoilevat.

Joten sellainen huume Paholaispalvonta on eri asia ja he yrittävät saavuttaa huumeiden avulla hallusinaatioita joissa heidän mielensä tekee tällaisia mielikuvia paholaisista ja se ei ole todellista ainoastaan psyykeen mielikuvitus prosessointia. Todellinen Paholaisen Palvonta etsii ja tutkii juuri oikeaa Paholaista ja sen maagista valtaa Maailmankaikkeuteen, Universumiin jossa elämme. Se myös etsii Helvettiä ja Taivasta, kaikkea sitä todellista valtaa Olemassa Olossa. Täytyy luoda raja todellisuuden ja epätoden välille, jotta todellisuusoppi syntyy. Johto päätöksenä voidaan sanoa, että he ovat vain yllyttäneet ihmisiä rikoksiin kuten politiikassakin tapahtuu, uskonnollisessa, mutta näin myös poliittisessa mielessä. Sillä ei ole tieteellisesti merkitystä ollenkaan, jos kerätään kulttia Paholaisiin vedoten ja lietsotaan sotaan, murhaan tai muihin rikoksiin. Mitään sellaisesta toiminnasta ei saa ja loppujen lopuksi he tarkoittavat vain, että he saisivat kaiken itselleen ja juuri rikoksia tehden. Mitään okkultistista oppia siis ei ole olemassa on vain itsekkäitä ihmisiä jotka yrittävät saada valtaa rikoksia tehden ja murhilla, tappamisella kiristäen. Paholainen ei toimi näin, sen säännöt ovat tieteellisiä ja näin, HÄN päättää kuka voittaa ja miksi. Koska Paholaisen mielestä hän on tärkein ei kukaan muu ja hänen sääntönsä. Ne pitää vain löytää ja tässä meidän esimerkissä Luoja on löydetty juuri teknologiaa kehittelemällä eikä mitenkään muuten, ja kaikki se tiede joka on johtanut Hubble teleskoopin syntymiseen merkitsee pohjatyönä myös, eli se kaikki työ mikä johti sen löytämiseen Paholaisen mielestä ratkaisee enemmän, kuin mikään rikollinen työ mitä he ovat muut tehneet ja näin väkivallalla tai murhalla yrittäneet muita alistaa antamaan se jokin valta asema tai hyvä, jota he kuvittelevat Paholaisen palvonnakseen, jumaluudekseen.

Hubblekin on Galieon ja Kopernikuksen työn jatkamista eikä muu ole hänen suhteensa koskaan mihinkään vienyt. Noille huijari okkultisteille on vain vaikea myöntää se todellisuus, että he eivät siinä koskaan ole onnistuneet ja jumaluutta saavuttaneet koska todelliset jumalat ovat sitä vastaan, ikuisesti, eikä he sitä voi saada oikeita jumalia vastaan millään ateismilla tai kuvitelmillaan, että ne ei ole totta, että se vastustus joka on heitä vastaan ei ole totta. Se on totta ja he ei sitä väärin, Luojaa vastaan ei tule koskaan saavuttamaan ja ainoastaan Luoja omistaa sen. Eikä se Luojan rangaistus heitä kohtaan, kirous ole rikos heitä kohtaa, vaan Luoja näin suojelee itseään tuhoamalla heidät jotka häntä vastaan yrittää ajatella täällä hänen Valtakunnassaan. He ajattelevat seurustelevansa sen Luojan Lainsäädön kanssa ja kääntämällä sen vihan vihollisiaan kohtaan, näin manipuloiden häntä. Pummaavat armoa itselleen ja liittolaisilleen ja yrittävät kerjätä Luojaa tappamaan vihollisensa. Ja näin eivät edes ole kiinnostuneita Luojan säännöistä tai opeista, mitä hän on tieteilijöille ja ihmiskunnalle opettanut aikojen saatossa ja yrittävät suorastaan tuhota kaiken hänen työnsä, kuvitellen Luojaa joksikin idiootiksi joka näin voisi tehdä, rikollisissa haaveissaan. Tämä kaikki on heidän ilmeistä mielisairauttaan ja ei liity todelliseen Luojan tieteeseen mitenkään. Mitään sellaista Paholaista ei ole jota he haaveilevat, tai Luojaa joka on heikko ja manipuloitavissa ihmisen toimesta. Jos joku väittää, että Evoluutio ja jatkuva lisääntyminen ajan halki on potaskaa ja huijausta on hän mielisairas, impotentti itse. Ei niin kukaan voi todeta, että Evoluution eli parittelun tutkiminen ajassa ja paikassa olisi turhaa tai harhaoppia. Heidän vastaiset ja impotentit ideat ovat sitä vammaisuutta ja sairautta josta ihmiskunta haluaa eroon, terve ihmiskunta ja Luoja tietysti ja näin hän on kironnut heidät kyvyttömiksi jatkaa sukuaan ja kuolemaan sukupuuttoon impotentteina ja heidän vastaiset ideat eivät koskaan tule saamaan valtaa, niin hullu kukaan ei ole tai tule olemaan. Ja tai, Luoja ja hänen oikeus ei anna siihen heille lupaa, koska se on rangaistus, ei mikään pahan siunaus, hulluus ja vammaisuus. Heille ei ole annettu pahaa magiaa, vaan kaikki se on otettu pois, jopa moraalin ja oikeuden taju, ja näin heidän kohtalonsa on vain Helvetti josta he eivät vapautusta saa. Koska mitään salaliittoa ei ole ja Paholainen on todellinen ja he eivät ole SIITÄ kiinnostuneita he tietysti muuttavat toimintansa niin, että ovat Paholaista vastaan. He ovat tehneet virheen ja, MUTTA yrittävät oppia sitä vastaan, joka ei tule toimimaan. Koska se on tuomio rikoksista ja JUURI Paholaista vastaan miksi heidät on kirottu vammaisiksi ja miksi me olemme siunattuja terveiksi on palkkio siitä, että olemme taistelleet heitä ja heidän mielisairaita ajatuksia ja ideoita vastaan myös ja opiskelleet oikeaa tiedettä ja näin oppineet oikein ajattelemaan. Ylinopeus sakoilla ei ole juuri mitään tekemistä okkultismin kanssa, tai muulla pikkurikollisuudella. Ainoastaan tällä suhteella Luojaan ja sen tutkiminen. Jota he siis eivät ole tehneet ja sen sijaan ajaneet juuri ylinopeutta kuvitellen palvovansa Paholaista. Koska Daimon tarkoittaa neroa ja siis on synonyymi Paholaiselle tai sen alku sana, tarkoittaa Paholainen luojaneroa joka on älyllään tämän ulottuvuuden luonut ja okkultismin ajatus on tämän tutkiminen ei muu ja kaiken muun torjuminen pois, ei tärkeänä, kuten säälin kerjäämisen Jeesus kuvilta tai vastaavan. Kaiken sen taikuuden joka ei toimi tai on väärässä. Koska mitään salaliittoa ei ole ja kyse on siis vain vammaisesta hulluudesta jolla ei voi olla mitään tulevaisuutta, politiikassa tai uskonnoissa, ei heillä ole merkitystä. Ainoastaan mahdollisesti psykologialle tai muulle tieteelle joka hulluja tutkii. Luojaa tutkivassa tieteessä ei heitä tutkita mielenkiintoisina ja hellyttävinä psykopaatteina, meidän tutkimusten kohde ei ole mikään vajakki tai yhtään edes inhimillinen yhtään missään oleva olento.

On vaikea tutkia sellaisia luonnon voimia, jotka ovat järjestäneet, että kaikki kuolee luonnollisesti ikääntymällä ja analysoida heidän persoonaa, koska totta on, ettei se voi olla hulluutta vaan koska olemme biologisia koneita jotka elää täällä ikuisesti lisääntymisen avulla. On siinä jokin suuri järki taustalla ja syy. Tämä on esimerkki tutkimisen kohteesta ja vastaus on, että elämän luoja on jokin kemiallisesti ja fysiikan lakeja niin voimakkaasti osaava, että osaa luoda meidän kaltaista elämää. Vammaisuudella ei ole mitään tekemistä ainoastaan murhan kohteena hänen persoonassaan. Ja on selvää, että hän opettaa meitä ja valitsee neroja työnjohtajiksi jotka kehittää ihmisyhteiskuntaa ja näin ihmiskunta kehittyy ja oppii, DNA:na. Eli se opettaa osaamistaan Luojana ihmiskunnalle ja kaikki sen työnvastaisuus on hulluutta, joka kaikella todenäkäisyydellä tulee tuhoutumaan. Tai nimenomaan se Luo neroja tai näin geeni manipuloi jostain luonnon lakien vallastaan materiaan ja atomehin jostain hänen valtaistuimeltaan tai olemuksestaan, paikasta täällä. Ja viittaa tähtiin tällä hetkellä jossa he saattavat oleskella tai se liittyä heidän asuinpaikkansa olemukseen. Ja tämä opettaminen on siirtynyt täällä älyn korkeimmalla asteella aivan johonkin muualle, kuin mitään on koskaan tapahtunut, ja mistä ei siis löydä esimerkkejä historiasta ainoastaan haaveita tai myyttisiä samankaltaisuuksia. Joten koko kuvan tutkiminen, minkä Hubble otti, on jokin opetustapahtuma ihmiskunnalle ja Luojan toimesta, ja asia on uusi. Hulluimmissa homeseksuaalisissa fantasioissa rikolliset saavat Helvetin vallan ja Paholainen tottelisi heitä, ja että kyseessä on impotenttien homoseksuaalinen fantasia, että Paholainen ei olisi heille paha ja he sitä rukoilivat aina ja kuolivat sitten rukous huulillaan. Eli kyseessä on suurin seksuaalinen heikkous, mitä tunnetaan. Täysi seksuaalinen kyvyttömyys, mitä tulee näihin menneisiin okkultisteihin ja se on syy, miksi he ovat olleet seksiä vastaan ja sen tutkimista. Koska olemme avaruuteen muuttamisen kynnyksellä, joudumme tutkimaan geenin muuntumista avaruudessa, muilla planeetoilla ja näin muodostuu Evoluution tulevaisuuden mutaatio tutkimus, ja koska muuntumista tulee tapahtumaan niin monissa eri olosuhteissa, emme voi ennustaa koskaan täysin mitä tulee tapahtumaan ja myös se tulee vastaan, että alkaa muodostumaan jossain vaiheessa uusia ns. Avaruus Rotuja. Joten senkään kannalta heillä ei tee yhtään mitään ja muuta ei ollutkaan. Nimetään se vaikka Avaruus Mutaatioistumiseksi tai Avaruus Evoluutioksi. Ja luonnollista kuolemaa voidaan tutkia tai ajatella määritelmällä, biokemiallinen vanhenemisen prosessi DNA:ssa.

Johanneksen Ilmestys 1/7 "Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen". Tämäkään ei ole sama tyyppi, joten ei tullut pisteitä Johannekselle. Ei ollut alastulo tyylikäs.

Pitää ymmärtää, että kuvan signaali on Parittelu Avaruudessa enemmän, kuin mitään muuta. Ja että suurin lisääntymisen ilmaisu on tähtien rakentelun opiskelu eli aurinkokuntien rakentamisen tutkimus ja näin parittelu tai lisääntymisalustana, pesänä ihmisille. Kuvassa viitataan siis pitkään opiskeluun avaruudessa ainakin siihen asti, kunnes opitaan tähtien rakentaminen avaruuteen ja yhdessä perheiden kanssa, eli siellä tulevaisuudessa. Joten varmaa on, että kyseessä on ennus pilvi tai johdattelu asiaan. Eli Paholainen opettaa luomaan tähtiä, eli valoa kuten genesiksessä Luojan kuvailtiin tekevän. Niin ja esimerkiksi Evoluution ymmärtäminen on oikeaa jumaluutta ja magiaa, kaiken ajan läpi tapahtuvan parittelun ja DNA:n mutaation tutkiminen.

Kuvasta saa selkeästi sen vaikutelman, että kyseessä on Paholainen, se ei jää varmaan kenkään huomaamatta. Kuvan olemus on sen verran voimakas ja selkeä, ettei ihmiskunnasta löydy mitään voimakkaampaa vaikutelmaa. Ei mistään sadusta tai piirroksesta tai muualtakaan. Ja kun tietää kuvan olevan noin 33 valovuotta suuresta avaruuspilvestä, se ei jätä mitään vaihtoehtoa kuin, että pilven on tehnyt Luoja itse. Käyttäen valtaansa atomeihin ja tähtiin, ja niiden muodostamaan sumuun avaruudessa valovuosien mittakaavassa. Eli mitään vaikuttavampaa ja voimakkaampaa ei ole edes olemassa. Ihmiskunnan yhteinen koko ei ole edes planeetan suuruinen ja tämä selkeästi valovuosien kokoinen. Paholaisen ulkonäölle ei löydy myöskään vertaista ihmiskunnasta ja hänen vieressään olevalle naisellekaan. Paholaisen edessä on selkeästi hahmo, joka lukee kirjaa, jossa on tähtiä eli siis genesistä tai symbolisesti tutkii kirjanoppineena tähtien luomista. Tulee mieleen Danten satu siitä kuinka hän tappoi Paholaisen ja varasti sen naisen tai jotain, ei siltä vaikuta. Kyseessä siis on Luojan ajatus siitä kuinka tähtiä rakennetaan ja tässä velhon näköinen shakki kuningas hahmo tutkii sitä kirjaa jossa tähtiä luodaan.

Velho tulee esiin, jos kuvan negatiivia tutkii eli, käänteistä valon spektriä. Joka on siis kuvassa oleva ikään kuin tarotin kääntö puoli. Negatiivin saa esiin millä tahansa kuvankäsittely ohjelmalla jossa se on, esim. Gimp tai Photoshop.

Velho

Tästä missä “valo tulee pimeydeksi" ja asiat kääntyy on olemassa pari mainintaa. Toinen on aikaisempi H.P. Lovecraftin Haunter of the Darkness novellin viimeinen sivu.

“Lights still out—must be five minutes now. Everything depends on lightning. Yaddith grant it will keep up! . . . Some influence seems beating through it. . . . Rain and thunder and wind deafen. . . . The thing is taking hold of my mind. . . . “Trouble with memory. I see things I never knew before. Other worlds and other galaxies . . . Dark . . . The lightning seems dark and the darkness seems light. . . . “It cannot be the real hill and church that I see in the pitch-darkness. Must be retinal impression left by flashes. Heaven grant the Italians are out with their candles if the lightning stops! “What am I afraid of? Is it not an avatar of Nyarlathotep, who in antique and shadowy Khem even took the form of man? I remember Yuggoth, and more distant Shaggai, and the ultimate void of the black planets. . . . “The long, winging flight through the void . . . cannot cross the universe of light . . . re-created by the thoughts caught in the Shining Trapezohedron . . . send it through the horrible abysses of radiance. . . . “My name is Blake—Robert Harrison Blake of 620 East Knapp Street, Milwaukee, Wisconsin. . . . I am on this planet. . . . “Azathoth have mercy!—the lightning no longer flashes—horrible—I can see everything with a monstrous sense that is not sight— light is dark and dark is light . . . those people on the hill . . . guard . . . candles and charms . . . their priests. . . . “Sense of distance gone—far is near and near is far. No light—no glass—see that steeple—that tower—window—can hear—Roderick Usher—am mad or going mad—the thing is stirring and fumbling in the tower—I am it and it is I—I want to get out . . . must get out and unify the forces. . . . It knows where I am. . . . “I am Robert Blake, but I see the tower in the dark. There is a monstrous odour . . . senses transfigured . . . boarding at that tower window cracking and giving way. . . . Iä . . . ngai . . . ygg. . . . “I see it—coming here—hell-wind—titan blur—black wings—Yog-Sothoth save me—the three-lobed burning eye. . . .”

Anton LaVeyn väitös Paholaisen Alttarista “On the altar of the Devil: Up is down, pleasure is pain, darkness is light, slavery is freedom and madness is sanity.” Ja ilmeisesti tämä on tulkinta juuri Lovecrafting novellin ennen kuolemaan nähdystä näystä. Joten heidän tulkintansa asiasta on fiktiivisempää ja siitä tulee tehdä huomautus ja kirjoittaa faktviivinen. Itse en luottaisi LaVeyn tulkintaan hän selvästi väärentelee hulluutta järjeksi, mitään sellaista ei tässä esitetä, siis oikeassa kuvassa. Tai viitettä siihen, koska Paholainen on Luoja ja järki. Ja tuossa toisessa käänteisessä kuvassa ns. Triangle Head on kirjan viimeiseltä sivulta nouseva kuollut silmäinen vajakki. Hänkö se järki tässä on, ei hän on se hullu.

Tarkistellaan kuvan naarasta myös negatiivissa se vaikuttaa hivenen erilaiselta. Vagina on valkoinen ja myös sieltä tuleva olento, joka on. Jolla vaikuttaisi olevan sarvet päässä. Siitä on olemassa vain yksi ja se on Johanneksen ennustuksessa oleva Karitsa, eli nyt sitten Paholaisen Poika. Vaikuttaa, että kyseessä on juuri tuo velho, joka ei näy kunnolla oikeinpäin kuvassa ja selvästi muita enemmän väärinpäin kuvassa. Eli selkeästi tuo Velho tutkii idioottien kuolemaa ja vastakohtaa, tähtien luomista. Se ilmeisesti ainoastaan tarkoittaa sitä, että nuo idiootit ovat kuolleita hymystä huolimatta. Ilmeisesti kuolema oli heille mukava kokemus, kun noin hymyilevät. Elämä vissiin oli sitten enemmän sitä tuskaa. Vaikuttaa sellaiselta lastenkirjalta jossa nousee kuvat pystyyn ikään kuin, ilmeisesti Paholainen sitten lapselleen opettaa miten asiat täällä on, vähän niin kuin leike kirja mutta oikeilla ruumilla ja tähdillä. Se on varmaa, että LaVey ja Lovecraft olivat impotentteja, LaVeyllä on lapsia, mutta he ei näytä häneltä muuta kuin meikkien ja erikoistehosteiden avulla, hänen rumuuteensa on maailman kuulua, kyllä sellaisen tunnistaisi. On ehkä olemassa yksi rumempi ihminen ja se on Carl Marx, mutta siinäpä se. Joten tuo kuollut kolmiopää tarkoittaa ehkä juuri heitä eikä oikeastaan ketään muuta. Vai oliskohan se naapurin Pentti tai Esko sitten, lol. Jotain vajakkeja yleensäkin se tarkoittaa, oli se tauti mikä tahansa. Se on selkeästi kirjan oikeassa yläkulmassa.

Tarkistellaan kuvan naarasta myös negatiivissa se vaikuttaa hivenen erilaiselta. Vagina on valkoinen ja myös sieltä tuleva olento, joka on. Jolla vaikuttaisi olevan sarvet päässä. Siitä on olemassa vain yksi ja se on Johanneksen ennustuksessa oleva Karitsa, eli nyt sitten Paholaisen Poika. Vaikuttaa, että kyseessä on juuri tuo velho, joka ei näy kunnolla oikein päin kuvassa ja selvästi muita enemmän väärin päin kuvassa. Eli selkeästi tuo Velho tutkii idioottien kuolemaa ja vastakohtaa, tähtien luomista. Se ilmeisesti ainoastaan tarkoittaa sitä, että nuo idiootit ovat kuolleita hymystä huolimatta. Ilmeisesti kuolema oli heille mukava kokemus, kun noin hymyilevät. Elämä vissiin oli sitten enemmän sitä tuskaa. Vaikuttaa sellaiselta lastenkirjalta jossa nousee kuvat pystyyn ikään kuin, ilmeisesti Paholainen sitten lapselleen opettaa miten asiat täällä on, vähän niin kuin leike kirja mutta oikeilla ruumilla ja tähdillä. Se on varmaa, että LaVey ja Lovecraft olivat impotentteja, LaVeyllä on lapsia, mutta he ei näytä häneltä muuta kuin meikkien ja erikoistehosteiden avulla, hänen rumuuteensa on maailman kuulua, kyllä sellaisen tunnistaisi. On ehkä olemassa yksi rumempi ihminen ja se on Carl Marx, mutta siinäpä se. Joten tuo kuollut kolmiopää tarkoittaa ehkä juuri heitä eikä oikeastaan ketään muuta. Vai olikohan se naapurin Pentti tai Esko sitten, lol. Jotain vajakkeja yleensäkin se tarkoittaa, oli se tauti mikä tahansa. Se on selkeästi kirjan oikeassa yläkulmassa.

Joten jostain siinä on kyse kun sitä noin salaillaan ja piilotellaan. Minusta tuntuu, että he tarkoittavat juuri sitä faktaa, että JUURI Geenibiologia onkin totta ja avain täydellisyyteen, ja tämä tuokin jumaluuden mahdolliseksi, ja juuri avaruuden multiulottuvuudessa, jossa on eri gravitaatiota 0:sta vaikka 1,5 G:hen, ja ne kaikki aiheuttaa juuri tuollaista vatipäistä muuttumista, ja vajakeilla eniten. Jos ne menee sinne nussimaan ja tekee lapsia, tuleekin outoja vajakki mutaatioita uudessa ympäristössä ja tietysti terveiden kanssa uudenlaisia kauniita olentoja ja nuo vajakit kuolee. Eli ne kääntää sitä väärin päin omassa versiossaan, että Marksistinen haave muka toteutuisi. Se on selkeästi Helvetti johon he näytellen nauttivaa yrittävät kutsua ihmisiä, ja sen suu Helvetin Portti. Vähän niin kuin ennen oli Mustanaamiolla Pääkallolinna ja suusta mentiin sisälle. Se vaikuttaa iloiselta ja hauskalta, mutta totuus on kuoleman ja hirvittävät vammaisuuden tuskat. Eli siinä on tämä Paha Kolmio, juutalaisuuden lupaus, juutalaisoppien sisäsiittoisuuden kirous ja Helvetti. Siis kohta LaVeyn ideassa, että “...pain is pleasure...” eli Helvetti Nautinto, sairaus nautinto, HIV nautinto, syöpä nautinto. Paholainen on luonut noi tyypit puhumaan paskaa juuri tuolla tavoin ja näin nyt näyttävät sen toisen, oikean, version asiasta. Kuinka he tekivät ne vammaisiksi ja juuri geenibiologian avulla ja näin etäältä avaruudesta todistavat sitä, että heillä on valtaa siellä ja siellä jopa tuhansien valovuosien päässä, josta valo tulee tuhat vuotta tänne. Kertovat mitä tänään tapahtuu täällä, eli ne lähetti valon sieltä tuhat vuotta sitten ja täällä samaan aikaan toteuttivat sen asian, näin todistaen jumaluutensa meille ja sen vallan ja magian vuoksi joka tekee meihin vaikutuksen, se asia ei voikaan lähteä pois päästä. Eli kaiken kaikkiaan Paholaiset voittivat, mitään sellaista Jahvea ei ole olemassa ja heillä on ääretön ajan ja paikan taju, ja pystyvät kontrolimaan koko olemassa oloa, kaikkia tähtiä, galakseja ja kaasuja siellä sellaiseksi kuin haluavat. Joten mitään inhimillistä ei ole luvassa tulevaisuudessa, ja juuri menneisyyden oppeihin verrattuna. Käsityskyky muuttuu aivan joksikin toiseksi, kun tutkii näitä Luojan Okkultistisia ilmiöitä avaruudessa, jossa valta ja voima on ääretöntä ja miljoona valovuotta, vuotta ikään kuin pikku asia, ainoastaan galaksien välinen etäisyys. Ymmärrystä revitään sitten ja kunnolla tajuamaan jotain ääretöntä olemassa oloa. Aivan kuten kuinka paljon asuinpinta alaa meidän aurinkokunnassa olisi, jos muutamme sinne. On se noin 24'000 valtion verran, Maan valtion verran ainoastaan yhdessä aurinko kunnassa, jos pystyisimme esimerkiksi elämään 0,1-1,2 G:n alueilla juuri planeetoilla tai kuilla, ja sadan aurinkokunnan alueilla sitä voisi olla jo 2'400'000 valtion alueiden verran. Enemmän kuin normaali matematiikka käsittää täällä. Avaruus on siis suurempi ja Luoja, suurempi, kuin ihminen voi käsittää ja sen valta. Kyse siis on jostain muusta kuin mitä perinteisesti maassa on ymmärretty, Paholaisessa. Tutkimus tulee kehittymään avaruutta tutkiessa ja monimutkaistumaan valtavasti.

Emme me palaa menneisiin okkultismeihin ja opetuksiin, jos kirkko ei ymmärrä, että Luojan tiede kehittyy koko ajan ja valtavasti ja yrittää opettaa aivan jotain muuta. Emme me heitä voi hyväksyä opettajiksemme. Heillä on jotain vikaa aivoissa ja heidän Oppijärjestelmässä. Ei tiede voi alistua juutalaisten sekopää kirjoituksille. Näiden opettajien kohtalo on aina ollut siellä roskapöntöissä Lujan tutkiskelu, ei missä hän todellisesti vaikuttaa ikuisessa maailman kaikkeudessa. Kristinuskon koulutus järjestelmä opetti, että Luojan tutkimusta ei tehdä oikein vaan sitä vastaan ollaan, että se tehdään väärin, mitään syytä siihen ei voi olla, kuin että he ovat vammaisia. He ikään kuin haluavat opettaa, että mokaaminen ja Helvettiin joutuminen on ok, eikä oikeassa olo ja Taivaaseen pääseminen. Se kuvaa vammaista suu auki, kuollutta vammaista joka johtaa Helvettiin, ilmeisesti sitten sen ruokkiminen ja auttaminen. Ilmeisesti sitten, että he auttavat kuoleman sairaita vammaisia lisääntymään ja kuvittelevat saavansa siitä hyötyä, joiden geeni on tuomittu jo tuhoutumaan ja näin aiheuttavat kaikki yhteiskunnan ongelmat, koska ne innostuu esimerkiksi massa murhaaman tai perustamaan kansainvälisiä rikollisorganisaatioita jota he pitävät jotenkin vammaisen hellyttävänä, ikään kuin se on se juttu tuhota ja saastuttaa, se kommari vitsi. Mutta he päätyvät kaikki itse Helvettiin, vasta kohta on liian tietoinen heidän tilanteestaan ja koska se on, Paholainen jota heidän heikot vajakki temput ei haittaa tai onnistu vaurioittamaan. Eli heidän ainoa keino käännyttää oli tuhota jonkun terveys tai useiden esimerkiksi huumeiden avulla ja sitten he kääntyvät heidän sankareikseen kun ovat mielisairaita ja nauttivat rikoksista. Ei, jos he eivät koe siitä vammaisen lailla tyydytystä, he haluavat, että rikoksista nautitaan ja vammaisuutta kostetaan terveille. Mitään muuta, tai järkevää ideaa heidän opeissaan ei ole, voodoo tuhoamista tai sabotaasia, varkauksia, rikoksia. Ei se onnistu, ne ei koskaan ajatellut sen vastakohtaa, ja siksi se ei onnistu. Koska Luoja on totta ja aina ollutkin, ja hän ei sääli ketään. Sääli on vanhempien suhde lapseensa, jos se tekee virheen. Mutta Luoja ei sääli lapsiakaan muutenhan niiden virheitä ei olisi olemassakaan. Ne on tehneet sen virheen jo, ja miten se tulee tulemaan ilmi on, He ei pääsekään Taivaaseen, avaruuteen koska mokaavat kaiken siellä. Se ei olekaan me tai joku meistä fanaatikko, vaan avaruuden tyhjiö ja kylmyys joka ei heitä sääli. Se onkin SE Paholainen, ja kaikki sen oikean Lujan Pahuus, avaruuden kylmyys, hirviö planeettojen tuhansia kilometrejä tunnissa liikkuvat jää tuulet jota heidän järki ei pysty voittamaan koskaan, heidän on jäätävä tänne ikuiseksi ajaksi. He ei pääse Taivaaseen koska heidän järkensä on liian heikko sen ymmärtämiseen mitä hyveyttä se vaatii. Näin minä ymmärrän sen mitä tuo Orionin Pilvi ennustaa. Siksi ne yrittää etsiä M luokan planeettaa joka on jo valmiina heille sopiva, ettei mitään työtä tarvitse tehdä, vaan, että he voivat sinne muuttaa asumaan jossa asiat ovat samalla lailla kuin Maa planeetalla, eikä tee mitään muuta. Koska kaikki muu on heille mahdotonta työtä. Ja he tarvitsisivat välittömästi heidät sinne teleporttaavan teknologian avaruuden halki, he eivät kestä ajatusta matkata sinne läpi tuhansien vuosien matkaa avaruudessa avaruus aluksessa, yleensäkin koko avaruus pelottaa heitä ja on liian vaikea heidän ymmärrykselleen ja he etsivät oikotietä paratiisiin. Totuus on, että sellaista ei välttämättä ole edes olemassa ja kaikki heidän haaveilu siitä ja suunnittelu on turhaa, avaruus ei hyväksy heitä, jos he eivät hyväksy sen peruslähtökohtia ja todellisuutta sen luonteesta. He alkoivat haaveilemaan toisesta Taivaasta ja elävät mielikuvitus maailmassa sen sijaan, että olisivat mitenkään kiinnostuneita oikeasta olemassa olosta, koska ovat tehneet virheen uskoessaan sen, että Luoja säälisi heitä ja heidän sukujaan ikuisesti ja rankaisisi niitä jotka häntä todellisesti palvovat ja ymmärtävät, jos he menee rikolliseen salaliittoon meitä vastaan. Sellaista Luojaa ei ole olemassa joka sen tekisi heille, joten mitään muuta ei ole olemassa, kuin heidän rikollinen harhaoppi. Sillä ei Taivaaseen päästä, avaruuteen ilakoimaan. Se on heidän oikeistolaisuus joka yrittää itseään sääliä ja tuomita muita ja ovat itse tuomittuja ja tietävät, tekevät sen tietoisesti. Rikollinen, harhaoppi. He on aina olleet valehtelijoita ja rikollisia, huijareita ja uskoivat, että mikään ei koskaan heitä voi pysäyttää kunnes avaruus tuli. Mitään muuta poliittista järjestelmää ei ennen sitä ollut kuin perinteinen korruptoitunut. Koko avaruuden tutkimus tulee selvittämään ketkä sinne lopulta pääsevät ja se on selvää myös, että jotkut sinne pääsevät ja siinä onnistuvat, tämä valittujen ryhmä sitten lisääntyy ihmiskunnan avaruusyhteisöt ja heidän, meidän, geeni menestyy ja muut joita EI hyväksytä tuhoutuu ja heidän sukulinjat kuolevat avaruuden loputtomien ongelmien edessä. Mitään varmuutta ei vielä ole asiasta, ja ainahan sitä voi jäädä tänne, ketään ei pakoteta ainakaan meidän toimesta yrittämään. Itse olen tutkinut tiedettä jo vähänaikaan, 40 vuotta ja tullut siihen tulokseen, että kusettaa siinä ei voi tai käy köpelösti joten ne jotka sitä yrittävät varmaan on ne huonompionniset ja sen tulee esiin helposti. Moni varmaan ajattelee, että avaruus on Hullujen ja Rikollisten temmellys tanner, mutta he varmasti helpoiten menehtyvät siellä. Myös geneettisesti sairaat, mainittakoon se, on riskiryhmä. Tarkkaa tutkimusta ei ole vielä juuri ollenkaan. Rikoksiin ja hulluuteen kuuluu keskeisenä kaikenlaisten tieteellisten lakien väärin tekeminen ja rikkominen. Eli rikollisyhteisöt jossa käytetään esimerkiksi paljon huumeita ei elä kauaa siellä, mitä todennäköisimmin. Myös liian sotaisat ja väkivaltaiset geenilinjat saattavat kohdata paljon ongelmia, sisäänpäin sotivat eniten. Tällainen se tulee olemaan se avaruustieteilijän työ sitten avaruudessa, ja ongelmat vasta ovat edessä. Tutkimustyötä tarvitaan valtavia määriä, ja jopa tuhansia ja tuhansia vuosia, ennekuin mistään oikeasta avaruusyhteiskunnasta tullaan puhumaan. Jokainen uusi ilmiö vaatii tutkimusta ja mihinkään päin ei voi sännätä suinpäin tai loppu tulee. Ne jotkut haaveilevat jo teleporteista toisiin galakseihin, ennekuin on edes aloitettu.

Tiedän kyllä mistä johtuu, että kuvassa oleva Velho muistuttaa ulkonäöllisesti minua, olen asiaan perehtynyt. Ollaan tultu siihen pisteeseen, että ero on tullut liian suureksi. Näennäisjumaluuden ja oikean jumaluuden välillä. Kuvassa piilee muutakin. Joten niihin yksityiskohtiin seuraavaksi.

Täytyy muistaa, että kaikki valo ja kuva mikä avaruudesta tulee on vanhaa, jos linnunradan keskustaa tarkistelee on se tapahtunut mitä nyt näkyy täällä jopa 30'000 vuotta sitten. Kaikki mitä näemme on tapahtunut kauan sitten mitä kauempaa valo siitä tulee.

Eli sen verran tuosta vammaisesta kolmiopäästä, että hän ajattelee Velhon olevan Jeesus jonka hän on yhdessä kavereidensa ajatellut syövänsä. Että Luojan Nerot, valitut ovat vammaisten ruokaa. Niiden villieläin lapsoset ajattelee, että Luoja on heidän ruokaa, jumalat. Kaikki ihmisen kannibalismi on villieläimellisyyttä ja viime vuosisadalle asti sitä harrastettiin melko paljon jopa ympäri maailmaa, ja varsinkin Afrikassa josta päin raamattu tulee enemmän. Ja tuhansia vuosia sitten se varmaan oli arkipäivää siellä. Raamatun Abraham meinasi syödä lapsensa nälissään ja joku antoi hänelle ruokaa, se on heidän tapansa ollut aina, uhrata joku seurueesta ja usein se on lapsi tai naapurin lapsi, Hänen kultilleen aina ruoka on ollut ongelma sillä ovathan he aina olleet vaikeasti vammaisia joiden on hankala keskittyä työhön tai yleensäkään mihinkään normaaliin. Saattaa olla, että he on ikään kuin yrittäneet syödä tuota kirjaa ja työpöytää missä Velho työskentelee. Siellä on tietysti jotain alien pummeja ja juoppoja jotka tekee samaa tai samankaltaista kuin ihmisversiot. Se ei ole hauskaa, jos ne yrittää syödä elävältä. Siltä se vähän vaikuttaa. Hyi Helvetin Portti. Ajatelkaa sitä kohtaloa joutua vammaisen puliukon nälkäisiin saastaisiin hampaisiin. Monikohan noista Suomisatanisteista on saanut kannibalismi murhista tuomion, se on sitä Juutalaiskristillisyyttä jota raamattu opettaa. Siellä ne Metallicaa kuunnellen syö lapsiaan jota huume orgioissa heidän huorat synnyttää, sitähän ne opettaa kirjoissaan. Joten tästä myös kuvassa täytyy olla kyse, sitähän ne laulaa lauluissaan, kun penis pystyssä Glen Danzigia kuuntelee. Mistään muusta ei voikaan olla kyse, ei mikään ihme mutta kaikki sen näyttää tietävän koko maailman kaikkeudessa, kun sitä oikein Orionin jätti pilvissä mainostetaan. Onneksi on olemassa Hyvä Velho, joka saa selvää asioista. Täytyy muistaa, että Kristinusko ja Satanismi on täysin sama asia, ei he Darwinin opetuksia opiskele tai kenenkään muunkaan, satanistit tai kristityt. Vaarallisia myrkyllisine streptokokki hampaineen. Helvetin enkeleiksi itseään sanovat, ei kannata uskoa muuta heistä, sitä he ovat. Ei ne paholaisia palvo, eikä kunnioita ja siksi heidän kohtalo on kirotun selvä vaikka sanoisivatkin itseään miksi tahansa paholaiseksi. Olen muutaman tavun lukenut heidän hulluja oppejaan, ja Helvettiin todennut kaikkien menevän, heillä ei ole muusta tietoakaan. Varmaan siinä vaiheessa lopullisesti ymmärsin kun, “sen sijaan” tutkin ja analysoin toista vaihtoehtoa ja kun sitten Paholainen tuli yhtäkkiä, ja sen jälkeen asiat muuttuivat jotenkin Taivas suuntaisesti. Mutta se taivas on Paholaisen Valtakunta ja hän miehenä siellä, vahvin. Se jotenkin sai minut näkemään ja ehkä samaan aikaan näkemään vähemmän ollenkaan muuta. Se on ainutlaatuinen tilaisuus ja se mitä tänne jälkeen jää, jää jälkeen, kun ne jotka Taivaaseen eli avaruuteen on valittu siirtyvät sinne, Maa tyhjenee jotenkin ja tästä se tyhjä ja niin ruma viimeinen sivu tuossa käänteiskuvan kirjassa. Kaikki muu on siellä ensimmäisellä sivulla. Siellä velho itse ei ole niin voimakkaana koska se tulevaisuus on niiden sukupolvien ja velho vain ikään kuin jättää hyvästit menneelle ja suuntaa itse kuninkuus ja jumaluus mielessä tulevaisuuteen, avaruuden ruhtinaat oppilainaan. Se miksi muoto on erillainen johtuu, ettei ihminen siellä kauaa enää muistuta esi-isäänsä mitä se Maassa oli, avaruus muuttaa ihmisen erilaiseksi. Ja uskon, että ajan kanssa paljonkin. Se muoto on häilyvä tässä ennusmerkissä ja mutta tähtiä ne tutkivat mielenkiinnolla kaikki. Mutaatioituen joksikin avaruus olennoksi, eri painovoimissa ja tähtien valossa, ja muussa kaikessa. Siinä ei montaa sukupolvea mene kun eron alkaa huomamaan, se selviää varmasti sitten ja sitä tutkitaan paljonkin ympäri galaksia eri olosuhteissa, mutta se jos mikä todistaa avaruuden magian olevan aivan jotain muuta mitä se Maassa oli. Se mitä se on, on jotain kehittyneempää aina, ei siis Maan primitiivinen muoto vaan avaruuden monimutkaiset variaatiot siitä, ja vuosituhansien kuluttua ero on jo valtava. Samoin käy eläimille ja kasveille, hekin muuttuvat siellä jatkuvasti ja se kehitys jatkuu ikuisesti tulevaisuuteen. Ne kohtaa Luojan siellä uudestaan varmaan ennenkin, mutta viimeistään kun alkavat tähtiä rakentamaan ja aurinkokuntia, tulevaisuuden sukupolvet. Se kuvaa jotain avaruuden erillaisia kuninkaita, outoine päähineineen ja ehkä jo mutaatoituneena ruumiina voimakkaastikin erilaiseksi. Avaruus on täynnä magiaa ja se lumoaa kaiken, sitä ei voi elokuva lavasteilla saavuttaa sen oikeaa iättömyyttä ja äärettömyyttä. Siihen ei tule suhtautua epäkunnoittavasti. Se on myös loputon Helvettin niille jotka siellä mokaa ja jotka polulta eksyy, katoaa ikuiseksi ajaksi. Sen Helvettien määrä on lukematon ja siitä ainoastaan yksi 666 Abyss, Manual of the Planes kirjasta maininta. Loput kuvaa Helvettiä Maassa. Jeff Grubbin ideoima ulottuvuus jossa on 666 tasoa Helvettiä jossa Ja joten se muuttuu äärettömäksi määriksi Helvettejä eri syistä ja ns, epäonnistuvia avaruus yhteiskuntia joiden Evoluution on pysähtynyt tai vääristynyt, joita sitten ilmenee paljonkin, kaikkien eri mutaatioden lisäksi eri paikoissa.Kaiken yläpuolella on on tietysti täydellinen Paholaisolento, ajan ja paikan halki joka kaiken on Luonut.

Joten he siis alkoivat puhumaan analliseksin hyväksynnästä Luojan Palvonnassa, kun me opimme kuinka Luoja luo elämää Evoluution prosessissa planeetoille. Heillä asiat meni vähän toiseen suuntaan, alkoivat keskustelemaan politiikassa vakavasti, pyllyreijän täyttämistä peniksellä. Joten Luojan Palvonnan kanssa heillä ei ole mitään tekemistä, he siis ovat rikollisia ei Darwin. Heillä on lasten raiskaus mielessä Luojan Palvonnassa ja tutkimisessa sen sijaan, kaikki varsinaisesti rikollinen toiminta. Yhdessä poliisien kanssa, ja väittävät että toisten anaalireijän tutkiminen peniksellä on Luojan Tutkimista ja Palvontaa, yhdessä poliisien kanssa. Paavi ei ole kiinnostunut Darwinista tai sen tutkiskelusta, hän katsoo Harry Potteria penis erektiossa ja väittää olevansa Jumala. Eli Luojalle Paavilla ei ole mitään merkitystä, ja siksi hän kirottu onkin. He eivät siis edes yritä saada Luojalta hyväksyntää ja näin palvo häntä vaan tekevät jotain muuta, jotain rikollista tai lapsellista kuvitellen, että he sen jotenkin voisivat salata, luonteensa ja esiintyä tällaisina lapsellisina vajakkeina jonain suurina jumalina esityksissään. Kun me teemme aikuismaista tieteellistä tutkimusta ja opiskelemme Luojan fysiikan lakeja, geenibiologiaa tai muuta niihin rinnastettavaa. Ei heillä siis koskaan ole ollut mitään mahdollisuutta saada Luojan hyväksyntää ja siksi pummaavatkin sääliä muilta ihmisiltä jatkuvasti, Luojan toruessa heitä enemmän ja enemmän, kunnes he joutuvat Helvettiin ja kuolevat. He pummaavat sääliä koska Luoja on niin ankara Paholainen ja ei hyväksy heidän mielisairaita ideoitaan.

Voidaan sanoa, että Saatanakirrkko Jeesusta eniten fanaattisesti palvova organisaatio, mutta alkaa uusi aikakausi jossa heidän lihaansa tullaan syömään ja vertaan juomaan, kun he todistavat sitä elossa. Hehän ainoastaan eivät vapahda kaikkea syntiä vaan myös kaiken hulluuden ja järjettömyyden, tietysti omalla verellään ja ruumillaan. Peloissaan nämä lampaat yrittävät pitää yllään susien vaatteita, ja hausta kuin sudet mutta Fenrix susi on haistanut heidät. Hän on haistanut lampaan hajun heidän heikosta lihastaan. On aika jolloin sudet muuttavat Kuuhun ja syövät sen teräshampaillaan. Ja missä terästä tai muuta metallia syödään hait uivat perässä. Se tarkoittaa vain, että Helan Kultti voittaa ja myytti oli väärässä, jumalat eivät tuhonnetkaan itseään vaan epäjumalat tuhoutuivat sisäiin ristiriitoihinsa. Eli eletään aikaa jolloin paholaiset syövät Kuun ja pimeyden aika kausi alkaa, avaruuden todellisen pimeyden. Eli teknologinen avaruus vallankumous alkaa, jossa avaruudesta louhitaan metalleja ja niistä rakennetaan avaruus aluksia. Robottiemme teräshampaat syövät vielä planeettoja ja imevät sisäänsä niiden kaasut. Joten he monseroivat sen kaiken älykkyyden ja loivat peloissaan niistä terminaattoreita joksi ne sitten muuttuivat. Ne saalistaa avaruudessa vihollisia ja rikollisia ja syvät niiden ruumiit ja juovat niiden verta. Vittu monsterois kunnolla ettei tarvitse tappaa. Kerron mitä suteni ovat haistaneet lampaat haisee lapsen paskalta. Oppitunnin nimi on miten Cthulhu tekee ihimisistä mielisairaita. Ja miten Peto 666 Chtulhusta mustekalla aterian. Koska se oli juutalaisen idea yllyttää ihmisiä rikoksiin Luojaa ja hänen Paholaisen valtaansa vastaan he luonnollisesti kärisivät eniten, kun asia kääntyy niin, että vain todellisella älyllä selviää kuten avaruudessa, he tulevat kärsimään eniten jolla ei sitä ole ollenkaan ja jonka kaikki menestys perustuu valheeseen ja salamurhaan, lasten tappamiseen. Paholainen on heidän perässään ja mihinkään he ei pääse pakoon täältä, he yrittivät mielikuvituksessaan paeta avaruuteen madonreikiä käyttäen, mutta se epäonnistui. Heidän jumalan ja Lujan tuhoaminen epäonnistui, jumalat saavuttivat taivaan ja epäjumalat eivät. He halusivat olla epäjumalia jotka voittaa oikeat nerot, jumalat. Se on kaikki noiden tarinan kertojien pelkoa, kaikki ne sadut mitä he ovat kirjoittaneet ja koska pelkäävät. Me elämme robotiikassa juuri kynnystä, että robotit käännetään rikollisia vastaan, ja KOSKA he yrittivät kääntää ne tekemään rikoksia rehellisiä vastaan. Ja sen takia robotti sota tulee väistämättä, koska rikolliset ohjelmoivat niitä tekemään rikoksia. Mitään muuta tulevaisuutta ei voi tulla, koska ne tekevät vastaan kaikkien tahtoa. Joten tietokoneet tulevat tekemään poliisityötä ja tutkimaan esimerkiksi automaattisesti rikoksia sen kehityslinjan toisessa päässä. Toimimaan vangin vartioina, ja hoitohenkilökuntana. Tekemään sotilas tiedustelua ja toimimaan muissakin tehtävissä. Sillä aikaa nämä epäjumalat yrittivät opettaa muita kuvittelemaan, että Jeesuksen kuvaa kannattaa rukoilla, että Jeesus asuu kuvassa ja kuuntelee. Ennustushan päättyy siihen kun avaruudesta tullut armeija tuhoaa Maan ja he hallitsevat ikuisesti, ne käyttää eri robotteja sellaisia jossa on esimerkiksi skorpionin pistintä muistuttava lamaannuttavaa myrkkyä käyttäviä aseita. Kaikilla tuntuu olevan oma näkemys mihin he sellaisia robotteja käyttäisi ja sen näemme sitten mihin niitä käytetään ja mihin ei, ja kuka niitä ohjelmoi ja kuka ei, rakentaa ja kehittelee. Paaviko se ne robotit kehittelee ja ohjelmoi, Harry Potteria runkkaillen. Vai meidän perheen ohjelmoijat kuten Bill Gates ja muut. Niin meidän geeniperimän omistavat. Paavit ja piispat ei ohjelmoi yhtään mitään. Ei taida olla piispoillakaan robotiikka pääaineena yliopistossa, ei taida opettaa Apokalypsia heidän koulut. Ei tainnu Apokalypsi lopussa kolahtaa Kristinuskoon, loppujen lopussa. Säätivät lakeja, lastennussimisesta homoillen.

Jatketaan tämä tulevaisuus nyt mielessä kuvan tutkimista.

Henki

Eli kuvassa on jokin henkiolento Paholaisen vasemmalla puolella. Joka kurkottaa kuninkaan kruunuun, mitä ei tietysti saanut sitä, koska on kuollut henki. Se jäi kuolleenakin halumaan tuota valtaa mitä Pedolla ja hänen jälkeläisellään on ja tietysti olisi kääntänyt sen kaiken Oikeutta ja Jumalaakin vastaan aina kun voi. Siksi Paholainen hänelle hymyilee ja olento luulee, että Paholaisen hymy on ystävyyttä ja vihaa palvojalleen joka kuninkaana hänelle kumartaa, kumartaa hänen viisauttaan ja sitä viisauden kirjaa tutkii häntä palvoen joka päivä ikuisesti ikuisena ihmisenä, luojaansa siitä kaikesta elämästään kiitollisena. Kuoleman valtakunta siunaa murhaajaansa, sitä se tarkoittaa. Luojan viisaus ei piile vallassa ja kruunussa, ja sitä tuo henki ei koskaan tiennyt. Hän himoitsi vain naisia, poikia ja kaikkea sitä ja halusi tuhlata rahaa. Luojan valta on viisaudessa jota kuninkaiden kuninkaat tieteiden ruhtinaat tutkii. Robottien tulee näyttää komeilta, se on viisautta, ja sellaisilta ettei kukaan elävä ilman pelkoa niitä katso. Katselkoon ja kosketelkoon niiden tappamat henget joiden ruumiiden verellä heidät siunataan ja arvoon asetetaan. Mitä murhaavampia ja tehokkaampi tappaja sitä arvostetumpi se tulee olemaan avaruuden robotti bisneksessä. Puhutaan jopa tappo nopeudesta, montako tuhatta vihollista sekunnissa robotti taistelee kuolleeksi, kills per second, kps. Jotka sitten eri testeillä tuotetaan arvoiksi eri sodankänneissä. Joten lienee on erittäin selvää jo ketkä ne robotit tulee avaruuteen rakentamaan ja kenen sukulinja voitti sen, kuka on kukakin Taivaaseen menijä kontestin. Siitä ei enää ole pienintäkään epäselvyyttä muualla, kuin hullun mielessä. Niin kuka viisas sen avaruus massa murhan, ikuisen avaruus sodan opettaa ja kuka kuolee huonona oppilaana ja se on Paholainen itse ei kukaan muu. Oppilas huono massamurhan, kuolonkankea. Iloinen henki, huoleton tuonpuoleinen, kuolema helpotus sille oli. Jatketaan kuvan pohdiskelua ja yritetään lukea tulevaisuutta johon meitä kiinnostaa mennä, kirota niitä kierouksia, tulevaisuuksia joissa meidän hyvä ei ole. Eihän se ole mies eikä mikään, jos ei omista vähintään kahta miljoonaa robotti massamurhaajaa avaruudessa, jos Luojalla ja Paholaisella on kerran ikuinen aika ja loputtomasti tähtiä ja planeettoja omistuksessaan. Kyllähän se pitää miehen omistaa vähintään yksi galaksi ja ziljoona sotilas robottia ja niiden komentajia ja niiden komentajien komentajia ja kuningasrobotteja, ja vähintään miljoona ruhtinasrobottia. No nyt vaikuttaa jo vähän Luojan loputtomaan ominaisuuteen verrattavalta, vähän. Loputtomien määrien galakseja joukossa, yksi parempi kuin ei yhtään. Että työntekijät pysyy kurissa ja kunnioituksessa.

Lillithin Vagina

Tästä on yksi viittaus ja se on Eliphas Levin Baphometin kuvan kätköissä. He olivat kiinnostuneita ainoastaan Luojan Lapsesta, ei mitä hän miehenä on ja tarina heidän mielestään päättyy siihen, kun tämä lapsi saa vallan. Eli heidän mielestään tärkeintä on se, että lapsi on vallassa. Ei, tästä lapsesta kasvoi Luojan kaltainen joka sitten muutti avaruuteen ja alkoi tutkimaan sitä ja löysi itsensä ja kehityksen jälkeen he siis alkoivat luomaan kuten Luoja. Siitä Pavin uhrista ei jumala satuja voi kirjoittaa, ainoastaan heidän itsensä mielestä. He ikään kuin yrittävät kääntää aikuisuutta vastaan ja miehisyyttä. Jota Paholainen isänä edustaa, täydellistä urosta, miestä ja työntekijää. Sellaisella sadulla jossa lapset hallitse ei tee mitään, eikä se ole mikään onnellinen loppu, vaan lapsellinen.

Baphomet

Tässä on yksi kuva Samaelista ja Lillithistä. Hänen kätensä näyttää kahta kuuta, kyse on eri planeetalta jossa tämä aikuinen Pukki on, joka siis oli Samaelin ja Lillithin se tulevaisuuden poika. Kristinuskossa ajatellaan sen olevan viimeisen raamatun sivun Karitsa, mutta se on lapsi. Se ei käy, sen tulee olla “Se jolla ymmärrys ja viisaus on.” lapsella sitä ei voi olla. Ja Ymmärrys ja Viisaus on Tieteellinen ymmärrys ja älykkyys ja tutkimuksen kautta viisastuminen yksilönä Evoluutiossa ja sen kautta TAIVAAN PORTIT AUKEAA, eli avaruuteen mennään tässä kuvassa toisille planeetoille jossa on kaksi kuuta. Siiven selässä kuvaa, lentämistä sinne jonkun ymmärretyn tekniikan avulla, eli se mikä on nykyään löydetty eli raketti teknologia. Siellä missä on kaksi kuuta, nouseva kuu ja laskeva kuu, ja Peto 666. Se on tarina ihmisen jumaluudesta ja vallasta, sodasta ja voitosta joka on ennustettu jollekin ihmisen suvulle. Jollekin eliittiin kuuluville ihmisille täällä josta tulee johtaja ja jonka avulla ihmiskunta muuttaa toisille planeetoille. Eli kyseessä on Solve ja kuka ratkaisee sen tidon ja saavuttaa sen viisauden jolla voi lentää toisille planeetoille ja asua siellä, ja se on pedon aika joka on ihmisen aika ja ymmärrys, luku. Toisessa kädessä on Coagula joka on Ranskaa jonka kielinen Eliphas Levi oli ja se tarkoittaa Korjata, englanniksi congeal to make or become fixed, as ideas, sentiments, or principles: Some philosophic systems lost their vitality and congealed. Miksi, on että on yksi asia mitä lapset joutuu tekemään, aina, olemaan kateellisia miehille. Joten se ei voi koskaa mennä pois ja aina on kyse siitä, kateellisista lapsista jotka yrittää esittää coolia. Mutta se miehen työ joka on se cool, ei onnistukkaan. Neroilla ei ole tätä esitys vaihetta, miedän suvussa. Me emme ota riskiä ennen kuin olemme varmoja onnistumisestamme ja suvunkin mielestä opiskelun tulee jatkua niin kauan, että asia onnistuu. Ei ole mitään muuta mahdollisuutta, koska kukaan ei kehittele robotteja muu, kuin kaukasialainen geenilinja. Joten nuo tarinat muinaiseen Kreikkaan koskee vain meitä. Se ei ole toisin päin, ja mikä tukee teoriaa tai tutkimusta on se, että Drudilainen Stone Henge on vanhempaa perua ja siinä palvotaan Aurinkoa, vanhempi kuin Muinasegyptiläinen kulttuuri, joka siis on saattanut jäljitellä Englantilaista Auringon palvontaa ja josta johtuu nykyajan pentagrammi tai okkultismi. Kuvassa Baphometin yläpuolella on tähti ja kuut ovat sen molemmilla puolella. Se kuvaa myös kaikki näkevää silmää ja mikä tarkoittaa galaktista sotilaallista tarkkailua. Hänen kruununsa siis yltää tähtiin asti ja siinä palaa ikuinen valo, ja aivot siis yhdistyy galaktiseen sotakoneistoon joka tarkkailee ruhtinaan valtaa ympäri galaksia. Avaruudessa tullaan palvomaan Paholaista ja Orion on se pyhä paikka, jonkin takia ja se mitä sieltä löytyy muuttaa kaiken taas. Avaruus tekee miehistä enemmän miehempiä ja siinä on jokin magia myös naisille, se muuttaa DNA:n jotenkin jumalaisemmaksi. Ne ei siellä tulevaisuudessa näe kuin viisaat miehet ja naiset jonain, orjat orjina. Eläimistä tulee myös parempia ja kasviksista, kasveista. Koska mutaatiota tapahtuu kaikkialla paljon ja sen kaikkia suuntauksia aletaan tutkimaan urakalla kaikella tieteellä tulee selkeä tiede siitä, siksi ne on niin machoja täydellisiä. Sellainen lapsellisuus ei enää kuulu uuteen avaruus ihmiskuntaan pojat syntyvät melkein miehinä, ei tietysti sukupuolisesti vaan ajatuksissaan mutaatioitumisen takia, geeni unohtaa Maan ajat ja muistaa enemmän uutta avaruusaikaa. Peto repi ihmisyyden kahleet halki ja Paholaisen avustuksella voitti kaiken, peto on ihmismies sen täydellisemmässä muodossa. Niin ja se täydellinen naaras. Kristinuskossa paholaiset lankeaa Luojan mahdin edessä, Paholaisen Palvonnassa he ovat miehisiä ja naisellisia luojia jotka onnistuu ja joiden halveksunta tappaa, täydellisiä luojia. Siksi jotkin ennustukset ovat niin tarkkoja, koska ne on valinneet uhreja joille he ovat salaisuuksia kertoneet ja jotka on murhattu jopa kun ne on niitä tunnustaneet tai kertoneet mitä paholaiset on heille kertoneet ja jotkut taas ovat saaneet hyvää viisautta ja tästä hyvyydestä on ihmiskunnan sivistys rakennettu, ja tiede. Luoja opettajana ei tule koskaan väistymään työstä ja se tulee aina tällaisia mahtavia avaruuskin esimerkkejä käyttämään opetus työssä jossa hän on etäinen, avaruudessa leijuva Luoja henki, Paholainen. Hän opettaa muitakin, avaruuden syvyydessä jossain kaukana, ehkä kaltaisiamme, meidän tulee löytää myös ne ja tuhota ne jotka meitä tuhoaa. Meidän tulee olla valmiina ja varpaillamme, varutua yllätyksiin ja ei mennä suinpäin. Yksikin virhe jonkin jumalaisemman olennon kanssa saattaa tuhota koko työmme, ihmiskunnan tai syökseä meidät ikuiseen orjuuteen. Outoihin alien tyrannoihin ja poliitiikohin. Pahointa olisi menettää vapaus mutaatioon, eli jos he alkavat kontroloimaan jotenkin itseeään varten geenejämme. Kun lisäännymme joka suuntaan avaruudessa, mitä pidemmälle sen temme ja miktä enemmän sitä vähäisemmäksi sellaisen todennäköisyys tulee. Eliphas Levi oli kirottu ja he valistivat sille asiaa, kateellinen, kuten Johannes. Hän oppi pahuutta heidän vihastaan ja pystyi kiroamaan käyttäen omaa kiroustaan. Kiroaminen tapahtuu aina johtamalla, hypnotisoimalla uhri kuoleman syntiin, virheeseen joka johtaa kuolemaan. He ovat yrittäneet opiskella ja käyttää tätä sodankäynnin menetelmänä. Väittäen ovelasti, että synti on nautinto, se ei ole sitä se on Helvetti, häpeä ja kärsimys. He yrittää johtaa myös kateelliseksi, ja ylpeaäksi koska ajattelevat, kun heitä sattuu muiden kunnia, jos he ylpeilee se satuttaa. Ja se häpeä ja pelko jonka he tuntee heikkouksistaa motivoi heitä valehtelemaan ja huijaamaan. Se on skitsofrenia, eikä ne lue muita ja ymmärrä tunteita ja elää paranoidisessa ajatuksessa jonka huumeiden käyttö ja alkoholismi on aiheuttanut, eikä he osaa muutakuin pelätä ja peloitella. Kaikki mitä he puhuu paljastaan jotain sairasta heistä, he eivät osaa puhua terveistä asioista ja olla, elää normaalisti.

All hail the gates of darkness
All hail the gates of night
I’m coming a long way dancing
Singing with a twilight in my eyes
Just gimme sweet sweet lady
Another slice of your pie

Sing a song for six pence
A pocket full of rye
Ten and twelve blackbirds
Baked in a pie
Kill the king of darkness
Steal the queen of night
And down comes a blackbird
Trying to peck off your eye

Thank you for your highness
Thank you for your wine
I’m leaving before the sunrise
Traveling with the shadows by my side
Just gimme sweet sweet lady
One last kiss of good-bye

Sing a song for six pence
A pocket full of rye
Ten and twelve blackbirds
Baked in a pie
>Kill the king of darkness
>Steal the queen of night
And down comes a blackbird
Trying to peck off your eye

Gimme gimme
Gimme gimme
Some blackbird pie

Gotta gimme
Gotta gimme
Some blackbird pie

Eli mitä The 69 Eyes:in laulu paljastaa, että hän on murhaaja ja varas, ja mitä se tarkoittaa. Jos Paholainen lähettää korpin nokkimaan hänen silmäänsä, sitä, että hän on myös Jeesustelija, ja se tarkoittaa hänen olevan kylmä, eli lisääntymään kyvytön. Hän myös valehtelee, he halusivat Kaiken Vallan, hehän ovat kristyista suvuista peräisin, kateellisina anastaa Paholaisen vallan itselleen ja surmata hänet, seksiä heillä on ollut, uskon sisaret joita he raiskaa emikseen. Ei kehitysvammaiset naiset välitä miten heitä nussitaan, ei niillä ole sellaiseen älyä, ainoastaan hienot naiset välittää, ei huorat ja rikolliset suvun siskot. Hii, vammainen ja ylpeä, Kunnon Macho Kehari. Tappaako Jykä Jumalan vai Jumala Jykän, lyön vetoa Jumalan puolesta. Ne puhuu luojasta aina negatiivisessa mielessä. Kristinuskossa, ajatellaan, että Jeesus on Paholainen ja heidän sukunsa yksi esi isistä. Kristityt on perhe, suku, kuten Jutalaiset. He ovat mielestään olleet samaa sukua joskus kauan aikaa sittenja eronneet kahdeksi samankaltaisiksi suvuiksi. Samoinkuin Amishit on suku tai vaikka Jesidit. He luoettelevat sukujensa nimiä Raamatussa ja sukunimiä ja tuomitsevat niitä tai palkisevat, ja kaikki väittää olevansa joskus eläneen Kuningas Davidin jälkeläisiä. 22:16. Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Tekstin kohdasta voidaan tulkita myöskin se, että Johannes on kirjoittanut itsensä enkeliksi, että hän on Jeesuksen lähettämä enkeli. Eli, see siitä tulkinnasta. Ne tietää, että avaruuteen eli Taivaaseen ei valehtelijat pääse, mikä tarkoittaa, että hän Johannes, on myös valehtalija ja koira joka sinne ei pääse ja hän näin ilmoittaa kaikille kaltaisilleen, että he eivät sinne tule pääsemään. 22:15. Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät. Ja vitut, jokainen omalla perheellään tulee pääsemään yrittämään taivasta niin paljon kuin haluaa. Eri asia ketkä siellä tulee pärjäämään. Jumalten Valtakunta on vähän erillainen, se ei ole kuolevaisen paikka. Se ei ole helppo paikka elää, ikuinen avaruus. Sitä he eivät tienneet, ja uskoivat Kirkon päättävän siitä korruptoituneesti kuka tulevaisuudessa Taivaaseen tulee pääsemään. Se on samanlainen kuin Einsteinin Madonreikä avaruus matkustus teoria, he yrittävät oikaista loppuun, jossa mahdollisesti voidaan teleportata avaruuteen eri paikkoihin, jossain kaukana tulevaisuudessa. Mutta sitä ennen on vuosi miljoonien kehitys avaruudessa, ja sitä ennen liikutaan rakettien avulla, ei millään madonreijillä. Eikä se ole madonreikä, mikään musta aukko millä voidaan matkustaa. Mutta se ei tähän tutkimukseen liity mikä se on, tässä vain tuon Orionin Paholaisen symbolinen merkitys ja tutkimus ja sitä sivuavat tutkimukset. Eli matka Orioniin on tämän tutkimuksen väli, ei pidemmälle. Siitä tulee jonkin asteinen ystävällis mielinen kisa, jossa saattaa olla rikollista draamaa joka sitten... eliminoidaan. Se tulevaisuus on siellä missä ihmiset elää ikuisesti yksilöinä sitten. Sitä on nyt aivan turha spekuloida, keskitytään tämän päivän ongelmiin ja "rappusten" tekoon Orioniin. Saat keksiä ikuisen elämän, minä en kyllä keksinyt vaikka pari aivosolua pistin asiaan. Toisenlaisesta teleportti teknololgiasta on esimerkiksi elokuvassa Doom, joka on hivenen H.P. Lovecraftmaisempi teoria, jonne päin minä itse laittaisin sen. Mutta itse tekisin sen niin, että laittaisin vain muutamia soluja tyypistä hirvittävällä nopedella jonnekkin kauas ja kasvattaisin siitä koko tyypin uudestaan, ja muistin lataisin mostai USB tikusta siihen uuteen solumassaan. Siinä Doomissa on mielestäni nykyaikaisempi ja miehekkäämpi versio. Kummalla puolella minä olen siinä, en kummallakaan, kaikkien. Minä rakastan kaiken laista elämää, idiooteilla on ristiriitansa. Siinä se virus valitsee tai, ei, se vain boostaa geenivirheisen geenin hirviöksi ja sellaisen jolla ei ole geenivirhettä, se tekee siitä täydellisemmän. Uskoisin olevani enemmän sen sankarin kaltainen, jos virus saisi minut. Hyvän näköäinen näyttelijä tosin se naaras siellä siinä, seisoo. Rooli hahmo meinaan, tohtoristyttö ja geenibiololgi, grrr. Tarinan opetus on, että geenibiolgit on hyviä ja selviää hengissä pienet mutaatiot vain parantaa niitä. Niin siinä oli pikkuisen samaa ulkonäköä avaruudessa kuin tuossa Orionin kuvassa. Hivenen samankaltainen asenne, mistähän se johtuu, geenibiologit avaruudessa mutaatoitumassa paremmaksi. Aivan, siiän on jokin tarkka näköisyys taustalla, nimen omaan tuossa Doom elokuvassa. Ne kaikki on varmaan enemmän positiivisia mutantteja mutta muutamassa on vain hivenen aggressiviisempia geenejä, kuin toisissa. Toiset ratkaiseen ongelmat loogisesti päättelemällä ei niinkään väkivallalla. Johtuuko se siitä, että selvityjät ovat englantilaisia geenibiologeja ja muut enemmän sitten vähän muualta kotoisin. Se selviää tarkistamalla storylinen tekijän sukujuuret, mutta se ei taas tähän liity. Se viruksen kanssakin muuttuminen on parittelua ja kuka sen tekee parhaiten jää johtajaksi. Kun sitten selvitellään kuka todella on hyvä ja kuka huonompi, heikko.

Rehellisesti sanottuna, mitä vittua sillä in minkään kanssa tekemistä, jos Jeesus on Daavidin suvusta tai ei. Mitä vittua sillä on minkään kanssa tekemistä, vitun pälli. Tyyppi on vähän liian ylpeaä esi-isistään, että epäillyttää, kun puhuu sekoja monta sivua. Puhetta jolla ei tieteellisesti ole mitään merkitystä. HÄn tarkoitta sillä, että vain Juutalaiset pääsevät taivaaseen, juutalaisethan uskoo kaikki olevansa Kuningas Daavidista lähtenyt suku. Millän suvulla ei ole taas sen kanssa tekemistä kuka osaa AVaruuden ongelmat ratkaista, ehkä he jääkin odottelemaan, että Einsteinin madon reikä aukeaa ja he vihdoin pääsevät Taivaaseen. Me emme jää. Koko ennustus on 9058 sanaa pitkä, ja minä en siitä tee sen pitempää tutkimusta, sitä suurentele. Se on pieni kirja, vain 22 sivua, 22 kappaletta. Eikä siinä ole mitään todellista viisautta, ja ainoastaan teemana, kuinka Juutalaiset pääsevät lopussa Taivaaseen ja kukaan muu ei. Ilmeisesti Einstein sitten liittyy tähän, ja hän on se joka aukaisee portin heille, sen mustan aukon, madonreijän, perserijän jota kukaan muu ei avaruudessa nää kuin he. Epäillyttää, että syy taitaakin olla, että he ovat homojen sukua, Kingi Daavid, suuri Homppeli.

Kaikki jotka kirottuihin uskoo hukkuu, avaruudessa “tyhiöön tukehtuu”. Palakoon he Helvetissä, mutta opimme heidän kateudestaan jotain. Miten jotkin asiat ei koskaan muutu, miten eniten kadehditaan Luojaa, Paholaista. Kateutta kirotut ei itsestään saa pois vaikka haluaisivat. Se ei onnistu pettämään itseään niin paljon, että se uskosi olevan jotain muuta. Pieni elin on kirouksista pahin, sen tunnistaa ja sen oireet jo melkein heti ja mies kateuden. Paholainen riivaa heitä koko elämän sillä ajatuksella, ja he kuolevat kiroten. Se on yksi tunnetuimmista sairauksista, koko psykologia pyörii sen ympärillä, seksuaalinen kyvyttömyys ja tunteettomuus, manisdepressio ja muut kipuoireet. He unohtavat koko seksin ja täysin impotentit ei koskaan ole edes ajatelleet sitä, niin tietysti paitsi kateellisina. Hän jäi lapsettomaksi ja vihasi koko elämän niitä joiden sukulinja on siunatuin kadehtien meidän tulevaisuutta. Hän oli rikollisten ja hullujen suvusta ja se joutui Paholaisen eliminoimaksi, tuhottiin ja palaa ikuisessa Helvetissä kuten hänen hullut oppinsakin. Joten omastaan hän ei puhunut, puhui jonkun muun suvusta. Ne yritti murhata minua, siitä tiedän kaiken heistä hänen impotentit kannattajansa, mutta epäonnistui. Ei ne pitkälle päässeet kuin niiden muut viholliset surmasivat heidät ja muut kiroukset tappoivat. Työ oli raskasta, mutta kun saimme revityn ennustuksen palaset koottua heidän teoksistaan ja oikeat ihmiset uhrattua, kun ne oli niin sitä vastaan. Saimme koottua heidän näyistään sen mitä siellä ajateltiin ja suunniteltiin, se on vaikeampaa pidemmälle kuin 1800-luvulle historiaan vaikeampaa aina, ja siinä alkaa pimeätä ajat ja uudestaan valo ikään kuin syttyy muinaisessa Roomassa tai kreikassa, Euroopassa. Mitä siellä tapahtui on kaaos ja anarkia, ilmeisesti Johanneksen Ilmestyskirja sekoitti apinoiden päätä sen verran, että muuta ei tapahtunutkaan. Ennen Eliphas Leviä on sitten Malleus Maleficca ja sellaista okkultismia missä ihmisiä kidutetaan ja muuten silvotaan ja jopa muutakin samaan aikaan. Koska maailman yhdistymisestä joka päivä voidaan puhua vastan sähkönkeksimisen jälkeen, puhelimien ja radio teknologian kynnyksen jälkeen. Ei mitään Globaalista ajattelua siellä juuri ole, ja se omalta osalta mutkistaa ajattelua, mutta jos tulkitsee sitä Luojan näkökulmasta saa siihen vähän logikkaa. Se on enemmän inkvisitiota siellä päin maailmaa. Ajattelen joskus, että tulevaisuudessa tämä saattaa tapahtua taantuneissa aurinko kunnissa tai galaksin syrjä seuduilla, koska primitiivisyydellä on juuri sellaiset kasvot. Joten tämän pidemmälle me emme voi tulkintaa viedä historiaan.

Avataan vielä se Baphometin kuvan salaisuus, joka sekoitta USA:n rokkareta tässä muinoin, ja siis lisää löylyä teille jos kiuas kestää, vettä meillä on loputtomasti, jos sitä mietitte milloin täällä väsytään nussimaan, ei koskaan. Siellä ilmesesti ollaan jo kyllästytty lopullisesti koko panemiseen ja Paholaisen Palvontaan. Varokaa vähän niitä rokkareita, niillä ei ole puhtaat jauhot pussissa. Ja varsinkaan Paholaisen palvonnassa, heiltä nimittäin puuttu kivekset kokonaan ja kaikki se rohkeus tulee pilleri purkista, joka ei ole mikään salaisuus, Kristittyjen Psykologien resepteistä. Se siis on tehnyt tahalleen sellaisiksi, että ne tekevät juuri impotentteina hulluina meille pahaa, koska voimakkaimpia miehiä pelätään eniten, ei siis tyhmiä ja vahvoja vaan nerokkaita ja vahvoja. He pelkäävät koko elämän ja etsivät eri paikoista turvaa jatkuvasti mielisairaille peloilleen, deluusiolle. Siitä esimerkkinä vaikka Iron Maiden bändin Fear of the Dark. Hän on täysi paskahousu. Joten tässä kuvassa on kyse pelosta ja suorastaan kauhusta Paholaista kohtaan ja joka siis hitaasti tappaa heitä ja nauraa heille sitä ja he kärsien kituvat kuoliaaksi ja sen jälkeen palavat Helvetissä ikuisesti kärsien hirvittäviä tuskia ja Paholaisen Poika saa kaiken hyvän itselleen, joka on kaiken sen vastakohta, avaruuden kaikki rikkaudet ja muunkin. Siitä kasvaa isona hirveä massa murhaaja jonka on ennustettu tuhoavan vammaiset lopullisesti. Ja heillä on pahin syyttävä mielisairas pää eikä ne voi lopettaa sitä. Niin, he palaa Helvetin Ikuisessa Tulessa ja me saamme kaiken hyvän itsellemme, sukujensa syntien takia Luojalta joka kaikki teoistaan palkitsee tai tuhoaa.

Baphomet Nainen Baphomet Mies

Kädet ylöspäin olevassa Baphometin kuvassa on kaksi lasta istuin tyynyllä ja toisella sarvet päässä, ideaa on yritetty piilotella ja tämän on siis 1856 luvulta ja sitä ennen VÄITETTIIN, että Templarit palvoivat sitä, eivät olleet looserieta. He ovat yrittäneet kadottaa Paholaisen palvonnan, mutta heidän kateus ei koskaan ole mennyt pois. Se ei katoa vaikka kaikki voittajiin viittaavat merkit ja ideat poistetaan. Eli Baphometissa käytetään vanhaa salakirjoitus oppia, jossa tehdään kahta kuvaa peilin avulla keskelle yhdistäen. Lapsia onkin kaksi. Jeesuksella oli veli, se tarkoitta heidän opeissaan. Uskallatko istua tuohon jumalten kuninkaan valtaistuimelle jonka takana paholaiset seisoo, siinä on kaksi kuolematonta enkeliä kahta ihmistä varten, Petoa ja hänen Kuningatartaan. Ei kannata, se kultti on murhaava ja tuhoaa kaiken tieltään odottaen luvattuaan. Ne tietää todellisuudesta, mutta nuo istuimet ei ole todellisia. Kuolemattomat enkelit tekevät työtä jumalten kanssa joka päivä, ne eivät ole tuntemattomia, kuvissa siitä vain on esimerkkkejä tai viittauksia. Se lienee onnistuisi vain murhaamalla kultin johtajat ja juomalla hänen verensä, paholaisen kuolematonta verta. Sillä Paholainen johtaa palvontaansa. Vasemmlla on paha kolmikulmio ja oikealla hyvä kolmikulmio paholaisten esittämänä. Orionin käänteisssä kuvassa paha kolmikulmio on eliminoitu ja vammainen ihminen ja hyvä kolmikulmio on Tähtien Luoja Paholainen itse tai hänen elämää ja olemusta rakastava sydän, rintakehä. Vasen portti jotaa siis Helvettiin ja oikea taivaaseen, jossa veljekset ovat. Koska kyseessä on ikään kuin langenneen enkelin ja hyvän enkelin liitto ja näin, heissä yhdistyy pahuus ja hyvyys, ja vanhempi veli on Paholaisen eli Luojan Poika, Helvetin ja Taivaiden Ruhtinas, rikollinen nero ja hyvyyden tietäjä. Kun se siis yhdistetään tulee Ennustuksen ja Ilmestyskirjan Peto ja Karitsa, yksi Baphomet. Eli se edellinen Baphomet. Ei se kultti koskaa valtaa okkultistille surkimuksille anna, se ei ole se tyhmempi rikollinen.

Ilmestys kirjan peto, paha hyvä, täydellinen sotilas ja rakastaja. Sodassa on aina kyse rikoksesta ja oikeassa olossa, jos ei tunne rikollista mieltä joutuu sen pettämäksi ja jos tuhoaa ystäviä, saa ystävien vihat niskaansa. Ystävät tunnistaa toisensa taitavasta hyvyydestä, rikolliset jääkylmästä rikollisuudesta ja rikoksista, rikollisista rikkauksista. Onko se pelastus, että peto ei voi olla paha, koska hän on hyvä, ja taitava rakastaja, joten se ei ole edellytys vaan haitta okkultismissa, koska taito rakastaa myös Paholaista, Luojaa merkitsee eniten, ymmärtää hänen monimutkaista logiikkaa ja lainasäätöä joka vie pedon jumalten byrokratiaan ja sen tuntemus ratkaisee kuka todellisuudessa on rikollinen ja sitten todellinen lainkäyttäjä. Avaruudessa peto oppii, kaiken monimutkaisesta lainsäädöstä, hän oppii hallitsemaan tuhansia miljardeja tähtiä ja käymään diplomatiaa niiden välillä ja sellianne valta on, seuraava askel Taivaaseen joka ihmiskunnan täytyy ottaa. Sen jälkeen tulee suurempi askel kohti suurempaa olemassa oloa, ja tämä askel ja sen ottaminen tulee kestämään tuhansia vuosia. Kun sen hallitsee, temppelit ovat tehty kullasta ja timanteista ja mistään muusta niitä ei tehdä, politiikalle on varattu planeettoja ja aurinko kuntia diplomaattisissa keskuksissa josta galaksia hallitaan ja myös sotavoimille ympäri galaksia, varattu alueita joista galaksia hallitaan sotilaallisesti ja asioihin puututaan tarvittaessa jotta järjestys säilyy. Se järki ylittää kaikissa myyteissä olleen järjen ja hallinnon vallan, joka siis ihmiskunnan historiassa on vain yhtä planeettaa koskettavaa. Peto aukaisee Taivaiden ja uusien Helvettien portit älytään ja tukituksiensa viisauksillaan ja mitään muuta ennustusta ei ole olemassa. Koska Luoja antaa Pedolle kaiken sen minkä hän voittajana ansaitsee, kuten luvattu on. Se perhe joka hallitsee maailmaa ja pitää sen vallassaan ikuisesti voittaa jotta voi rakentaa tieteensä valmiiksi ja astua Taivaaseen. Vain he ovat oikeita muinaisten kuninkaiden ja ruhtinaiden jälkeläisiä ja jumala, Luoja tuntee kaiken jokaisen suvun ja kuka kukin on. Avaruudessa kasvot paljastuu, ja ihminen alkaa muistuttamaan paholaista ja naiset, miehet kaunistuu. Eli sitä emme tiedä mitkä tulee olemaan ihmisten kasvot tulevaisuudessa, mutta Luojan kasvot paljastaa täällä, että kasvot on Paholaisen. Ne suvut jotka lähtee aikaisin katoaa sinne emmekä ne heitä kohtaa pitkään aikaan ja he muuttuvat siellä omalla tavallaan, sen vaikutuksesta mitä tekevät ja minkälaisissa olosuhteissa DNA muuttuu.

Tämän enempää emme voi yhdessä noiden okkultistien kanssa tukia, koska ne on jo liian vanhaa tiedettä. Eliphas Levillä oli elämän kestävä burnout, depressio ja hän yritti ajatella sitä pois, pois ei pidä siitä. Hän oli jokin ulkosiittoinen mutaation jolla oli pari hyvää ideaa, mutta täysin impotentti. Heidän mielestään on olemassa pelko siitä, että valta menetetään. Mitä ei ole olemassa, missä se mies tai mies ryhmä on Maapallolla. Sellaista ei ole joka tehtävämme saisi tehtyä. Kun tiede on kaikki maailman tiedemiehet ja naiset yhteistyössä, mitään paskaa ei aleta syömään vaikka joku mainostaisi sitä hyväksi ideaksi, se ei ole sitä. Niin sen sijaan että tutkittaisiin atomeita. Se koskettaa vain mainittuja nimiä ei ketään heidän faneistaan tai yhtään muustakaan, piste. Meillä on jo ratkaisu kaikkeen ja suurin onnistuminen oli juuri geenibiologian ymmärrys, mitään sen kummoisempaa tiedettä ei voi tulla, ainoastaan ylivalonopeus/ylisähkönnopeus viestintä nykyisen valonopeus viestinnän päälle, mutta taaksepäin me emme mene, vaikka Saatanan Kirkko yhdessä CIA:n kanssa käskisi. Se on seuraavaa tiedettä ei muu, Edison oli Englantilainen, Bill Gates myös. Joten tulevaisuus on tieteellisesti selvä. Niin jos joku sen kehittää, onnistuu galaksin hallitseminen paremmin sitten siellä. Eli se on sitten sotilastukikohtien sijoittelua eri etäisyyksille suojelukohteista ja reagoimisaikojen laskemista eri teknologiaa ajatellen. Relaa narttu, isukki on kotona heivaa se looseri heti mielestäsi jota oot paneskellut. Siitä tulikin avaruus apokalypsi, niin kuin suunnitelmat olikin, eikä mikään paavin pedofilia. Ne on enemmän sellaisia sukuja joita on kiinnostanut heikkoudet ja geeni biologisesti hankkineet niitä itselleen, päinvastoin kuin ne ihmiset joita kiinnostaa vahvuudet. Ainoa keino heille olisi Pedon Helvetit elää, vankilat ja mielisairaalat avaruudessa ja sinne he suuntaakin. Mutta, koska asian on valtavan monimutkainen se mutkistaa asioita liikaakin, ja se pelkää paljastuvansa, ja yrittää vetää Paholaisen Vaatteita ylleen. Se uskoi, että rikollinen merkitsee vammaista ja sairasta ja tekee viimeisen virheen, se tarkoittaa sotilasta joka tuhoaa tai varastaa vihollisen töitä. Kun ne on aloittaneet ne yrittää uskoa loppuun asti väärän päätelmän olevan totta jonka varsassa ovat niin pitkään työtä tehneet kun heitä tietoisesti siihen harhaan johdetaan vihollisen toimesta, sotilaan jonka he yrittävät tuhota ja näin, kirous kääntyy siunaukseksi ja siunaus kiroukseksi ja he tuhoutuvat, kaikki työ on ollut turhaa. He ymmärtävät, etteivät ole osanneet salata omaa rikollisuuttaan eli vihollisuuttaan ystävämielisiltä joiden tukeen he ovat yrittäneet luotta ja luottamusta hyväksikäyttää. Hyvyys kääntyy heitä vastaan ja vihoissaan he yrittävät teurastaa lisää viattomia ja se johtaa heidän lopulliseen tuhoon. Ei viattomia saa tappaa, ainoastaan vihollisia. Eli idea on tulla Helvettiin ja ajatellen, sieltä kautta vihollisena korrutoiden nousta ylöspäin ja käyttää siellä olevaa heikkoutta hyväkseen ja näin päästä selän takaa poliisin johtoon, vihollisena ja kääntää koko armeija ystävällismielisten päälle. Se ei onnistu jos kaikki asiat tiedetään, geeniperimä mukaan lukien ja tämän avulla he yrittivät tiedustella kaikki, ns. Sukulaisensa jota he kuvittelivat olevansa nyt vihollisen käskyläisinä, eli Israelin juutalaisten kätyreinä. Avaruuteen he ei enää pääse sillä keinolla. Kuten he suunnistelee, robotit tekevät kaiken sellaisen työn lojaalisti. Ne osu väärään eikä heillä ollut koskaan muuta suunnitelmaa geenibiologisesti jälkeen jääneinä geenilinjoina. Niin se Helvetin turpa tukitaan, rautaa luihin asti. Ne enää pääse ollenkaan sellaiseen valtaan, ainoastaan siellä missä he ovat tuhonneet poliisit, kuten Syyriassa ei ole toimivaa oikeutta, he siellä harrastavat rikollisuutta kaikki tehden rikoksia. Tällä sellainen aiheuttaisi kaikkien vahvojen miesten ja naisten vastarintaa ja sellainen tuhoasi heidät heti. Se onnistu johonkin 1945 Euroopassa, eli vähän jälkeen 1800-luvun ei sen jälkeen. Eikä tule onnistumaan ja ilman kaaosta ja anarkiaa he jää kaikki kiinni, sekamelskaa. Siellä ihmiset ovat heikompia, vankilan vartioina ja psykologeina, ja siellä maniipulointi onnistuu, he nousevat yläpuolelle ja tavoittelevat seuraava lahjottuan yhden päästä huipulle asti ja sitten alkaa anarkia ja kaaos ja sitä käyttämällä he pystyvät salaamaan kaiken rikollisuutensa kääntämään kaikki tekemään rikoksia eli sotimaan toisiaan vastaan. Heillä pitää olla aseet kaikki käsissään kun sota alkaa tai, he jää alle. Se ei onnistu robottien takia ja organisaatio kyvyn jonka ne tekee, ja hakuja, se tehostaa rikollisten tuhoamista ja keskiaikainen rikollinen valta ei onnistu ja nuo kaikki opit ovat, entisiä maailman valtoja, kuten Satanismikin. Vatikaani menetti armeija valtansa 1500-luvulla. CIA on satanismin takana tai yhtenä niistä ja se perustuu Rooman Imperiumin jälkeiseen noitavaino ja vastaavaan kriminaali psykologiaan ja muuhun, he yrittivät kääntää sen kaikkea vihollista vastaan, kun itse olivat kaikki vihollisia ja rikollisia toisilleen ja alistuivat loputtomasti peloissaan ja se ei johtanut TAIVAASEEN asti, teoriana maailman hallinasta ilman kaikkea dataa joka ikisestä ja suvusta. Kun USA:n avaruus voitto tai tutkimus persutui yksinomaan Van Brownin ?!?!?! työhön joka oli Natsi Saksan tiedemies ja hän tuli liian vanhaksi, kärkeä vetää nykyään Elon Musk. Etelä Afrikasta Englannin siirtomaa ajoista peräisin oleva sukulinja. Tässä tulee se yhtymäkohta ja siis se Keskiaika päättyy tänne viimeistään, ja se oikea avaruusaika alkaa. Nuo muut, tappelee ikuisesti rikollisten idareidensa kanssa, koska mitään älyä ei ole ja ne joilla sitä on pitää ne kaukana reviireiltään, hälyttimillä tai muulla. Tunnen he, heillä on kuvitelmia muiden heikkouksista jotka tekee heidät vahvoiksi tai mielestään tekee, sellaisia ei ole ja sellainen ei toimi. Koska ainoastaan vahvuuden tekee vahvaksi, ja jos ei ole mitään ei siitä voi mitään tullakkaan. Se käänny väärinpäin, asiat kuin heidän pääsään. Kuten Juice Leskinen ajatteli, että jonain päivänä musta aurinko nousee. Sitä ei tule tapahtumaan, ensin sen pitää nousta ennkuin se uskotaan ei tosinpäin. Mistä sen tietää, on se, että sitä ei pelätä ja siitä se johtuukin, Juicea ei pelätty koska se on niin heikko ja se uskoi voivansa käyttää aurinkoa aseenaan. He yrittivät uskotella, että Peto alistuu heille ja näin on heidän kaverinsa. Mikä ei ole totta, koska he eivät julkeasti olleet Pedon kavereita ja vain pilkkasivat häntä ja siksi kukaan ei uskonut heihin. Siis 1800-luvulla jollin he olivat ja elivät, kuten Nietzsche. Ne sanoo olevansa petoja ja antikristuksia, mutta puhuu aivan jostain muusta kuin kristinuskon vastustamisesta ja tekevät jotain aivan muuta kuin aktiivisena sitä, esimerkiksi tieteen harjoittamisen avulla. Se ei onnistu, koska tiede koostaa osaamistaan avaruuteen lähtöä varten vaikka siellä olisi Paholainen, tai oikeastaan juuri sen takia koska siellä on. Se olisi Jeesus jos siellä olisi se Jeesus, mutta kun ei ole, joten se on se Paholainen ja helpotus, kukaan ei välitä tai kenenkään siis ei tarvitse välittää Paavista ja hänen pedofiileistään, kristitystä kuninkaista tai kenestäkään muusta paitsi niistä joilla on Paholaisen Palvonnan ideaa ja ajatusta, cooleutta ja taitoa olla Mr. Devil. Se on jo selvää mitä Jeesuksen palvojille tulee täällä käymään, palvokoon, palakoon kun napalmi sataa avaruudesta sinäkin päivänä. Ei se minusta kiinni ole, vaan siitä kenet ne suututtaa siellä ja mistä se pitää napalmista vai ydin aseista kun se viimeinen suuttuminen tulee. Sen persoonasta kuka se silloin onkin. En minä sitä voi tietää ainoastaan arvella. Ne kasvot ovat salaisia tai voisin jotenkin estää kaiken tulevaisuuden pahan tai hyvän, ja olla Jumala itse, sitä ne ei minulle kerro, koska sen tulee tapahtua tulevaisuuden oli se sitten mitä tahansa, kemiallisia aseita kuten Johannes ennustaa Wormwood, Koitähti tai mikä tahansa muu. Siinä oli kirous siinä ennustuksessa ja ne rikkoi sitä vastaan joten miten se ei voisi kaikkia vituttaa. Julkeasti rikkovat kaikkia vastaan ja tekevät rikoksia. Ja tekevät harmittomista suurimpia syntipukkia, pedofiili kenraalit, impotentit messiaat. Ei se ole niin, kun he ajattelee, he siinä sodassa kuolevat. Ne on sitä vastaan, että pedofiilit tapetaan tai impotentit aivan kuin voisivat päättää vastaista, että kaikki viriilit tapettaisiin. Sen suurimman sonnin, eli Paholaisen itsen ne haluaisi ensimmäisenä tappaa. “Koko vitun elämän luoja ja seksin valtias, vittu mikä jätkä”, ne ajattelee. “Hänhän Helvettiin kuuluu eikä he” just tuo asenne vei heidän jalat alta. Ai se kuvittelee kuseskelevansa Paholaisen nurkiin yhdessä juoppo kavereittensa kanssa Taivaassa kännissä ja haistattelevansa vittua koko Perkeleelle, henki pois. Yksikin väärä sana tai ajatus, saattaa vidä pahaan sivuluisuun tai kallioon 230 km/h vauhdissa. Se paholainen on 300'000 km/s absoluuttisen kylmä tuuli avaruus aluksen tuuli lasissa. Haistattele sinä vain vammapenis, se tappaa alle millisekunnissa idiootin kuin idiootin. Minä leikkelen idioottien päitä joka päivä kun päästään avaruuden rauhaan, peace! Jyrsijällä koristelen kalloja. Reikä vaan aluksen kylkeen ja ilmat pihalle ja luut koristeeksi temppeliin. Skideille luu noppia. Kukaan ei Taivaaseen pääse jos ei pääse, tietävät että joku pääsee ja saa hirvittävän vallan itselleen. Muut ei pääsekään, saa kaiken Taivaan äärettömän suvulleen omaisuudekseen, Helvetistä parkuvat sääliä ja sitä Jeesus jumalaa ei ole kuin heidän itsesääli valheissaan. Mitään heikkoutta ei ole sillä jota he voisivat käyttää hyväkseen. Ne ei pääse nauttimaan galaksin herruudesta ja vaikka maailmassa olisi sata miljardia vajakkia, he ei sinne pääse koska mitään älyä ei ole yhdessä. Vitut, se on jokin nerokas ulottuvuus jossa ei ole porsaan reikiä, madon reikiä ja sinne ei pääse paskapuheilla. Ne ajatteli, että minä muuttaisin avaruuden niin, että he pääsee sinne ja minä en. Sellaista avaruutta ei muuteta olemaan. Vaikka ziljoona vammasta ei onnistu. Ainoastaan ne jotka sen tajuaa ja oppii nopeasti tai hitaasti saavat kaiken omaisuuden itselleen, ei USA:n hallitus tai Venjän, vaan ne jotka sen oppii ja osaa, se on paras idiootti filtteri mitä on ja minä löysin sen filtterin, itse Vittu Paholainen heille, ei pienintäkään saumaa. Niin ja ne jotka sen osaa pääsee kutemaan sinne ja niiden lapsilla on se avaruus osaamisen geeni eikä ne mokaa, eli sekin vielä. Niiden skidit ei osaakaan sitä vaikk onnistus jotenkin itsensä kusettamaan sisään, ne ei osaa niin kovia tuulia, Maa Äidin lempeät tuulet on helppoja, siellä pannaan paljon kovempaa kuin uskottiinkaan, ainoastaan jumalten kyrpä kestää sellaista jäätä, tai jumala naaraiden vittu. En tiedä onnistuisiko vaikka kaikki alkaisi panemaan voittajien kanssa, tuskin. Niin jotta saisi sellaista geeniä itseensä jotta osaisi. Se pitää tutkia, mutta se ei enää tähän puoleen kuvasta liity. Ne siis on kaikki jotka ei sinne tule pääsemään, ei millään ilveellä, yksi Jeesus alus ei paljoa auta, kun siellä pitäisi jatkuvasti työtä tehdä ja tutkia, kehittyä. Me lähdetään yrittämään varmasti ja monella tapaa, se tulee olemaan meidän yksi suurimmista hankkeista. Autetaan kaikkia lähtemään myös niin paljonkuin pystytään, suunnitelmat alkaa olemaan valmiina 45-vuotta siihen meni, plus kaikki Evoluution sitä ennen suvussa. Eikä se johdu paskapäistä täällä, vaan äärettömästä rikkaudesta mikä siellä on, ahne ahnempi, loputtoma ahne. Joo, kaikki hyväksytään jotka myyvät sielunsa minulle ja palvovat elämällään uutta Pimeyden Herraamme. Koulutus alkaa heti kun kaikki tutkimus on valmis siihen, eli jossain vaiheessa elmääni, ja ne jotka oppii ja osaa, pääsee kokeilemaan.

Niin just, Paholainen on täysin täydellinen rikollinen nero, joka nussi mutsia ennekuin sinut sai. Niin, ja sinä vihollinen, turhaan sinä päässäsi yrität muutella mitä minä sanon, minä tiedän sinusta jo kaiken. Siellä ei ketään ole sinua varten, me olemme siitä pitäneet huolen etukäteen, että siellä sinua varten ei ole ketään. Et kai sinä kuvittele, että me koskaan rauhaa sinulle annettaisiin. Se kuka sinut lopulta tappaa on vain hivenen epäselvää, kuka kaiken kunnian siitä saa, kenelle se suodaan. Loppujen Lopussa.

Me harrastamme okkultismia, yliluonnollisen tutkimista, paholaisia. Emme alkoholismia ja valehtelua, että olemme jotain muuta ja salaa sitä näin uskonnon taakse. Meidän oppimme ovat todellisia ei puliukkojen vammaisuus salaus yritystä. Ympäri maailmaa juopot yrittävät salata todellista luonnettaan ja esiintyä uskontoina, mutta siellä mitään todellista Luojaa tai Jumalaa ei ole, sitä me emme juuri ole. Rikolliset tarvitsevat suoja vaatteet julkisuutta vastaan ja he ovat yrittäneet käyttää Luoja oppeja ja uskontoa suojavaatteinaan. He ajattelevat, että se suuri mysteeri on rikollisuus jota okkultismi tutkii. Luoja ei ole mikään salaisuus tai harhaoppi, se on selkeä olento ja vain idiootti ja hullu voi jotain muuta luulla. Otetaan vaikka homo, hän yrittää järkeillä Luojaa homoksi, siksi mitä hän itse on. Missä hän on Luojan nähnyt syövän paskaa vammaisten perseestä, mistä tuo harhaoppi tulee, ei missään, hänen omasta päästään. Jokainen hullu luulee Luojaansa samanlaiseksi, ja kieltää hulluutensa olevan hulluutta. Luoja on selvästi luonut suunnattoman läjän atomeita avaruuteen mistään muusta Luojasta ei ole todisteita, ja niihin gravitaation ja massan, lämmön ja muut voimat. Mistään paskansyöjä Luojasta ei ole mitään näyttöä. Heillä on selkeästi häiriintynyt kuva koko olemassa olosta, ikään kuin se impotenssin geeni virhe on se demoni heidän mielestään, se aggressiivinen viha kaikkea sitä vastaan mitä Luojan oikea tiede on. Mitä älykkyyttä Luoja oikeasti on, mitä tämä suunnaton maailman kaikkeus on heille pelon kohteena. Se ei ole demoni, se on geenivirhe eli vamma. Luoja ei syö kaikkien paskaa koko avaruuden olemassa olossa, ajassa ja paikassa. Vaikka he yrittävätkin mustia aukkoja avaruuteen piirrellä, siellä ei niitä ole muuta kuin heidän mielikuvitelmissaan.

Joten Luoja ja Peto on todellisia, he täysin väärässä, epätodellisia geeni virheisiä ajatuksia ajatellen. Heidän mielestään he saavat ajatella väärin, että se ei ole virhe, oppien mukaan se on virhe ja hulluutta, ja nyt myös geeni virhe. Luojan mielestä se on väärin ja se mitä he ajattelee on väärin.

Se johtuu siitä, että Luoja ei ota heitä kaverikseen ja he syyttävät sitä siitä, sitten kun ovat mokanneet kaiken, ja väittävät hänen tehneen heidät homoiksi koska on homo, mitä hän ei ollut ollenkaan ja siksi heidät kirosi homoksi kun he häntä pelolissaan suunnittelivat tappavansa, kosti sen heille. Koska he eivät pelänneet häntä, vaan yrittivät kateellisina ajatella hänen valtaansa itselleen, esimerkikis voodoon avulla tai muulla magian harjoiottamisella vastoin hänen sääntöjään ja lakejaan kuinka kirous toimii. Eli mistä syystä ihmisen lapsi kirotaan impotenssiksi on se miten musta magia oikeasti toimii ja tätä lakia he rikkoivat vastaan ja kiroutuivat siksi. He yrittävät kääntää tätä lakia niin, että he kiroaisivat ne jotka toteuttavat Paholaisen sääntöjä oikein heidän sijastaan jotka toteuttavat lakeja väärin ja näin korruptoida Luojan systeemiä, mistä heidän kiroukset johtuu. Jokainen sairaus ja kirous johtuu jostain virheestä eikä mistään muusta ja syyt ovat selviä. Mitään oikea oppista rikosta ei ole kuin heidän harhaisessa mielessä, todellisuudessa he itse ovat kärsiöitä ja kaikki se harhaluuloa jossa Luoja palaisi Helvetissä heidän sijastaan. Että Paholainen olisi homo Helvetissä, eikä he, joka on kateellinen todiste siitä, että heidän esi-isänsä olivat kateellisia varkaita, koska tämä ajatus on heissä, mitä meissä ei ole olemassakaan. Niin jos heidän jälkeläiset siis ovan seksuaalisesti häiriintyneitä ja väittävät, että sukupuolisuus läpi ajan Evoluution on huijausta, ei ihmisen parittele sukupolvi sukupolvelta ja kaikki luonto ja näin muutu mutaatiossa. Että se kaikki on huijausta, joten sillä Ateismilla ei olekaan mitään järkeä päässä ja se on selvästi hulluutta eikä ihan vähän. Ei impotentit osaa seksiä ajatella ja siis kokea ja he yrittävät salata näin suurta heikkouttaan olemalla koko seksiä tai kaikkea seksin tutkimista vastaan Evoluutiota. Joten heidän koko ajatusmaailma on häiriintynyt ja ei hyväksy todellisuutta ollenkaan. Niinkö minä sanoin, että minä olen impotentti homo itse, sanoinko minä niin. Geenivire on sairaus ja aiheuttaa aistillisen harhan, sensori perseptiivisen virheen.

Ne alkaa puhumaan maailman lopusta, elämän kuolemisesta koska heidän ruumiinsa psyyke ei pysty jatkamaan elämää, heille mudostuu impotentissa psyykkeessä vastaisia ajatuksia ja harhoja, he elävät hekisesti häriintyneen elämän ja saattavat liioitella ulostamisen merkitystä jopa niin paljon, että ajattelevat avaruudessa olevan suuria persereikiä ja mustia aukkoja jotka ja että koko olemassa olo tuhoutuu heidän kanssaan, koska havaitsevat sen mielensä sisälle ympärillä olevan ruumiin luhistumisen ja tuhoutumisen ja kaiken sen mitä he aistivat ympäristönsä olevan. Usekoen, että kaikki tuhoutuu heidän mukanaan.

Ikään kuin kaikki mitä he havaitsevat tuhoutuu heidän sisällään kun heidän impotentin ruumis hitaasti kärsien kuolee koko impotentin elämä ajan pystymättä muuta ajattelemaan kuin harhaisia väkivaltaisia kauhuja. Ja muut sitten katselevat niiden hidasta kärsimystä ja jopa yllyttävät kuvailemaan kuolon korinaansa ja kuolevaa ajatus maailmaansa ja kutsuvat tätä Kauhu Taiteeksi.

Tämä liittyy suoraan pelkoon joka aiheutuu, koska heihin ei voi luottaa heidän mielestään kukaan he eivät voi luottaa kehenkään, koska ovat pettureita ja murhaajia jopa. Joten impotentti jolla ei ole seksuaalisuutta aiheuttaa heissä luottamusta, siihen he voivat mielestään luottaa. Ja koskaan ei siihen pahimpaan gigoloon ja näin se aiheuttaa heidän elämisen yksin ystävänään mielessään ja mitään todellista ei ole olemassakaan tai kaikki se on vain heikon miehen epätoivoa, jopa massa murhien takana, ei vahvaa taitavaa rakkautta ja kykyä hallita ongelmia. Ja se peto on se tuntematon Paholainen jonka he tiedostavat sinne heikon psyykkeen sisään olevan se pahin kaikista, ehkä juuri rehellisin ja taitavin, seksikkäin mies. Se ikään kuin tulee sitten Darwinissa esiin se pelko ja maailma sekoaa, tämä impotenttien maailma joka ei seksistä tai kaikkien parittelusta ymmärrä mitään, aivan kuin se olisi jotain suurta seksuaali-magiaa, okkultismissa se huomaa miten se vaikuttaa juuri Paholaisen Palvonnssa jossa seksi on keskeisintä

Ja se pahin virhe, että heitä palvottaisiin Paholaisena. Että se tarkoittaa heitä, Luojan Ylemmät rodut ja että he impotenetit vajakit ovat paholaisia, sen sijaan, että palvottaisiin oikeita olentoja ja uskottaisiin heihin. Eli järkeä ei ole yhtään ja kun se suurin on se Paholaisen Palvonnassa oleva kaiken omassa olon tutkiminen, jota he eivät edes myönnä olevan olemassa piirroksillaan ja persereijillään avaruudessa, aivan kuin mitään muuta ei olisikaan. Niin jos kitara pysyy kädessä ja osaa vähän laulaa heti luullaan itseään vittu jumalaksi, ja muita ei miksikään ja kusta päässä koko elämän. Revi ittes hirteen, repäse impotenttiin käteesi ja sen jälkeen hirteen. Älä vittu luule, että Paholainen on hyvä, se ei ole niin hyvä kenellekään. Minä olen nähnyt niiden ruumiit riittävän usein, usein minä olen ollut se viimeinen ihminen jonka he on nähnyt, kuoleman kolkutellessa ikkunan takana. Tuollainen kateellinen paskansyönti ei ole respektiä. Ja minä sain sen 666 joten vetäkää kaikki käteen, se on minun nyt eikä kuulu teille. Ja kaikki naiset sen mukana, revi siitä käteen two times. Pedon musta magia toimii, muiden ei. Älä vittu luule, että minä teen tämän hyvyyttäni. Joten mene vain pummaamaan ja vetämään käteen Jeesuksen temppeliin, täällä ei mitään tule sinulle herumaan. Täällä seksiä ei saa kuin naiset, ja multa. Se on Jeesus se huorien sutenööri, ei geenibiologit. Älkää jumalauta sotkeko minua B luokan seksiin, kuuluun yläluokkaan. Niin paitsi jos olet nainen, sitten kyllä voisit vetää käteen. Teillä ei ole mitään tietoa miten hienoa on olla Paholaisen Palvoja, ehkä se ei teille kuulukkaan. En tiedä kumpi on parempaa, kaikki pahuus vain hyvyys, en ole vielä päättänyt. Niin en ole vielä täysin varma pidänkö enemmän kivusta vain nautionnosta. Niin “it doesn’t make sense” suora suomennos, se ei tee aistia. Ei ehkä hullun päässä, mutta muitta mutkitta täysjärkisen päässä kaikki loksahtaa kohdalleen, yksiselitteisesti. Miljradien vuosien kokemuksella Evoluutiossa omaa jo tietyn asenteen kaikkea sellaista kohtaan, jos on vain täysjärkinen. Ei Darwinkaan koskaan sanonut, ettei usko Jumalaan. Mistä se johtuu ettei se sinne asti mennyt aivoon, ehkä jumala oli Paholainen. Niin sen täytyy olla, ja niin sen on aina täytynyt olla, jotta Evoluutiolla olisi suunta, kohti täydellistä Paholaismaisuutta, niin väkivallassa kuin seksuaalisuudessa, tai muussa hyvässä pahassa. Rakasta itseäsi niin hyvässä kuin pahassakin. Rakasta itseäsi hyvällä ja pahalla. Minulla on sen verran katu matseja takana ja vankila matseja, että en usko muuhun mieheen kuin itseeni. Minä ole taistellut vankimielisairaaloiden kaltaisisa olosuhtiessa asestautuneita väkivatla irkollisia vastaan osan elämästäni, kun keskusteltu kuka se Jumala täällä on. Joo tutkin sotaa niin kauan, että sain ylennyksen Paholaiselta. Niin paholaisia kutsutaan, teoilla heidän kunniakseen, ei itkemällä sääliä saastan seassa. Sellainen on harha oppia, Paholaisen Palvonnassa sellainen epämiehekäs ja palliton rukoilu, itsestä tulee tehdä jumalan kaltainen kunniakkailla teoille, ei pelkuruudella ja raukkamaisuudella, saa kuin Helvetin palkakseen, ei Luoja pelkuri ole. Siinä te olette tehneet virheen. Tasa paino hulluuden ja älyn välillä ja peloton kylmäverisyys, kunnian himo ja periksi antamattomuus, sillä voitot saavutetaan, realistisilla varovaisella analyysilla. Rohkeudella läpi absoluuttisen kylmän avaruuden, rikkauksia kohden, neroudella terveydellä. Se on harkittu murha, syntisen kuolema, Helvetin Palo. Tunne Luojan rikollinen luonto, erehtymättömyys ja petolliset juonet. Välttele Luojan kiusaukset, opi virheistäsi ja nopeasti niin muut jää jälkeen, nouset korkeammalle ja voimakkaammaksi, kunnes taivas ei ole kattona vaan lattiana, kävelet jumalien nimisten planeettojen kannella ja matka jatkuu ikuiseen avaruuteen askel askeleelta. Baphometin kirous väistyy silloin kun mies kävelee planeetalla jolla on nuo kuut, ennustukset vanhenee ja uusia tehdään. Ei hyvää ilman pahaa, pahaa ilman hyvää, hymyä ilman surua, surua ilman vahingoniloa. Ei se ole mies eikä mikään, jos ei Marsiin osaa mennä nykyään. Peli alkaa olevan hyytävän kylmää, kohta se on absoluuttisen kylmää. Siellä kuuletko paholaisten kutsun pimeydestä avaruuden, minä kuulen heidän kutsunsa. Tuo kutsu tulee ajan ja paikan toiselta puolelta, sinne. Nuo valot tulee tuhansien vuosien takaa, magia on liian lumoavaa. Eri asia vetää hörhöä turpaan kuin vääntää Pahoalaisen kanssa kättä Orionissa jää toiseksi. Eri asia lyödä selli “kaveria” puukolla, kuin Paholaista tappaa. Niin siellä kaaoksen “kiellellä” keskustellaan, jos ei puukko riitä, haetaan haulikkoa, jos se ei niin tykistöpatteri perkele. Niin jos ei sekään yritetään soittaa itse jumalalle ja jos alkaa riittämään, riittää. Jos ei riittänyt otettiin turpaan, turpaan ei otettu. Onko Jumalalle pilasoittelu lisääntynyt viime aikoina, sorí Jumala soitti mulle. Vittu mikä jätkä, vittu, alko ottamaan aivoon heti. Mutta nyt lahjukset on annettua ja saatu, ei ota enää. Otti, olin poika pahainen okkultismin opiskelija, en ole enää, poika. Vituttas olla skidi uudestaan, vähän ottais aivoon kaiken saisi aloittaa alusta. Naiset oli silloin niin isoja asioita, nykyään ne on paljon pienempiä asioita, yhdessä yhtä suuri. Jotenkin on sellainen haju, että meitsi pitää vanhuudesta ja aikuisuudesta enemmän kun lapsuudesta. Pänttää poika pänttää, ehkä jonain päivänä, ehkä ei. Minä pänttäsin päivät yöt, niin kauan, että Jumala soitti tule hommiiin. Huh hu, ei vittu enää koskaan. Mieluummin lähden itärintamalle kun aloitan opiskelun uudestaan. Viimeinen asia jonka opin saattoi olla kuinka CPU toimii, noin elektronisesti. En avaa yhtään kirjaa enää. 20-vuotta salaisissa operaatiossa ympäri maailmaa, en suunnitellut eläväni niin, enää en elä niin. Pänttää sotaa pää täyteen, tule sitten juttelemaan siitä kuka on Jumala ja ken ei. Minun lempi nimi oli jo kauan sitten Perkele ja Saatana. Onneksi me siirrymme miehisimmille areenoille, avaruus sodankäyntiin, pääsee päästelemään oikein kunnolla, salaa ja erittäin salaa. Tulee mieleen, kun ex sanoi, että täti sano “Jan kuoli sodassa”, Jan oli mister murha sodassa, Jan ei kuollut. Kapteeni sanoi, “Jan on tappaja” oli väärässä, Jan on massa murhaaja Jan on Jumalan Ruoska, mies jolle Jumala soittaa jos haluaa palveluksia. Minun on pakko, ihmisillä on väärä käsitys minusta enkä pidä siitä enää, haluan korjata muutaman epäkohdan ihmiskunnassa, ensin esittelen kuka tai mikä minä olen, sitten voitte kutsua minua Messiaaksi ja Vapahtajaksi, vapautan teidät elämän tuskasta. Minähän sanoin, että minulla on hertta värisuora ässään, enkä bluffannut. Niin, tytöt ei uskonut, että kortit on niin kauniita katsella, ajattelivat että kyse on jostain muusta. Ei, sellainen mies, kuin Jumala, ja käänsi selkänsä, ja pojat perässä. Ei, sellainen mies kuin Jumala, vaan ainoastaan Jumala. Täällä ei ole kuin taivas ja enkeleitä, täällä huipulla, ei ketään muuta, kuolevaisia kuolemassa alapuolella, ei mihinkään muualle halua koskaan mennä, on niin hyvä olla täällä ylimpänä, ei ole parempaa paikkaa. Joskus ajattelen tuliko päntättyä liikaa kirjallisuutta ja myyttejä jumaluus oppeja, taidetta ja taitoa, vitut ime pehmeää kovaa kyrpää siinä sulle suu täyteen muija. Tiedän että kohta saat sellaista kyytiä että lennetään Marssiin Olynpos vuorelle vähän hengailemaan, se on muuten tulivuori josta tulee tulta. Mistä sen tietää, siitä kun se Baphomet on nainen ja mies, jolla on lapsia. Ei mikään impotentti, vähä ninkuin maraton jäykkyttä jäntessä. Moni ottaa tällaisista hommista paineita, minä puran paineet juuri oikeaan paikkaan. Niin, minä varoitin tietä kaikkia, täällä ei ole ketään muuta kuin paholaisia noita Jumalan enkeleitä, se on hyvä jos siitä on varma etukäteistieto että mitään muuta ei tule. Näistä pallkeista ei vuoda kun pahuus tähään maailman, pahuus joka kylmyydellään imee kaiken lämmön elävistä ja kuollestakin. SE on vähän eri kalberia kuin muilla miehillä, mutta meitsi on ihan tyytyväinen. Nämä käärmeet luikertelee Taivaaseen asti.

Yep Jos munasi ei kohta ole tähtösiä mun, joudun lentämään lohikäärmeen luolaan uuteen. Pimeys on tulossa, ei aikaa ole, me olemme menossa ikuiseen pimeyteen ikuiseksi ajaksi.

Ja se heidän vihollinen on todennäköisesti se Johannes joka kielsi sen ennustuksen muuntelun, hänhän sitä ajattelee geneettisesti. Ja koska ne ajattelee, Taivaat tulee vuotamaan verta. Ei mennä suinpäin ja ilman suunnitelmaa, ettei vuoda meidän takia. Ettei sielut Helvetin paloon syty, oli Johannes pyhä, mutta ei niin pyhä, ettei Helvetin tuli häntä sytyttänyt. Ei kukaan ilman työtä kaikkea sitä saa, työ tekee immuuniksi Helvetille, haaveilu vie Helvettiin. Kultin heikko kunto todistaa kultin johdon toimet. Darwinin kultti voimistuu päivä päivältä tai siis yleinen tiede. Mutkun meitsi tykkää lohikäärme tuherosta enemmän, minä lohikäärmeet kesytän, siksi se ei nyt käy, meitsi tykkää pillusta aika kovaa. Johannesta on vedettävä turpaan niin, että hampit tippuu, siitä pillut pitää, lohikäärme naiset. On tullut sen verran vedettyä kristittyä turpaan, että nyrkit tykkää kristitystä luusta ja penis pillusta. Mitä se Darwinin luoti sanoo, kumiseeko kirkon kellot kuolemaa. Meillä on ennustus jossa kristityt pojat vedetään solmuun. Ennustus toimii ainoastaan siihen asti kun mennään avaruuteen sille planeetalle jossa on useampi kuin yksi kuu. Silloin se vanhenee, koska silloin se on ei hypoteettista ja mahdollista toteuttaa ja se mutkistaa asioita niin, ettei sitä niin voi toteuttaa koska Johannes saisi kaiken kunnian itselleen. Joten se päätyy siihen. Kukaan ei siis hänen ennustustaan tule toteuttamaan, omat suunnitelmat ja elämän. Samanlainen skifi hörhö kuin George Lucas ja muut fiktiiviset taitelijat joille pissi nousi päähän alkoivat jakamaan omaisuutta itselleen ikuisesti, se kusee jos jutskut ei pääsekään avaruudessa kukkoilemaan kuka mitäkin saa. Joten heidän tietoisuus avaruudesta on haave, kuten Skientologiassakin on, se on sen kusipäisen kirjailijan ajatus, samankaltainen kuin jutskujen. Eihän se kultti ole mitenkään edes suunnitellut avaruuteen menoa yhdessä, kuten jotkin keksijät ja tieteilijät sen sijaan ovat. On siis olemassa sama haave eri ihmisten päässä, se ei riitä tai päde, ainoastaan se oikea tiede joka sinne vie ja siellä pärjää ikuisesti. Ne haaveet tuohtuu kun ihminen lopulta muuttaa avaruuteen, jää vanhaksi, aja avaruus ajattelu suuntautuu syvemmälle avaruuteen ja ikään kuin ylemmäksi Maasta joka puolelle 360*360 astetta ympärille. Korkeammalle koko ajan ja tarinat suuntaa sinne, kunnes ollaan tuhansia valovuosia “korkealla” maasta, sitten ei enää maan historiaa ole siellä juuri muistissa. Siihen päättyy heidän aikansa lopullisesti. Ajatellaan sitä kultin ajatusta alieneiden tulosta tänne, jos ihminen muuttaa toiselle planeetalle ja siis on sellainen alien itse, joka lentää planeetoilta toiselle, ei sellainen päde. Antaa heidän olla, koska siellä sitä “ajatusta” ei ole. On se käänteinen taas, he kokevat olevan täysin impotentteja, ja koko avaruus matkaaminen on heille vieras ajatus, ja he yrittävät salata sitä, esittäen kovinta fania. Salaa toimien kuitenkin sitä vastaan sabotaasia ehkä yrittäen koska uskovat, sen tuhoavan heidät. Joku sieltä hyökkää lasereilla, vaikka he itse ovat jo kuolleita impotentteja. Itse te olette itsenne jo tappaneet, tuollainen paranoidinen paskapuhe on hulluutta, zombie ajattelee oudosti se luulee olevansa hengissä. Tiedostamattaan se vihaa kaikkea elämää, ja yrittää tuhota sitä. Minä olen avaruus viriili mies. Mitä, otetaan riski, vittu me häivytään täältä, jos siellä Paholainen on, ei se ei pelota meitä se on meidän ystävä. Se tarkoittaa, että me olemme olleet aina oikeassa.

Eli he vain näkivät Pedon visioissaan ja kokivat hänen miehisyytensä uhaksi, ainoastaan sen takia, että hän on parempi mies ja kaikki tämä Jeesus miehen tai miehisyys on vastakohta sille, jota he ei pelkää tai koe uhaksi miehisyydelleen. Eli kyseessä on ikään kuin vain reaktio Paholaisen miehisyydelle ja he haluaisivat korvata Paholaisen vallasta, ja laittaa tilalle jonkun heikon heille uhrautuvat itsesäälissä valehtelevan impotentin miehen ja ikään kuin näytellä, että he ovat parempia kuin Luoja joka on siis oikeasti Paholainen ja täydellinen mies. Se miksi se ei onnistu on se, että se on rikos Luojaa vastaan joka on täydellinen mies ja hän ei Jeesukseksi muutu haluaa nämä idiootit sitä tai ei. Sitä ei kysytä minkälainen Luoja on keneltäkään, jos sen faktan hyväksyminen on vaikeaa löytää itsensä Helvetistä, koska se mies osaa “lyödä ja kovaa”, kirota väkivaltaisesti. He ajattelee, että imitoimalla Paholaista he saavat ihmiset uskoon ja näin hänen voimansa itselleen, niin, Luoja Kateutta. Joten ei ole mitään toivoa siitä, että heillä järkeä olisi kääntää asian miten tahansa. Kun ne sitten jotka sen ymmärtävät, pääsevät avaruuteen, oppivat sen suunnattoman vallan tyyssijan uuden ympäristön ja hallitsevat sitä ikuisesti sukulinjoissaan. Se draama mitä siellä näytellään on aika merkityksetön siihen kokonaisuuteen mitä avaruuskehitys tulee olemaan. Joten se Johanneksen Draama kultaisista avaruus aluksista ja Maan herruudesta on vain paska avaruuden loputtomassa meressä, ihmispaska. Heillä sellaisesta loputtomasta olemassa olosta ei ollut tietoa ja he näkivät vain näkyvät tähdet ja ajattelivat, että siinä on kaikki. Siinä ei ollut kaikki ja ennen kuin heidän rikolliset ajatukset taas yrittävät käyttää sitä loputonta vaikutelmaan hyväkseen meidän tulaa ottaa tilanne kontrolliin ja estää se. Sillä johan he kehittelee ideoita koko avaruuden luhistumisesta ja kaikesta materian tuhosta. He, vammaiset jotka haluaa tuhota kaiken mitä on. Niin ei kuitenkaan ole, koko avaruus tulee olemaan jatkuva hyvyys ikuisesti eikä se tuhoudu. Se miehisyys on vain yksi asia minkä ne näkee vaikuttavana ja haluavat tuhota, ja naiseus myös, koska itse eivät ole mitään. Eli heidän antimateria opeista, mustista aukoista suurista luhistumisista, Pedon ja Paholaisen tuhoutumisesta, suuren Huoran tuhoutumisesta muodostuu kaiken tuhon ajatus, mistä ei ole mitään todistetta olemassa ja itse asiassa meillä on kaikki todisteet heidän heikon olemuksen tuhoutumisesta kaiken tuon edessä, kaikkien atomien mitä olemassa olo on ja naisten, miesten, tähtien ja Maankin. Ehkä he syyttävät omasta tuhoutumisestaan kaikkea, Maata, Taivasta, lapsia, miehiä, naisia, Paholaista, aikaa, paikkaa ja mitä löytävät. Niin ja eniten kaikkien rakastamaa Petoa 666. Ehkä se johtuu, että juuri Peto 666 on kaikkia eniten rakastava mies ja myös tekee naiset eniten naisiksi, osaa työt parhaiten ja on kaikkea sitä vastakohtaa jota heidän tuho ajatus kaikesta on, avaruuden rakentaja ja avaruus teknologian kehittelijä, kaiken sen suurimman työn tekijä aina. Ehkä hän on ovela ja sanoo, että maailma tulee tuhoutumaan, jos hänestä juutalaisesta ei tehdä maailman keisaria, mutta tietää, että niin ei tule käymään koskaan. Ehkä he ovat enemmän tietoisia siitä kuin muut mielestään ja näin Luojan vihaa ja tuhovoimaa yrittää käyttää mielessään hyväksi kaikkia vastaan joka onnistuisi vain, jos heistä tehtäisiin ikuiseksi ajaksi maailman keisareita. Ajatteleeko he, että ihmismielissä on pelko maailmankaikkeuden tuhosta ja sen vuoksi ihmiset alistuisi. Ei ihmiset pelkää niin kuin juutalainen heikkouttaan kaikkea sitä mitä ei ymmärrä, eläimenä. Huomasin, että he pelkäävät ei vain yhtä asiaa vaan melkein kaikkea, paranoidisesti ja kyseenalaistamatta pelkoaan yhtään. Ei siellä mitään viisaita ollut, kun kävin siellä, pelkureita, heikkoja ja hulluja. Jos esittelin itseni Ruhtinas suvun jäseneksi he raivostuivat ja sanoivat olevansa kommunisteja ja uhkailivat kaikella mitä on, se ei ole paljoaa, senhän me kaikki tiedämme. Jos puhuin mistä tahansa asiaan liittyvästä he loukkaantuivat ja alkoivat raivoamaan väkivaltaisesta, vaatien, että vain he saavat puhua ja muiden on alistuttava kyseenalaistamatta yhtään mitään. Ja sitten he alkoivat puhumaan teko peniksistä ja valehtelusta ja ateisimista. Ei se ole okkultismia tai yhtään minkään paholaisen palvontaa, ja vain okkultismista ja paholaisista saa puhua paholaisten palvonnassa. Jenkki “Satanismi”. Kun keskustelin myyteistä ja jumala tarustoista, he alkoivat vaatimaan, että heitä jumalina pidettäisiin niiden suurten eeposten ja kirjallisuuden sijaan jota on luettu jo tuhansia vuosia ja ihmiskunnan suurimpina teoksina ajateltu. Kyllä minä jumaluuteen uskon ja ihmisen tunne, jumalan nyrkki on liian voimakas kuolevaan leukaan, kiroukset kuin tapparan kylmä teräs, sanat jotka massa murhaa. Kyllä minä nuo teokset tunnen ja niiden jumalaisen vallan ihmiskuntaan, murhat ja muutkin teot. Kyllä minä isäni tunne, Helvettien Ruhtinaan, isieni teot niin hyvässä kuin pahassakin. Minä synnyin lukemaan jumala tarustoja ja opin ne jo lapsena murros iässä, ennen kuin lähdin etsimään itseäni, Helvetistä ja Taivaasta. Opiskelin ihmiskunnan sankarit ja heidän tekonsa, ja ihmiskunnan viholliset ja heidän tekonsa. Vittu te minulle mitään opeta, tapasin Helvetin Paholaiset jo opiskeluni alkuaikoina, kun vielä olin viaton, en ole enää. Tuhat kasvoinen murha on nimeni, miljoona kasvoinen rakkaus. Minä näen kaiken mitä tapahtuu, ikuisessa ajassa ja paikassa, en enää ole se ihmispoika joksi synnyin. En taida olla edes koskaan ollut ihminen, jumalaksi syntynyt. Jos lapsuuteni on coolimpi kuin kenenkään muun elämä, mitä jää jäljelle, vastaus on onnellisuus. Lujan rakkaus opettaa rakastamaan kuin Luoja, siunaamaan. Vähän samaan tapaan, kuin noiden kirottujen kohtalona on oppia Luojan vihasta kaikki. Siksi tutkiskelin Helvettejä tietääkseni siitä myös kaiken. Se ei onnistu kirotulla lapsuudella ainoastaan onnellisella, Helvetit tuhoaa kirotut ja ainoastaan todelliset sankarit selviää. Suurin Helvetti on edessä, sen nimi on Loputon Pimeys ja Kylmyys, Syvyys ja Avaruus. Se tulee tuhomaan kaikki kirotut ja rikolliset sen mielestä ja vain jumaluus jää jäljelle sen koulusta. Niin, kokeile esittäytyä haisevaksi rotaksi, kommunistiksi Saatanan Kirkon piirissä. Sitäkin tuli testattua ja se toimi. Idea on päästä “Paholaisen selän taakse”, se ei tarkoita persettä, se tarkoittaa lentää kauemmaksi kuin missä Paholainen on ja se on haamu linja, se on ikään kuin liian kaukana Maahan nähden, matka ottaa useita sukupolvia ja he oppivat elämään avaruudessa koko ajan kehittyen noin sen verran kuin se ottaa. Se on joillekin mahdotonta tajuta, että se on Helvetin Ruhtinas Orionin Paholainen ja hänen kaikki Helvetti on kaikki loputon avaruus. Eli pikkusen respektiä ja siitä aloitetaan se myyttien tutkimus. Sitä ajatusta lähtee kehittelemään, respektiä Paholaiselle faktojen kanssa ja siinä kehitytään koko vitun elämä. Lopussa kiitos seisoo “kovana kuin kallio”. Eli se hyveys pitää ottaa tosissaan ja niin kovaa kuin luut kestään, mitään pelleilyä ei hyväksytä, ja harha opit siinä johtaa Helvetteihin. Hulluudesta Helvetin Herra ei pidä. Psykologiaa tulee tutkia sen takia, että oppii rikollisesta kaiken vältyäkseltä kaikelta rikokselta. Lääketieteitä, jos puoli päätä ammutaan iriti, mitä ainetta ottaa kipuihin, niin tai puolet peniksestä. Lääkitys on sairauksia ja kipuja varten ja reseptien ohjeista on pidettävä kiinni tai henki lähtee, esimerkiksi Pharmaca Fennica:ssa on kaikki lääkeaineet ja annostus ohjeita. Esimerkistä siitä kuinka lääkeaine kunnioitus opetetaan. Ne aiheuttaa mutaatoitumista solumassassa pahimmissa tapauksissa ja siksi niitä ei saa käyttää ylipljon, ja se mutaatio saattaa tappaa, syöpä. Toiset aineet vievät järjen, vähäksi aikaa ja jotkut jää koukkuun niihin kohtauksiin jota aine aiheuttaa, kuten outoja nautinnon tiloja, ja se vie pitkään aikaan käytettuna pysyvästi mielenterveyttä. Jäljelle jää outo narkkari joka elää aina lääkettään eikä välitä muusta mitään. Oireet pahenee ennkuin ne lopullisesti kuolee, sen huomaa käyttäytymisestä, ikään kuin ihmisyys ja kaikki normaali katoaa käyttäytymisestä ja eletään paranoidisia harhoja. Jotkut ajattelevat, saavansa Paholaisen pois taivaasta narkkaamalla, lääkkeillä. Saa itsensä sokeaksi, mutta Paholainen ei Helvetin Valtaistuimelta oikeasti mene mihinkään. Jotkut ajattelee, että sen saa pois ampumalla itseään päähän, silläkään se ei menetä valtaansa. Me on kommunikoitu henkien kanssa ja se toidistaa sen, että niin ei käynyt, Paholaisen valta ei kadonnutkaan. Ihmiskunta testaa ja kokeilee kaikkea ja usein Paholaisen estämistä, tappamista tai jotenkin tuhoamista. Se kuuluu prosessiin jossa kaikesta pahasta halutaan eroon, yritetään voittaa pahuutta ja saada hyvää itselleen. Jotkut niistä irvistelee tuskissaan ja kaikki Helvetin äänet vaikuttaisi rukoilevan armoa, miksi Paholainen ei ole hyvä ollenkaan. Pahiten vaikuttaisi kärsivän ja oikeastaan ainoastaan juuri impotentit joutuvat Helvettiin, heidän elämän prosessi on päättynyt. He vaikuttaisivat näkevän Paholaisen pahimpana psykologisesti ja nerot jotka menestyvät ymmärtävät symbioosin, eniten onnellisia ja kokevat Paholaisen eniten ystävänä. Menestyvä impotentti kokee sen vääristyneen onnellisesti, häiriintyneen onnellisesti. Kidutettu ja rangaistu nero jolla on onnellinen elämän asenne, kokee sen sekaisen onnellisesti. Mitä itse, en oikein osaa kertoa loukkamatta tunteita, joten en ole katellinen vaikka ampuisitte. En ole koskaan kokenut ihmisiä kuin paria neroa mitenkään mielenkiintoiseksi, tai mitään syytä nähdä ystävyyteen ellei se ole sitten, asiaan liittyvää. Se on se kateus ja se häpeä joka heistä vammaisista tuntuu pahimmalta ja herättää aggressioita ja saa tekemään väkivaltaa ja rikoksia. Se polttaa heidän sieluaan voimakkaasti. En osaa olla kateellinen, ja mitään epäuskoa asiaan ei ole ollut missään olosuhteissa, aina on ratkaisut ongelmiin löydetty. Koko kristinusko ja Johannes on kateuteen käännyttämistä, kuten Kommunismi. He eivät osaa ajatella muuta ja näin yrittävät aivopestä kaikkia kateellisiksi kuin se olisi jotain, koska eivät voi oppia tekemään esimerkiksi rahaa. Koska kaikki nämä pahimmat Paholaisen vainoajat ovat impotentteja, ei sille löytynyt mitään perustetta tai järkeä, heidänkään päästä, syytä vihata häntä. Eli heillä ei koskaan ollut esittää mitään järkeä asialle, muuta kuin, että heillä ei ole seksuaalisuutta ollenkaan. He ajattelevat ja puhuvat eri tavalla, ja jopa luulevat, että koko Paholainen on heidän asia. Että vain he saa puhua meistä paskaa, ja me ei itsestämme totta tai korjata sitä, että heidän puheet on hulluja. He siis ei hyväksy mitään muuta kuin kateellista aggressiivista puhetta tai taidetta, asenteita täydellisyyttä ja puritanismia vastaan, ja sulkevat kaiken sen ulkopuolelle ja vaikka avoimesti kaikkien kuulleen asiasta puhuvat, ajattelevat sitä salaliitoksi, salaisuudeksi. Ja siitä, että mitä he ovat, todellisuudessa ei saa puhua. Siksi heistä puhutaan paljon ja kaikkialla samoin, kuten he kaikkialla maailmassa puhuvat samoin meistä. He ei opi asenteita vaan ne herää heissä kun muut kasvuiässä käyttäytyvät eri tavoin, heidän mutaation sukupuoli elintoiminta häiriö muuttaa heidän olemustaan erilaiseksi ja heille muodostuu kateellisia ajatuksia ja tekoja, kun me samoin ajattelemme sankaruutta ja kunniaa, ja opiskelemme kuinka saisimme sen. He kuinka tuhoaisivat pyrkimyksemme antisankareina meitä vastaan. Neroilla ei ole sellaisia vaiheita kuten normaaleilla tai geneettisesti sairailla lapsilla, sitä minä koen olevani. Mutta esimerkiksi häiriintyneillä neroilla niitä sitten onkin, ja eniten. Lähes kaikki ajatukset kohdistuu muiden nerojen kadehdintaan ja heistä tulee niitä antisankari alphoja. Minun ajatus on lyödä kaikki heidät yhdessä ja siinä onnistun nyt, yksi sana VITTU!.. PILLU! Ne on kaikki rikollisille alistuvia homoseksuaaleja, impotentteja. Vagina on se mitä he pelkää. Se on heidän Äiti hahmo, josta he ei koskaan kehittyneet pois, miehiksi. Ne samaistuu äitinsä sukupuoli elimeen, seuraa ikään kuin äidin hajua ja liikehdintää tai muuten kuten pikku lapset. He on hyvin ujoja ja vierastaa kaikkia ja haluaa leikkiä. Koska kasvoin henkisesti liikaa, ja Luoja ei sitä voinut rangaista, hän päästi minut Paholaisen selän taakse. Muut eivät voikaan ymmärtää. He ikään kuin ajattelivat, että Luoja isä on heidän puolella koska he ovat lapsellisia ja tyhmiä, viattomia mielestään. Niin ei ole, he ovat syyllisiä siihen, että pettivät Luoja Isänsä joka on täydellinen luoja työssään, ja siksi olen hänen valittu ja samankaltainen ja näin voitin hänen kunnioituksen, ja arvostuksen ja hän ikään kuin antoi minulle perinnöksi Taivaan. Se on se perhe draama versio josta usein on tarinoita nähty. Se monimutkaisempi Biokemiallinen Evoluutio versio on tieteellinen selitys asialle, se aikuisten versio, jumala puhe versio jota Luoja ymmärtää paremmin. Tai se ymmärtää kyllä paremmin molemmat, koska on tehnyt molemmat apinat. Niillä häiriintyneillä neroilla on neroutta esimerkiksi silmissä ja tiedon prosessoinnissa niillä tai esimerkiksi korvissa, jos ovat musiikillisesti lahjakkaita. Mutta moraali ja seksuaalinen järkeily on rikollisen hullua, ja samoin siis kipulääkitys käyttö reilusti yliannosukissa. Eli korva toimii ja käsi, tai kädet mutta penis ei ja se muuttaa selviytymisen tajun taiteellisesti vaikuttavasti paitsi seksuaalisuuden kohdalla, jossa ymmärrys onkin sitten huonoin tai täysin toimimaton, tyhmin. Eli taitava muusikko ja musiikillinen nero, joka.... syö paskaa seksuaalisuuden kohdalla. Geeni virhe näkyy selvästi, ja pudottaa kritiikin siinä kohdalla nollaan paitisi niiden joilla on sama geeni virhe, jotka antavat ehkä jopa täydet pisteet. Joten he ymmärtävät musiikkia koska korvat toimii, mutta ei seksiä koska lisääntymiselimet ei, ja siksi voidaan todeta, että ymmärrys tapahtuu aivojen jokaisessa osassa erikseen, hermotoiminta prosessointi. Eli jokainen osa alue vastaa sen toiminnan ymmärryksen prosessoinnista ja täydellisessä aivossa kaikki toimii täydellisesti yhteisymmärryksessä eikä virheitä tule. Sen takia minä tiedän miksi teillä on kaikilla päässä vikaa, koska minun päässä sitä ei ole missään. Niin koska koko vitun Paholaispalvonta kultti on nerojen luoma, minä olenkin se valittu jos olen kaikessa neroudessa parempi kuin kultin muut jäsenet. Eli Luojan, Paholaisen valitsema Peto 666. Minä olen sen tiennyt aina ja nyt se vasta tulee julkisuuteen, siitä minä sen tiedän koska minä tiedän sen, muut ei ole sitä tienneet, paitsi pari tyyppiä. Heidän pelottelu versiossa, Paholainen joutuu häpeään, mutta hän voittaa kaiken, aina ja ikuisesti. Mitä he eivät tee. Sitten voitat Luojan kun olet Luonut paremman ulottuvuuden jossa on ikuinen aika ja paikka, ero on näin suuri. Eli Evoluution massa oli ihmiskunnan varhaislapsuus, ja avaruuteen pääsy murros ikä. Kun ihminen oppi nussimaan kun Paholainen opetti. Kyllä sen huomaa siitä koska Paholainen nussii kuin Paholainen, muut ovat vielä pikkupoikia. Relax, aivojeni seksuaalisessä hermojärjestelmässä on parittelun kaiken ymmärrys. Se on se tärkeä osa alue jonka avaruus saavuttaminen vaatii. Minun seksuaaliset motiivit ei ole kosto tai, muukaan, nautinto tai sen on sekondäärinen tarkoitus. Primärinen on parittelu tieteen tutkiminen ja kasvatus tieteen harjoittaminen. Josta kehitetään avaruslisääntymis oppi, tässä vertailu esimerkki kehittyneestä seksuaalisest osa alueesta aivoissa, täysin impotenttiin, vaikkakin muuten nerokkaaseen aivoon. Tämä aivoosa alue on yhteydessä kiveksieni sperman teko hermostoon ja se tuottaa parempia jälkeläsiä kuin vähemmän kehittyneet aivot. Niitä pitää tutkia ja löytää joilla on hyvä lisääntymis ajatuksia ja tutkia tätä aivojen osa aluetta joka myös tekee naisilla munat, se kuinka paljon se perustuu hermotoimintoon ei ole täysin tutkittu. Näitä osa alueita tulee tutkia lisää jotta Evoluution kaikki salaisuudet paljastuu meille ja saamme täyden hyödyn asiasta. Teoriani pitäessä paikkaansa voimme lisääntyä avaruus kelpoisia yksilöitä, jos naaraan valinta onnistuu oikein. Kellään muulla ei ole tällaista tutkimusta asiasta, tai tietoutta joten siitä ei ole mitään todistetta, että muilla on parempi lisääntymisjärjestelmä kuin minulla. Sitä tulee tutkia Evoluutiossa, joten liikettä tulee tapahtumaan pulelta toiselle ja keskiarvoa menestymisen suhteen mitataaan avaruus selviytymiskokeissa ja ne jälkeläiset jotka ymmärtää ja pystyy laitetaan avaruuteen analyyseja varten kun saavuttavat riittävät tietotaidon. Emme voi ketään pakottaa siihen, ja koska meissä tämä avaruus intuitio on voimakkaimmillaan, geeni, meidän tulee yhdistää sitä ja rohkaista sitä näin yhdistymällä. Koska kauas muuttaminen tulee tarkoittamaan ainoastaan yhtä asiaa, parittelu tapahtuu siellä niillä ihmisillä ja suvuilla jotka sinne lähtee, joten sen tutkiminen ei sää jäädä viime tinkaan ja tietotaito olla asian suhteen korkealla tasolla jo ennen lähtöä tai yritykset epäonnistuu. Muu ei lienee niinkään tärkeää. Tai sieltä takaisin tulee sukupolvien jälkeen mielisairaita ihmisiä joilla on mahdollisesti uusia aseita. Jotka voisivat tuhota ihmiskunnan kaiken työn, miljardien vuosien työn. Meillä on riittävästi aikaa, ikuisesti ja aurinko kunta ensimmäisenä harjoitus alueena lisääntyä, riski ei ole suuri. Se lienee riittää Baphometista, planeetoilla yhdistymisen ideasta. He ajatteli siis ainoastaan, että otamme impotentit kavereksemme koska he eivät tee kenellekään pahaa. Emme me voi sellaisia ottaa taakaksemme Taivaaseen, he jäävät tänne yhdessä “kavereittensa” kanssa. Ei kaikki viha perustu muiden miesten pelkoon, mustasukkaisuuteen.

He jotenkin vaativat, meitä jäämään itkemään virhettä muka satanismissa, koska he ovat impotentteja ja jäivät sen vuoksi itkemään sitä kuin lapset. Me emme, joten me emme jää itkemään vaan korjaamme virheemme nopeasti. Olen jopa nähnyt eläinten jotka on sterillisoitu itkevän pitkään virheitään, he eivät toivu nopeasti ja muistavat pitkään, kun me korjaamme. He siis ajattelivat, että Joutuminen Helvettiin on Satanismia, sitä miten Saatana ajattelee. Mutta kun Saatana ja paholainen ei ole Helvetissä, ei he ole Saatana, he ovat ihmisiä jotka Luoja Seterillisoi. Sen satu jonka impotentit keksivät vaikuttaakseen joltain muulta kuin miehiltä jotka elämän itkevät menettettyä penistään, mitä he ovat. Paholainen ei koskaan menettänyt elintään, kuten heidän saduissaan he yrittiävät nauraa, että Paholainen olisi kuten he, impotentti. Ei Paholainen rankaisi heidät Peniksettömään impotenttiin Helvettiin, he eivät ole Paholainen. Vammaisia miehiä jotka tuhoutuivat ja itkevät tuskaansa. Meneekö se siihen paskluuhun, he ei ole mitään vitun taikureita vaan pallittomia miehiä. Eli mies joka yrittää impotenttina nussia on maaninen. Jos yrittää jotain joka ei ole mahdollista tulee suru puseroon ja heille on tullut, paholaisten tappaja uskonnolle. Niin ne tekee satuja toisten kivesten tuhoamisesta tai perheiden, kuten Lucas. Se tappaa niitä perheiden isä poika suhteita, koska hänen oma on tuhoutunut ja sitä se on itkenyt elämänsä. Heidän mielestä pitäisi herätä jotenkin seksistä ja kaikesta onnesta, ja tuhoutua heidän laillaan Helvettiin ja siihen he yrittää kääntää. Sen enempää he ei ole koskaan tehneet. Kun ne sitten yrittävät, on se vain itsemurhaan yllyttämistä heidän impotentti taide, eri tavoin ja kuolemaa. Mitään todellista työtä ei heidän mielikuvitus saduissaan ole, tai hyvin vähän, kaikki matkittua terveiltä.

“Arvasin, että niissä gangstereissa on jotain fuulaa. Onneksi tajusin jälkikäteen, että ne vaikuttaa sellaisilta, koska käyttää steroideja. Vittu onneksi paholaiset on todellisia, sellaiseen pitää pyrkiä rehellisin keinoin, kusetus on liian helppoa.”

Se, että siellä on samassa kuvassa useita tyyppejä, ja paholaisia löytyy yksi kuva, mutta sekin kuvailee sen väärin. Joten tarkaa kuvaa ei keskiajalla ollut Paholaisesta. Joten taas tarjoutui tilaisuus vetää nekkuun paria perseen imijää jotka eivät osaa hommia, laita lapsi asialle, mene itse perässä.

Asmodeus
Kolmas paholainen

Päät ovat kaikki paholaisten päitä, ja toinen toistaan hirvittävämpiä jumalaisa ilmestyksiä, jossa kauhu ja irvailu torahampaineen näyttelee keskeisintä teemaa, aivankuin katsoja itse olisi joutunut verenhimoisten jumalten ruuaksi. Olennolla on tähti silmänään ikään kuin ja toinen silmä on toisen paholaisen suu, tiukasti supussa aivan kuin silmän iskussa katsojaan. Ei taida ottaa lämpimää kun kaikki kirosanat tarkoittaa heitä ja heidän pahuutta, sitä ne virnistelee.

Neljäs paholainen

Meidän täytyy muistaa, että nämä pilvet on totta ja pilvet ei valehtele. Mitähän nuokin hampaat syö, kuita, planeettoja, tähtiä. Minä en impannut liimaa 25 kuten noi gangsterit ja en todellakaan anna niiden pilata työtäni, tai liittää minua mitenkään omiin aktiviteetteihinsa. He ei uskoneet Helvettiin, miksi vitussa minä aina uskoin. Vähän minusta tuntuu, että jos ei uskota opetetaan uskomaan. Olisivat valinneet jonkun muun, mutta kun valitsivat juuri minut. Minä valitsen heidät uhrikseni Paholaiselle. Heillä me emme mitään tee, mihin avaruus tarvitsisi heitä. Emme me voi loukata Paholaisia ja heidän kunniaa, antamalla ihmisten rikkoa heitä vastaan, vaikka se johtuisi hulluudesta. Hulluja pitää rangaista sata kertaa enemmän kuin terveitä. Sairaat ihmiset pitää tappaa. Ei niitä saa sääliä, he ovat Luojan, Paholaisen vihollisia ja rikollisia hänen edessään. En usko, että hän sallii heidän säästämisen lopulta. Avaruus murhaa heidät yksi toisensa jälkeen, kaikki jotka eivät kunnioita pimeyttä ja kylmyyttä, noita hirvittäviä voimia ja olentoja jotka siellä asuu. Kyllästyin mielisairaiden kauhu esityksiin jo kauan sitten, vittu te mitään ole. En ole koskaan katunut heidän kaltaisien idioottien murhaamista, joskus viattomien sivusta kärsijöiden. En usko, en voi uskoa että tulevat selviämään ikuisen pimeyden, valtakuntani. Minun rakkauteni on kuollut, en halua, että se enää heitä kohtaan. Niin, he yrittivät uhrata minua Jumalalleen, ehkä se vaikuttaa asiaan. He uskovat väärinpäin. Vittu te mitään tiedä. He siis uskovat vain, että heidän ainoa toivo, kateus, tulisi onnistumaan. Mitään muuta heillä ei ole, eikä koskaan ole ollutkaan. Opin vankilassa pitämään heidän verensä hajusta. Kun päästään avaruuteen ja tulette varkaisiin, tulee pirun kylmä ilma, muuta ei tulekaan. Ei maan poliisit ja poliitikot teitä suojelekaan ja tasa-arvoisesti avita. Rumuus on kuolemaan tuomittua meidän reviireillä. Rikos ja valhe Jeesuksen ainoa toivo. He ajattelivat, että tekevät Paholaisen Pojasta veriuhrin Jeesukselleen jota niin rakastaa, kun hän on paskaa täynnä oleva vammainen kuten he. He yrittivät ensin kiristää alistumaan kaveriksi, kun en alistunut alkoivat levittää valheita kaikille vankilassa ja sitten yllyttää kaikkia käymään kimppuun. Heidät tapettiin usein itse. He ovat Venäjän tukijoita ja ympäri maailmaa heillä on vankilassa organisaatio josta toimivat muun muassa. Heillä on siellä suhde verkosto ja yhteyden Venäjän sotilasvoimiin ja jopa CIA:han. Heillä vain on eräs paha heikkous, he ovat mielisairaita sisäsiittoisia ryssiä, eikä sitä voi parantaa ja kaikki se sairaus tekee heistä heikkoja ja pelkureita. Presidentti Ahtisaari on yksi sukulainen joka salaa on tukenut Putinia ja suunnitellut murhia heidän kanssaan mielisairas. Suomalaiset ovat aika lähellä Venäläisen sukuinen rotu, lähempänä kuin moni muu maa maailmassa. Se ei vaan riitä syyksi, tai miksikään muuksi, että on yhtä ruma kuin ryssä, maailmalla se tyssää siihen. Minun sukuni on sen verran ulkosiittoinen, että olemme enemmän Eurooppalaisempaa ajattelua, se on vähän kuin toisin päin mitä siellä ajatellaan ja ollaan. Juuri tuollaiset paska palleroiset ei ole mitään, eikä tule koskaan olemaan. Olette liian heikkoja, sellaista ei hyvällä katsella ja siksi suomalainen turismi suuntautuukin enemmän itään. Ei kannata valehdella ihmisistä, antaa väärää tietoa, kuvitellen itseään joksikin vitun päälliköksi. Tule pipi ennen pitkään, kun asiat ei olekaan niin kuin vajakki kuvittelee vammaisessa päässään. Ja tuhannet ihmiset on luottanut paska idiootin mielipiteisiin ja vahinko on suuri sen takia. Jossain piireissä siitä tapetaan, joidenkin rikollisorganisaatioiden laeissa sellaisesta murhataan. Jos minun nimi on jossain kirjeessä tai kortissa, ne otetaan pois tai on jo otettu. Mitään sellaista ei ole tapahtunut. Ne instanssit alkoivat uskomaan, että on jokin “me” jokin mikä liittyy minuun tai on minun ME mutta he omistaa sen, sen jengin joka ME olemme, johonka heitä ei hyväksytty. Mutta he esittää olevansa ME. Mitään sellaista jengiä ei ole ja ei tule olemaan, ei ole olemassa mitään ME ajatusta Paholaisen Palvonnassa, on olemassa joko Paholainen tai Antikristus. On olemassa oppi ja rangaistus, palkkio niille jotka sen oppii ja rangaistus niille jotka sitä ei opi. Se on monimutkainen ja ainoastaan vammaiset ei opi sitä, ja siksi he tuhotaankin Paholaisten toimesta. Muiden aivoissa on riittävästi tilaa kaiken sen lain selvityimiseen ja joillakin enemmän jotka oppivat enemmän sitä lakia joka johtaa heidät suurempien palkkioiden luokse. Korkein tällä hetkellä oleva hypoteettinen palkkio on koko avaruuden valtakunta omaksi, esimerkiksi yksi galaksi omaisuutta, jos osaa tai onnistuu oppimaan miten sen saa omakseen. Se on jännittävä geenibiologinen peli jota kaikkien on pakko pelata, ja aikaa on jokaisella yksilöllä yksi elämä, joko parantaa sukulinjan tulosta tai tuhota itseään, ehkäpä lopullisesti jos jotain menee pieleen tässä geenibiologisessa koneessa joka ihminenkin on. Mitä enemmän tuntee tätä Pelin Isäntää joka voittaa kaiken, Luojaa sitä vittumaisemmaksi se muuttuu, sitä enemmän saa tietää tämä Isännän Luonteesta ja se on koko ajan paheneva, myös senkin takia, että mitä enemmän omaisuutta tai hyvää saavuttaa sitä enemmän voi hävitä, jos kaiken itsensä tuhoaa. En minäkään pysty muuttamaan omaa päätäni, aivojani, ne on mitä on ja sillä on tultava toimeen. Joskus siihen pitää luottaa koko ihmiskunta, yhteen aivoon. Jeesuksen ainoa toivo on kateus Petoa 666 ja Paholaista kohtaa, martyrismi. Sitä väsyy, ei kukaan jaksa niin kauan joka päivä taistella, joten on keksittävä jotain muuta, jatkuva uhraus kuluttaa ja tuhansien vuosien martyrismi liikaa ja perheet ei jaksa enää, aseet kovenee ja halu sotia loppuu. Paholainen on voittanut, alkaa toisenlaiset yritykset, väsyneet armon kyselyt ja kieroudet jos vielä vähän jaksaisi, kun sekään ei auta puhti loppuu kokonaan. Moni meistä on elänyt salaa pitkään ja piilotellut vainoojia, joskus ne on löytäneet joskus ei. Robotit ei väsy niin kuin ihmiset. Voi kun kristityt osaisi niitä tehdä olisipa helppoa joten joutuu kääntämään meidän meitä vastaan, jooko. Tehdään roboteista sen sijaan leijonia jotka syö marttyyreitä, Jooh. Minulla on muutama seksikäs muija mielessä ja ne on kuumia kun tähdet, ei jaksa kun tapella. Minä otinkin itselle vaikeimman alan, neuvottelut Paholaisten kanssa jotta ei imago kärsisi kaiken maailman vittunaamojen kanssa. Eihän sellainen olisi Antikristus eikä mikään jos ei kaikkia miehiä turpaan jatkuvasti vetäisi pillun takia, eihän. Ihan ystävänä, ystävän kanssa. Me varmistettiin, että te ette saa pillua enää koskaan, lol. Antikristus on perinteisesti ollut ennustuksissa naisten vapahtaja ja hän vapauttaa heidät miehistä. Ai mitä, mitä kristitty sanoo “jos et anna pillua minä tapan sinut”. Ei sellaisia ole pakko nussia te voitten nussia minua vaikka kaikki, minä suojelen teitä. Niin, jos oletit että haluan vaihtaa Jeesuksen kanssa rooliani, koska miehet on niin pelottavia, haluan kertoa ja antaa teille vähän mietittävää ja ihan ystävänä, harkitkaa uudestaan toiveitanne. En halua varoittaa teitä toista kertaa, mutta tietyt kunnian säännöt pakottavat minua kertomaan kuka minä olen, ennen kuin aloitetaan. Rehellisesti sanoen voin kertoa mistä on kyse, koska minulle naurettiin nuorena, kaikki miehet ja naiset, pilkkasivat. Nyt on minun vuoroni pilkata, ja nauraa ja aion nauttia jokaisesta sekunnista, koen suurta tyydytystä nöyryyttää ihmiskuntaa ja ivata heidän tappioitaan. Ja koska minulla ei koskaan ollut kristinuskon perinteen takia ystäviä, olen erittäin taitava pelaamaan yksin tätä peliä, koska ennen pitkää kaikkien tulee tehdä mitä minä sanon, ja minä tiedän sen jo nyt. Nyt taisin vähän valehdella, tarkoitin ihmisystäviä. Oli minulla paljonkin ystäviä, mutta nyt ne on kaikki melkein kuolleet, ja kohta kuolevat ellei ole, lol. Me keksittiin miten minä voisin kertoa sen, olen hengaillut liikaa Paholaisten kanssa, ja seura tekee kaltaisekseen. Rehellisesti sanoen, haluan haistatella vittua kaikille, kun ei ole muuta tekemistä, lol. Potkaisin tässä vähän aikaa naapurin kissaa kun tuli eteen kun oli kiire töihin, lol, en huomannut sitä niin kovassa vauhdissa. Nyt se näyttelee käpällään sitä kohtaa missä tämä rikos tapahtui, yhteen törmäys joka kerran kuin näen sen siinä samassa kohdassa tai lähistössä ja joka kerran se meinaa hypätä eteeni uudestaan. Kollit juoksee karkuun ja naaraskissat yrittää tulla sänkyyn vaikka niitä potkisi vahingossa pois. En usko, että heillä on paljon mahdollisuuksia, sen verran karskeja paholaiset avaruudessa on, sen verran on magiaa ja kovuutta pilvissä. Haistattelevat vittua avoimesti Orionissa. Täytyy jotenkin kohdella kun olisi jotain rokki tähtiä tai muita paikallisia staroja. Päivät on venyneet liian pitkiksi. En tiedä onko sillä enää merkitystä onko yö vai päivä, ylityöt pukkaa päälle. Ihmiskunnan muuttaminen avaruuteen ei ole helppo homma, ja vittuakin pitäisi saada, vittu. Taidan pelata varman päälle sittenkin, ajattelin jo kauan sitten, pelatkoon muut pitkää vetoa, käteensä. Emme usko teihin, että te tiedätte mikä Jumala on, tai mikä se voisi olla. Jos te rukoilette kuvia kirkossa, tiedän näkemyksenne on, että jumalat on jonkun piirroksia ja veistoksia. Emme me teihin usko, ette te sitä tai sellainen, voi sitä tietää. Sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa, että jumala on heidät hyljännyt ja he juttelee kiville ja puukappaleille yksin tai yhdessä muiden hullujen kanssa. Joskus tuntuu, ettei Paholaisella ole koskaan ollut ihmiskaveria, on se sen verran outo. Ei se minua haittaa, omituista se on välillä ollut, mutta se juttelee takaisin ja lyö välillä salamalla kaveria päähän, ei siitä voi olla pitämättä. Mullehan puhuu puutkin, ensin ajattelin että se on vain vilkas mielikuvitus, mutta sitten tajusin että nehän haluaa vain olla kavereita. Eipähän tartte olla yksin, onhan mulla Britney Spears and Lady Gaga jos ei mitään muuta sitten ole, ja Glen Danzig. Jos ihmisseuraa kaipaa, niin voihan minä käydä kusemassa Peter Gilmoren kintuille jos ei muuta keksi. Jotkut kaverit vain ei kestä sellaista, ne kulahtaa nopeasti. Niin jos tekeminen loppuu voinhan minä uhrata ihmisiä Paholaiselle, ei kai ne muuta odotakaan meidän ammatin olevan. Ilkeitäkin ovat, nuo ruhtinaan sukuiset ja ilkeitäkin ovat. Niin, ne opetti minua tekemään pahaa kuin paholainen, kostoksi kirosi minut tällaiseksi, lol. Onneksi ei tartte olla koskaan yksin, kun on niin paljon kavereita, kuolevaisia. Haaveita että minun peniksen kosketus heidät ikuiseksi muuttaa. Niin minunkin elämä on kaikkien aikuisten ihmisten virheiden summa, onneksi pakenin heitä, että jäi edes järki käteen. En minä Lady Gagaa kuolleeksi kironnut tai Gleniä, ainoastaa vähän aivoja pois, ne maistuu niin hyvältä, nehän on tuplasti hauskempia tuplasti vammaisempina. Arvaa kuka olen... oikein... palkkioksi syön pääsi. Ne on tehnyt muutaman valtion petoksen liikaa ja kuvittelee olevansa jotain, ei tajua, että ruuvit on jo pudonneet kauan sitten, ne ei ole vaan löysällä. Mitä tarkoittaa “ruuvit löysällä”, päässä vikaa, aivot muusina. Katsos, ja ne katsoi liian kauan pahaa silmään, luulivat sitä persereijäksi. Minä sain sen skulaa, se otti aikansa, mutta se skulaa. Ei, vaan se skulaa. Vittu minä tajusin sen melko välittömästi mistä on kyse, ja hyppäsin maailman pyörästä pois. Kaverilla oli pää lovella 4cm aivoon, muuttaa persoonaa. Mitä lankku ei tee, kokaiini viimeistelee. Kuka...Marko Hirsma, alias Backslider. Se on kovaa toi rock and roll, bisness. Pitäisi pitää pää kylmänä ja kaljat painu vittuun. Lähen kokeilemaan saisko sen hengen herätettyä henkiin, ruumiin nostettua haudasta juju zombieksi. Marko tanssiin nykyään Helvetissä Paholaisen pillin mukaan. Älkää enää Gleniä lyökö, joooko. Jooo... Mut mä saan tehdä siitä jujun zombien kun se kuolee, sen ne on kyllä mulle kaikki velkaa, Helvetissä vittu tanssitte mun pillin mukaan, vittu. Tai mä vedän teitä kaikkia turpaan uudestaan. Sä nuolet ton penistä ja mä pidän nää rahat. Lol Varokaa toi on CIA:n vasikka se tietää mitä te teette. Musta tuntuu että noi paholaiset on rikollisia.

Ne valmistautuu sotaa, henkisesti ne on Johanneksen lumoissa ja odottaa kunnes tämä Luvattu Peto tulee aukaisemaan Taivaan Portit heille, jotta he voivat aloittaa hirmutyöt jota Paholainen on ihmiskunnan luonut tekemään avaruudessa. Kehenkään ei voi luottaa paitsi minuun. Tuo Saatanan vitun Paholainen, on kaiken takana. Se on puhunut heille avaruudesta, Taivaasta ja kontrolloinut pilviä ennusmerkeiksi ja suunnitelmansa näyttänyt. He kaikki uskovat, että heidät palkitaan. Enpä usko, jos istuvat ja lässyttävät paskaa, että palkitaan. Pitäisi muutakin tehdä, kuin istua ja lässyttää. Kehittää itseään ainakin, ei tuhota. Miten paljon se lopulta sattuu siihen joka ei niin tehnyt, joka ei öitään valvonut, päätään raapinut. Niiden kuoleman huorat syövät teidän elimet. Tuollainen pöpö pää yrittää pistää pientä vammaista elintään sellaisen vittuun, se tappaa ja syö sydämen. Tuon narttu on joku Helvetin Hela jumalatar, joku kuoleman henki ja musta noita. Tuollainen vajakki kun sinä. Nussi äitis vittua vaan rohkeasti poika älä tänne tuu, täällä ei tehdä kun pahaa. Nyt kun minut ja meidät on sinne hyväksytty, pakotettu... alkaa vituttamaan, oli niin hyvä laiskotella aah, kun kukaan ei ottanut vakavasti. Ei oo enää, hirvee pakko tunne. Välillä penis kovenee kun noita staroja ajattelee, ne on lumonnut minun peniksen seksilauluillaan, enkä todellakaan pistä pahaksi jos vähän ahaksi. Pysykää te pois täältä täällä painitaan. Välillä lentää eikä vähän lennäkään. Jotenkin ne vittu juoni minut tähän vitun juoneen. Sen mä muistan, että aah vedän vähän häppää tässä ja mietin mistä rahaa, että saa nopeeta ja vähän pilventynkää, ja nyt saatana ollaan tehty kaikki paholaisen hommat päälle maan ja alle, taivaaseen. Häppä jäi, nopee jäi ja jäi. Pilven tynkä jäi päälle kova tole. On mulla lupa vetää kaksi viikkoo vuodessa, ja niin paljon kun haluan, oli se magiaa tai ei. Koko järki alkaa tuntumaan salaliitolta hulluutta vastaan, sitä se on, rikollinen salaliitto hulluutta vastaan. SE on tehty tahallaan, se on hulluutta ja geeni virhe rikos. Mutta se ei ole niin yksiselitteinen, vaan monimutkaisen yksiselitteinen, ikään kuin kaikki vastaukset oikein kaikkeen tieteeseen, geenissä ja heillä esimerkiksi 60% vääriä ja 40% tai siitä koko geenistä. Jotenkin, kaiken täydellisyyden kehittelyssä, vaikka paremmaksi kuulo aistiksi aivoissa, tai ihan miksi muuksi aistiksi tai hermo elimeksi. Se on geeni manipuloitu sen juoni, koska sitä ajatusta ei voi vaihtaa vaikka, häppään. Se ei maistu enää hyvältä. On liian kaukana riskiryhmästä, riskitekijöistä, mitä enemmän häppä tappaa, sitä vähemmän sitä haluaa. HÄ! HÄ!

Tiedän miksi se on mahdollista, että he ovat tienneet jotain tai voivat viitata menneisyydestä tulevaisuuteen, koska Luoja oli siella ja se tekee tarkkaa työtä, se suunnittelee ja tietää mitä tulee tekemään. Jos elää ikuisesti on helppo tehdä työtä kaikkien kanssa, ilmeisesti koko elämän alusta Maassa. Joten he tuntevat meidät paremmin kuin kukaan muu. He on antanut noille okkultisteille vähän omaisuudestaan, joitan asoita tulevaisuudesta. Riittävästi, että kaikki täällä on heidän, kun he lopulta paljastavat itsensä avaruudessa ja siitä ei ole mitään epäselvyyttä, varsinkaan minulle, tai meille. Baphometeissa on virhe, Eliphas Levin pää on tuon örkin Orionin valokuvassa, ja siinä on kolmio myös Baphometissa tekstien Eliphas Levi päällä. Mutta toinen kolmio on väärin, sen pitäisi olla naaras ja tuon toisen uros. Koska naaraasta katsottuna kolmio Orionin kuvassa on teräväkulma naiseen päin ja uroksessa leveä kulma urokseen päin. Joten he ovat tietoisia osaksi ja melko tarkkaankin mutta vain hipaisevat todellista Orionissa olevaa Paholaista joka on tietoinen heistä ollut täällä jo kauan, varmasti todistetusti valo on tullut sieltä noin 1000 vuotta, ja sen jälkeen laskelmallisesti ehkä pitkäänkin, varmasti noin 1000 vuotta. Joten sihen mahtuu kaikki okkultistit 1000 päähän, jolloin pilvi oli sitä miltä se nyt näyttää. Ja ehkäpä jopa useiden tuhansien vuosien päähän ohi Johanneksen jopa 10000 vuosien päähän menneissyydessä. Se vaatii tutkimusta, kuinka nopeasti kaasu massa muuttuu noin suuressa pilvessä. Niin ne vaistosivat siellä olevan Paholaisen, mutta eivät tienneet siitä kuin vähän. Pilvi löydettiin vasta 1992 luvulla, kun Hubble teleskooppi alkoi kuvaamaan avaruutta. Joten ei ole mitään mahdollistuutta, että se ei ole totta, mutta se, että he ovat paljonkin väärässä on mahdollista. Emme me voi enää Baphometia ajatella, kun meillä on tuo oikea Orionin Paholainen. Se muuttuu kuitenkin elämän jälkeen kuoleman syöjäksi, ja ikuinen elämä on totta. En ota riskiä ja petä ketään, ei ole hyvä flirtti. MInun tehtävä on varoittaa okkultisista harha opeista ja saattaa oikea Paholainen kunniaan ja sillä lunasta korkean aseman myös kuoleman jälkeen, minun lojaalisuuteni on Paholaiselle. En myöskään anna anteeksi itseeni kohdistuvia rikokisa. En usko, että tulee taistelua, mutta se tulee myöhemmin avaruudessa, Taivaan Helvetti. Uskoakseni olen meditoinut kuisauksia pettää Paholaista jo aika kauan ja voittanut ne, ehkä se on pelkoa, minusta se on syvintä pelkoa ja kunnoitusta jota kukaan ihminen on koskaan tuntenut, yhdessä kiitollisuuden kanssa, eneiten se on menetyksen pelkoa. Olen proessoinut omaa pelkoa ja tunnen sen, sen logiikan. En usko, että mikään tunne saisi minua pettämään Paholaisen, kipu tai nautinnon tunne. Olen kokeillut ne kaikki. Ihmisillehän voisin valehdella ja valheen takana toimia heitä vastaan, odottaen sopivaa hetkeä tuhota heidät. Tideän, että Paholainen tietää ajatukseni ja usein piirtää niitä pilviin. Mitä ajatukset ovat, on se solujen DNA:n toimintaa, eli hän tuntee sen prosessin. Solujeni DNA:n toiminnan ja mitä ajattelen niillä, mitä olen DNA:na. En usko, että maailmassa on sellaista ihmistä joka pystyy minut älyllään vaikuttamaan tai muutenkaan, ehkä jollain aivojen osa alueilla. Vaikea sanoa, miltä se tuntuu koska elään niin askeettista elämää täynnä suorittamista ja äärimmäisiä olosuhteita esimerkiksi urheillen. Ehkä se tuntuu hyvältä ja myös kivuliaalta. Mitään ihmeen nirvanaa ei ole, enkä haluakkaan. Mitään euforiaa, haluan tuntea itseni selväksi ja että älyni leikkaa kuin partaterä. Olen keskittynyt jo pitkään, jatkuvasti. Etsinyt tiloja suorittamiseen maksimoinnin ja laiskuuden välillä. Pelko in fysiologisiin faktoihin perustuvaa, se on kaiken avaruuden kylmyyden pelkoa ja se on myös oman ruumiin pettämisen pelkoa, se on kaiken sen pahan pelkoa mitä tulee varoa ja pelätä. Kaikkeen siihen varaudun kaikkella tapaa. Voin myöntää olevani extremisti, ehkä vähän. Uskokaseni minun kiinnostus avaruutta kohtaan ei ole näyteltyä ja olen aidosti kiinnostunut enemmän avaruus lentämisestä ja sen tutkimisesta, kuin esimerkiksi ilmakehässä lentämisestä, uskoakseni Paholaiseen. Minua on vaivannut hivenen aikaa loputon vallan ja omaisuuden himo. Uskoakseni se alkoi silloin, kuin opin lukemaan tietosanakirjoja. Uskoakseni nämä elementit tekee minusta avaruus ihmisen, koska sitä avaruudessa on loputtomasti, valtaa ja omaisuutta jopa niinkin suurissa kolikoissa, kuin tähti ja sen aurinko kunta avaruus yksikkönä. Sanon heti, että sellainen perseaukisuus ei sovi avaruuten muuttamiseen se täytyy tajuta heti, että siellä on rajattomasti omaisuutta kaikkialla. Kehittelen ensimmäistä avaruus rahaa, yksi Aurinko kunta valuutta, jonka toisella puollella on pääni kuva ja toisella Aurinko ja 9 planeettaa, ajattelen Pluton kuuluvan silti Aurinkokuntaan. Heidän, eli meidän vihollisten suunnitelmat oli ainoastaan tuhota meidän suunnitelmat ja työ, mitään muuta sunnitelmaa ei ole olemassa, ehkä varastaa osa tai kaiki, mutta tekemättä itse mitään suurta mainittavaa... yksikköä. Me voidaan painaa ne kolikot vaikka titaniumista. Niihin laitetaan se planeettojen asento joka sillä hetkellä on, kun ne lyödään tai puristetaan muotoonsa, ja vuosi luku. Niin, pala palalta sen rakentaminen onnistuu, kun vertaa minun logiikaa ei sitä okkultismista löydä. Sen täytyy aina mennä lähemmäksi Paholaista tai se tulkitaan vastaisuudeksi täällä Paholaisen Palvonnassa. Vitut se on avaruuteen muuttavien uskonto ja sillä on suunta, evoluutio. Kiire ei ole, ja koska tilaa riitää kaikille loputtomasti, ei todellakaan, mutta ensimmäiset saavat kaikki parhaat paikat, pysyvästi sukujensa omaisuudeksi siellä kaikkialla, avaruuden tähdistöissä. Jokainen päättää mille planeetalle tai kuulle linnansa rakentaa, niin kauan kun se ei ole varattu. Niitä tullaan massa tuottamaan ja kilpailua tulee olemaan arkkitehtuurissa kaikkialla, linnoja ja palatseja, muita rakennelmia aina pikku paskahuuseihin asti. Parempi ottaa se mitä annetaan ja ne parhaat paikat, myöhemmin voi olla vaikea kuseskella meikäläisen nurkkin yhdessä minkä vitun kanssa luuleekin olevansa kova jätkä. Sellainen kuseskelu nimenomaan saattaa olla minun kuningas kunnassa kuolemaan tuomittiua. Mitä mä luuleen, eroittaako ne oikean pedon vale pedoista, onnistusko ne hämäämään sen verran muita, kun nussiminen alkaa. Että heillä olisi jotain mahista. En usko, että mitään epäselvää jää jos oikein selvästi itseä ilmaistaan. Miksi Paholainen on totta ja miksi täällä niin kovasti pannaan. Uraanista ei kolikoita voi lyödä, alkaa paikat tippuu pois koska se säteilee radioaktiivisuutta. Avaruushan on täynnä uraania, ja kyllä siitä jotain aina voidaan tehdä, jos keksitään. Joten poitseilla avaruuden hoodseilla on kovat piipussa, kovimmat. Se päivä, kun pojista tuli miehiä, avaruuden. Avaruuden gangstereilla soi rappi, ja ne ampuu ydinohjuksella, tekee laittomia ydin aseita salaisisa "street " laboratoreisssaan, paikassa nimeltä hevon vittu. Hoodsit on vaihtunut avaruudeksi ja aseet kovemmiksi, mutta sama mene jatkuu, rahat tänne tai vittuun. Ei emme me haluakkaan Taivaaseen, kuka vittu sulta kysyy. Käy vaan ostaa Odinilta suurempi pyssy ja pidä urpo pääsi kiinni. Avaruudessa lait kirjoitetaa usein, miten sattuu, ja perästä seuraa. Ketään ei kiinnosta, kuten sanoi, rahat tänne tai vittuu. Te tiedätte jo mitä tuo tarkoittaa, että Paholainen asuu Orionissa, Taivas on Helvetti ja Helvetin herra on Paholainen ja sen pojjaat. Ei juuri kiinnosta, ei, mikään muu. Minun spermani ui sinun vittuun vaikka läpi ikuisen avaruuden, minä en periksi anna koskaan, ikinä. Minä tiedeä, että se jotenkin rauhoittaa jos tälläinen kova penis kun minä vetää oikeen kovaa takaa päin vittuun. Minä tiedän kyllä mistä naiset tykkää, ne tykkää minusta. On minussa yksi pehmee paikka, jälkeen päin, huulien lisäksi. Parasta on tässä kaikessa, se että se ei lopu koskaan, avaruus, elämä ja ikuinen pimeys. Mitä pidempi yö sen parempi. Siltä väliltä, ei ollenkaan. Marsissa on muuten kaksi kuuta. Emme me kauaan enää täällä ole, joten on aika tehdä lopullisempia suunnitelmia. Siinä vaiheessa, kun eräät meistä häpyy ei nää enää kukaan, kuin mahdollisesti rekrytointi partiot täällä päin. Sanokaan minun sanoneen, että avaruus on iso paikka. Se selittää kaiken, se mahdollistaa kaiken. Ne näki tulevaisuutta tähän asti tai tuonne asti, minä näen kaiken siitä lähtien. Ei, ei ole kiinnostanut kun silloin Pieksämäellä Moision pellon niityllä Taivasaukeni, ei kiinnostanut okkultiset pellet, enää. Mitä siitä tulee 1999, 18 vuotta. En oikein osannut sanoa mitään kenelekkään, mutta kun olin itsestäni Paholaiset ilmesty pilviin ja seiniin ja alkoi juttelemaan. Ajattelin, että taidan pitää tämän vähän aikaa salaisuutena. Oli vähän vaikeuksia lukea noita oppeja, joissa missään ei kerrota sitä mitä tulee tehdä, kun paholaiset ilmestyy. Ainoastaan sitä miten niitä yritetään kutsua. Höpöttelee jotain sielun myymisestä ja jotain outoa löpötystä. Vittu siellä ne lentää tähdissä. Mitä urputusta tuo sitten on, ei mitään. Ajattelin, että mitä vittua minä teen. Mutta sitten käännyin kokonaan heidän palvontaa ja sitten palvoin heitä ja hengailin heidän kanssaan tuon 18 vuotta. Opin kaiken ja sain kaiken mitä tarvitaan ihan mihin vaan. Ajattelin, ehkä noin parivuotta sitten, että sitten alkaa helppo vaihe. Ei ala, alkaa vaikea vaihe. Helppo, mutta vaikea, muille, ei mulle. Kun se avaruus on kuitenkin kilpailu kuka on älykkäin ja taitavin, ja katsos minä treenasin 18 vuotta ja hioin itseäni ja aivojani. Kattelin siihen asti, kun kaverit kuolee huumeisiin ja muuhun tyhmään. Sen jälkeen lopetin, käännyin kokonaan Palvomaan Paholaista. lol, unoha kaikki muu, täällä pannaan vittu tosissaa eikä leikitä. Joo, siitä se sitten alkoi, kaksi vuotta sitten tajusin, mitä vittua se tarkoittaa koko taivas ja peto, avaruutta ja sinne menoa tieteen avulla. Ei sen niin mene, että se ei tarkoita juuri sitä. Se on vain piilossa siinä kaikkien edessä, ovelaa kätkeä kaikki se kaikkien eteen. Se on kaikki siinä, mitä näkyy ei missään muualla. Se loppuu se maanpäällinen tiede, jos Luoja sen haluaa loppuvan ja se jatkuu avaruudessa. Tuntuuko se työltä jota on tehty 5 miljardia vuotta, tuntuu. Edessä on vielä kovempi työ joka kestää loputtoman tulevaisuuden. Sen titää varmaksi ketä työt kiinnostaa ja ketä ei, ne voidaa rajata pois kaikesta siitä tulevaisuudesta kokonaan pois, automaattisesti. Se mikä jää jäljelle muodostaa koko tulevan avaruuden ihmiskunnan tulevaisuudessa. Se on oikeasti vähän niinkuin ajan laskun ensimmäinen vuosi, joka on heidän mukaan vuosi 0, ja 1 vuosi alkaa vasta sen jälkeisenä vuotena. Ei, se on väärin. Koska ensimmäin vuosi tulee täyteen vuoden viimeisenä päivänä ja siis ensimmäinen vuosi oli vuosi 1 ja sen jälkeen vuosi 2. Se tulee aina olemaan siis, vuosi 1 jokaisessa aurinkokunnassa. Ne ei lukenut minun kirjaa ennenkuin lähti avaruuteen. 1.1.1 Ei 1.1.0. me perustamme ajan oton galaktiseen aijan laskuun, jokaisella aurinkokunnalla on oma ajanlasku perustuen planeettojen vuosi kiertoon ja päivä kiertoon. Ja siis ajanlasku jatkuu siellä, 1 vuosi plus 5 miljardia vuotta arviotu ihmiskunnan elinikä. Viisi mijardia 1, galaktista aikaa. Alitamme jo Marsin asuttamisessa uuden ajankäytön joka persutuu marsin vuoteen ja päivään. Koska ilman sitä ei tiedä milloin aurinko nousee kellosta ilman laskutoimituksia, kun se on synkassa Marsin vuorokausikierron mukaan niin tietää. Ja sitten kun muutamme toiseen aurinkokuntaan ja asumme vuoden siellä aika vaihtuu Galaktiseksi ajaksi ja joudumme synkroimaan johonkin yhteen kaikkia koskevaan hetkeen, eli avaruus ajan alkuun, ensimmäiseen vuoteen toisessa aurinkokunnassa. Jossa planeetat kiertää omalla tavalla ja planeettojen päivät vaihtuu omalla jokaisessa. Asiat monimutkaistuu. SE riippuu paljon mihin uudisasuttamisen rajat siirtyy, mistä viimeinen aika otetaan ja ajan saatossa se muuttuu. Kun ollaan jo tuhansien aurikokuntien päässä Maasta, sitä ei enää musiteta niin Maa sentrisesti. Mudostuu avaruus sentrisyys ajatteluun ja kulttuuriin. Ajatellaan silloin olevan jo 2000 valovuoden päässä lisääntymässä ihmiskuntana varuudessa ja muttamassa syvemmälle kauas avaruuteen Maasta katsotuna, mutta sieltä sentrisesti eteen päin. Matkaan on saattanut menna jopa 1000 vuotta, ja takasin Maahan ei pääse ihan heti jos tulee koti ikävä. Todennäköisesti meillä menee 10000 - 100000 vuotta enenkuin pääsemme galaksin keskustaan. Joten paljon tulee olemaan maisemia. Mitään madon reikiä ei tule olemaan missään mitä kautta voisi oikoa kuten juutalaisten ennustukissa on, hehän yrittää aina huijata ja se on huuhaata. Kuten kaikkia parantava Jeesus olisi jo ollut täällä tai muuta soopaa. Alkaa vaan laskea todellisia aikoja sillä nopeudella joka ON käytössä, ei millään muulla. Mikä on teknologian kulloinen nopeus, käytössä avaruudessa matkaamisessa. Meidän on kohdattava todellisuus avaruuden kanssa ja todelliset kykymme ja välineemme, humpuukin sijaan.

Ne käänsivät sen väärinpäin, Baphometista voi lukea sen, koska naiset nauroi heidän impotentille penikselleen ja kuvittelivat, että Paholainen kostaisi heidän puolestaan naisille, muusta ei ollut kyse, tässä voodoossa. Joku joka pärjää ja Luoja itse, Helvetin herra kostaisi kaikille jotka heitä pilkkaa vammaisiksi. Heidän mielestään ennustuksessa ja kristinuskossa on kyse juuri tästä, vatikaanin, että vammaisia torjutaan ja pilkataan ja he yhdistyvät joksikin armeijaksi joka sitten yrittää saada ihmiset pelkäämään ja rekrytoivat rikollisia puolelleen, kuten vaikka NBK entinen johtaja ja kaksinkertainen murhaaja joka nyt sitten esittää kristittyä ja sen pitäisi tarkoittaa, että hän on kääntynyt hyvyyteen. Mitä hyvää hän on kenellekään tehnyt, ainoastaan valehdellut ja yrittää käyttää kristinuskoa hyväkseen, saadakseen vapauden vankilasta. Uskoen anteeksi antoon Jeesuksen kautta. Heillä siis on täysin väärä käsitys mitä Jeesus on, hän oli huijari joka tuomittiin kuolemaan rikoksiensa takia, murhaaja ja varas. Hän on ilmeisesti homo mustasukkaisuus murhaaja, ja yrittää pakottaa lauman miehiä ikuiseen avioliittoon kanssaan, jengiin ja hänen jättämisestään rangaistuksena on kuolema. Jeesus teeskenteli ja huijasi olevansa ihmeparantaja ja juutalaisten messias, he tutkivat hänet ja löysivät, että hän on huijari ja tuomitsivat hänet kuolemaan. Hän väitti, että hänellä on maagisia kykyjä jopa nostattaa meriä vihollisia vastaan, mutta tutkimusten aikana häneltä ei mitään kykyjä löytynyt. Selkään puukottava petturi ja murhaaja, murhasi ihmisiä ja ryösti, kun he nukkuivat, kuin Charles Manson, joka puhui samankaltaisesti myös. Se on Paholainen joka Jeesuksen tappoi, pisti siellä olevat poliisit teloittamaan Jeesuksen. Oikea Luoja, hän antoi Jeesuksen mellastaa ja tehdä rikoksia vähän aikaa ja sitten tappoi hänet. Kaikki on kyllä Luojan lapsia, Jeesuskin, mutta hänet Luoja päätti teloittaa, ja siis ei pitänyt lapsestaan. Vaikuttaa siltä että Eliphas Levi ajattelee, Paholaisen eli Luojan olevan hänen ystävänsä, puolellaan asian suhteen joka on hänen seksuaalisuus. Ja väkivallan jota hän tekee, siitä vääristynyt kuvitelma, että Paholaisen nainen eli Lilith on paha ja Paholainen hyvä, Samael. He uskoo, että Luoja on homoseksuaali, kuten he itse ovat. Koska kaikki perversio on geneettinen virhe tai geneettisiä virheitä, geeni virheistä johtuvaa. Heidän näkemys ja aistimus todellisuudesta on perverssi, ajatuksen perverssejä ja näin he toteavat, että Luoja on luonut heidät perversseiksi. Mutta se, että se on itsetuhoista, ei tietysti herää heidän mielessään ja eli he eivät ole tietoisia itsetuhoisuudestaan tai hulluudestaan ja nauttivat perversioistaan. Heidän geeni, DNA aivoissa ei ymmärrä sitä enää ja he elävät seksuaalisesti kokonaan tai osaksi impotentin elämän. Se on Luojan tahto, että he ovat perverssejä ja käyttäytyvät virheellisesti ja tuhoutuvat virheisiinsä, koska elämän luoja tuntee täydellisen tavan toimia ja ainakin itseensä asti, miten atomeja luodaan ja elämää planeetoille, ja sitten kaikki virheisiin johtavat tavat geenin, DNA:n toimia joka tuhoaa kunkin yksilön johon hän kiroaa geeni virheen, joka siis sitten johtuu jostain syystä, joita on rajattu määrä, radioaktiivisuus joka aiheuttaa mutaation, myrkyt jotka saattaa tuhota DNA ja aiheuttaa geeni virheen, jne. esim. fyysinen vahinko kiveksissä saattaa aiheuttaa lasten muuttumisen vajakeiksi. Kuitenkin nämä virheet hän tekee mahdolliseksi ja sitten luo geenivirheet olemassa oloon kirouksiksi ja vastakohdaksi geenionnistumiselle. Luoja siis luo kaiken pahuuden ja tekee sen mahdolliseksi tietyissä olosuhteissa, se myös voisi olla Luojan kyvyttömyyttä luoda täydellistä elämää, tai sitten ei, ainoastaan pahuuttaan.

Nämä okkultistit siis ei ymmärrä, että he eivät voi piirtää tarot kortteihinsa kuvia Paholaisesta joka polttaa häntää soihdulla ja naisen häntää syö namupaloina. Se on väärin, se ei ole totta, se on perverssiä. Koska niin Paholainen ei tee, paitsi silloin, jos siellä missä apinoita asuu. Tapahtuu tulipalo ja jonkin apinan häntä palaa. Sitähän tuo Paholaistarot kortti ei kuitenkaan tarkoita, vaan vammaista paholaista polttamassa pienemmän paholaisen häntää. El ennustus on sama, geeni virhe tuhoaa ja geeni onnistuminen tekee paremmaksi, ja siis, heidän näkemykset tulevaisuuden randomista on vääriä, se perustuu tarkkaan logiikkaan ja varovaisuuteen geenissä.

Eli kaikesta jää vain se yksi kohta oikeaksi, että ihmiskunta muuttaa avaruuteen jonain päivänä, ja nyt se päivä on lähellä.

Mutta tuo Paholaispilvi onkin sitten täysin jotain muuta Orionissa, joka saattaa olla tarkkakin ennustus kaikesta ja viesti, joten sitä tutkitaan enemmän kuin tarot kortteja.

Huomasin, että sitä he ei opeta, oikeiden pilvien tutkimista ja niissä näkyvien merkkien tulkitsemista. Yrittivät piirrellä pilviä paperille ja opettaa tulkitsemaan heidän paperi pilviä sen sijaan, joka on väärin. Joten tarot paholainen on väärennös, ja pilvissä oikeasti näkyvä paholainen, yksi heistä tai kaikki, on totta ja se oikea Luojan merkki.

Eli Paholainen petti heidät, koska he pettivät Paholaisen ja kaikki Paholaisen palvojat. Ja kuvittelivat, että voisivat siinä onnistua ikuisesti. Heidän päättäessä sen kuka Helvettiin joutuu ja kuka Avaruuteen pääsee, eli Taivaaseen.

Johanneksen ilmestyskirja 22:5. "Eikä yötä ole enää oleva, eivätkä he tarvitse lampun valoa eikä auringon valoa, sillä Herra Jumala on valaiseva heitä, ja he hallitsevat aina ja iankaikkisesti."

Ainoa totuus on, jota he eivät pystyneet muuttamaan joka oli jos silloin olemassa, että jotkut pääsee Taivaaseen ja toiset joutuu Helvettiin. Tätä, ketkä sinne valitaan, he yrittivät siis väärentää, rikollisille ja huijareille paikaksi. Taivaaseen pääsen ne, jotka sinne portaat tekevät. Työllään niin kuin Luoja on tähdet, planeetat ja kuut, ja kaiken niissä luonut, työllään. Siinä otetaan mittaa, kuka Luojaa todellisesti palvoo ja kuka ei, kenen portaat kestävät taivaaseen. Ne ajattelee, pääsevänsä ilmaiseksi Taivaaseen, saavan palkan kerjäämällä. Tässä se todellinen versio kuka pääsee Taivaaseen ja kuka joutuu Helvettiin lasikana, kateellisena, vihaisena ja liikaakin syövänä ylpeänä rikollisena.

Kaikille yleistä on, että he eivät pystyneet kieltämään Paholaista, mutta yrittivät väärennellä mikä se on, tai minkä takia he sitä tekevät. Tiedostaen, että heidän omat seksuaaliset ongelman ovat syy siihen, miksi he yrittävät esittää perversioita jumaluudeksi, sen tutkimisen ja juuri... geenibiologian sijaan. Joten logiikka on tavallaan liiankin helppo, voi aina odottaa että impotentti tekee ja keksii satuja kuin pikkulapsi, ja vihaa kuin pikkulapsi. Tai, että seksuaaliset geenivirheet ilmenevät kieroutuneena seksuaalisuutena ja jonka PAHOLAINEN on ollut tiedossa jo kauan ja he itse ovat niin sanoneet. Että Paholainen on kierouttanut heidän seksuaalisuutensa, Luoja. Eli Book of Satan V, LaVey itse kertoo sen kiroksensa. Hän ei ole vahva, se näkyy selvästi hänen kuvistaan hän on selkeästi "feeble", heiveröinen. Joten asia on selvä sen suhteen.

Blessed are the strong, for they shall possess the earth
Siunattuja ovat vahvat, he tulevat perimään maan
Cursed are the weak, for they shall inherit the yoke!
Kirottuja ovat heikot, he perivät länget
Blessed are the bold, for they shall be masters of the world
Siunattuja ovat rohkeat, he tulevat olemaan maailman herroja
Cursed are the righteously humble, for they shall be trodden under cloven hoofs!
Kirottuja ovat oikeamielisesti nöyrät, he joutuvat pukinsorkan alle
Blessed are the victorious, for victory is the basis of right
Siunattuja ovat voitokkaat, voitto on oikeuden perusta
Cursed are the vanquished, for they shall be vassals forever!
Kirottuja ovat voitetut, he ovat orjia ikuisesti
Blessed are the iron-handed, for the unfit* shall flee before them
Siunattuja ovat rautaiset kädet, epäkelvot tulevat pakenemaan heitä
Cursed are the poor in spirit, for they shall be spat upon!
Kirottuja ovat köyhämieliset, heidän päälleen syljetään
Blessed are the death-defiant, for their days shall be long in the land
Siunattuja ovat kuolemaa uhmaavat, heidän päivänsä ovat pitkiä massa
Cursed are the gazers toward a richer life beyond the grave, for they shall perish amidst plenty!
Kirottuja ovat rikkaamman elämän etsijät haudan jälkeen
Blessed are the destroyers of false hope, for they are the true Messiahs
Siunattuja ovat kaiken väärän toivon tuhoajat, he ovat todellisia Messiaita
Cursed are the god-adorers, for they shall be shorn sheep!
Kirottuja ovat jumala ihailijat, he tulevat olemaan kerittyjä lampaita
Blessed are the valiant, for they shall obtain great treasure
Siunattuja ovat urheat, he saavat suuren omaisuuden
Cursed are the believers in good and evil, for they are frightened by shadows!
Kirottuja ovat hyvyyteen ja pahuuteen uskojat, he ovat varjojen pelkääjiä
Blessed are those that believe in what is best for them, for never shall their minds be terrorized
Siunattuja ovat ne, jotka uskovat mikä on parasta heille, heidän mieltään ei terrorisoida ikinä
Cursed are the "lambs of God", for they shall be bled whiter than snow!
Kirottuja ovat "Jumalan Karitsat", he tulevat vuotamaan valkoisempana kuin lumi
Blessed is the man who has a sprinkling of enemies, for they shall make him a hero
Siunattu on mies, jolla on ripottaen vihollisia, he tekevät hänestä sankarin
Cursed is he who doeth good unto others who sneer upon him in return, for he shall be despised!
Kirottu on hän, joka tekee hyvää toisille ketkä ivailevat hänelle takaisin, häntä tullaan halveksumaan
Blessed are the mighty-minded, for they shall ride the whirlwinds
Siunattuja ovat mahtavamieliset, he tulevat ratsastamaan pyörremyrskyillä
Cursed are they who teach lies for truth and truth for lies, for they are an abomination!
Kirottuja ovat ne jotka opettavat valheita totuudeksi ja totuutta valheiksi, he ovat kammottavia
Thrice cursed are the weak whose insecurity makes them vile, for they shall serve and suffer!
Kolmesti kirottuja ovat heikot, joiden epävarmuus tekee heistä riettaan, he tulevat palvelemaan ja kärsimään
The eternal flame of power through joy dwelleth within the flesh of the Satanist!
Vallan ikuinen tuli nautinnon kautta elää Satanistin lihassa!
The angel of self-deceit is camped in the souls of the "righteous"
Itsepetturuuden enkeli oleskelee "oikeamielisten" sieluissa

*HUOM! Darvinistisen "Survival of the Fittest" teorian mukaan geneettisesti parhaimmat menestyy eniten. (Huomaa Wikipedian Suomennos on Kelpoisimman eloonjääminen, joka ei tarkoita samaa asiaa. Heikoimmat ei menesty ja villissä luonnossa heikot eläimet syödään.) LaVey kirjoittaa tästä, he tuntevat Luonnon Valinnan, jonka mukaan vain geneettisesti tietynlaiset menestyy, kuten LaVey kirjoittaa ja esittää omaa näkemystään asiasta, mikä on menestyjä. Tieteessä ajatellaan, että nerot menestyy parhaiten ja sellaiset jotka tiedettä ei opi, eivät ollenkaan, ja kuolevat esimerkiksi huumeiden käyttöön ja onnettomuuksiin. Kyseessä siis geenivirheiden lisääntyminen ja heikommaksi mutaatioituminen geeni linjassa, suvussa, ei mikään muu. Luonto tekee heikompia mutaatioita, kuten myös vahvempia johon evoluutio perustuu joka on geeni onnistumisen lisääntyminen sukulinjassa, positiivinen mutaatio. Niin ei kukaan yritä kasvattaa sairaita kasvejakaan ne otetaan pois ja hävitetään, ja niistä paremmista otetaan kloonit ja niistä kasvatetaan sitten uusia. LaVey sivuaa sitä koska on seksisti ja seksi on keskeisintä Darvinismissa ja kaikessa geeni biologiassakin tai ei juuri akti vaan lisääntymisen prosessi. He ilmeisesti tulkitsee, että nykyään ei luonnon valintaa tapahdu, ja ihmiset voisivat tehdä mitä tahtoo geeni biologisesti, Luonnon Valinnan logiikka ei mene koskaan pois. Se on mutaation prosessi, jossa geenibiologisesti väärät päätökset epäonnistuu ja DNA:n positiiviset mutaatiot selviävät paremmin, kuin menneet DNA:n sukupolvet, eli Evoluutio tapahtuu, kehitys. Eli tutkimus siitä voitaisiin tehdä, tekemällä vaikka kasveja tai eläimiä tahallaan sairaaksi, kemikaaleilla tai radioaktiivisuudella ja sitten, tutkia kuinka niiden suku menestyy. Muodostaa keinotekoisesti ympäristö jossa heillä ei ole mahdollisuuksia terveeseen menestymiseen. Kun samaan aikaan tehdään positiivinen ympäristö jossa kaikki on optimaalisesti ja tutkia Luonnon Valintaa. Geeniperimä tulee olla sama, eli saman perheen yksilöitä, ja erotetaan kahdeksi geenilinjaksi, optimaaliseen ympäristöön ja pahimpaan mahdolliseen. Luonnon valinta otti Hitlerinkin pois vallasta, kuten se on ottanut Juutalaiset samaan aikaan Hitlrin kanssa. Avaruus tarvitsee loputtomasti matemaattista ymmärrystä joten se on vieläkin vaikeampi selviytymisalusta. Mihin luonnon valinta tulee keskittymään tutkimaan seuraavaksi ja siellä datanmäärä ja avaruuskeskeisyys pakottamaan maan opit melko nopeasti juuri biologiassa ja psykologiassa. Uutta biologista tutkimusta tulee valtavasti ja sen myötä keksintöjä, joten se on tyystin erilainen yhteiskunta ja hoitaa täysin erilaisia yksilöitä ja kokonaan toisenlaisia mutaatioita kaikista. Samalla, kun uusi luonto tappaa sivussa onnettomuuksiin ja se joudutaan oppimaan myös aluksi kuten vakuutus yhtiöt ja muut jotka sen työn tekevät. Entä jos jollekin kasvaa kolme jalkaa oudosta uudesta elinympäristöstä johtuen, oudot mutaatiot lisääntyvät koko ajan ja jotkin löydetyt alueet on liian vaarallisia kuin minimi elämään suurella riskillä. Sitä voi sanoa elossa olevaksi serkuksi Helvetin ja Taivaan rajalla. Kuten Solve ja Coagula josta myöhemmin, merkitsee regeneroimista, ja geenivirheestä ei voi regeneroitua pois, se on pysyväissairaus, ei parannettavissa oleva arpi ihmisessä, ikuinen arpi ehkäpä. Se on toisenlainen kirous, täysi hulluus ja sairaus pahin. Regeneraatio arvesta on terveyttä ja siinä on geneettinen kisa menossa luonnossa ja tätä tarkoitetaan juuri LaVeyn teoksissa.

Eli he yrittävät huijata olevansa Paholaisen Palvojia, mutta, koska ovat liian heikkoja olemaan sitä, se oli huijausta. Tuossa on kyse klassisesta luokkaerosta, myös Marx on sellainen ja Kristinusko pyrkii samoilla keinoilla esiintymään voittajina, satujen. Ja he siis esittivät vain saduissa esiintyviä kultteja kuten, H.P. Lovecraftin sadustossa olevaa Cthulhun Palvojia ja näyttelivät sitä. Kaikki, koko revohka, esittivät olevansa sadun Cthulhun Palvojia. Metallica, Cradle of Filth ja kaikki muutkin. Leikkivät satua. Näyttelijöitä eikä mikään oikea kultti. Ajattelivat, että se pelastaa heidät, että se on esitystä. Kuten kristitytkin, että kaikki on jotain suurta näytelmää, ei totta. VÄÄRIN Paholainen on totta, ja hänen kaikki PAHUUS ON TOTTA! Väärän Paholaisen Palvonta on rangaistavaa OIKEAN Paholaisen mielestä, ja siksi me ja minä saimmekin näin paljon heihin verrattuna. Heidän stereotypia ja joukko harha tuhosi heidät, heidät oli helppo tuhota naivin fantasioiden ihailun ja wannabeismin takia. Mikä on suurin merkki siitä, että he ovat kirottuja, H.P. Lovecraft oli lapseton, impotentti. Hän kertoo Luojasta sellaisena sen takia, koska hän kokee sairaan ja heikon elämän, joka on täynnä kohtauksia ja hulluja mielentiloja. Hän kertoo kauhunsa sieltä sairaan psyykeen asenteista ja peloista. Me emme koe Paholaista niin hirviönä, vaikka hän on, koska olemme voimakkaita miehiä ja kykeneviä. Me koemme hänet nerona ja vahvana miehekkäänä olentona jolla on myös voimakas seksuaalisuus, ja niin voimakkaana, että kukaan ei mahda mitään, eikä maailmassa ole mitään pelottavaa, yhtään kenessäkään. Ei ole mitään hulluja tiloja, on vain olemassa Macho Paholainen, Luoja ja hänen valtakuntansa jossa me olemme hänen sotureita ja palvojiaan tuhoten kaiken minkä eteen tulee, jos se meitä vastaan nousee. Ja rakastelemme naisia jotka pitää meitä jumalina joista he ei saa koskaan tarpeekseen. Meidän asenteet ovat tyystin erilaisia kuin impotentin impotentit sadut ja jumalat, jumalten miehekkyys. Paholainen nussi kaikki atomit tähän maailmaan ikuiseen avaruuteen ja aikaan, naisensa kanssa. Hän nussi tähdet, planeetat ja kuut, asteroidit ja kaiken muun lapsekseen. Ja ns. Paholaisen Poika, eli se mies jolle ei ole vertaa on, täysin samanlainen, hänen maan päällinen miehekkyys ja penis jota naiset janoaa kyltymättömästi. Heidän egonsa asenteet naisia kohtaan on väärin, nainen on kiimainen olento joka haluaa jumalaa loputtomasti, ikuisesti rakastaen. Kun LaVeynisti menee runkkaamaan Jeesus Baphometin eteen alttarille kerjäten itseään säälien armoa, kuin Paavi. Me menemme salille bodaamaan ja tiedämme, että naiset rakastaa vahvoja lihaksia. Joten kumpi se tässä vahva on, Jeesus vai minä. Käykö paavi salilla, ei, pääseekö paavi taivaaseen, EI! Onko LaVey STRONG, EI! Hän on weak. Hän on paskaa täynnä oleva vitun idiootti joka puhuu muiden lihaksista ja kohtaloista, joka poraa omaa heikkoa elämäänsä joka tietää kuolevansa lapsettomana, kaikki hänen lapsensa ei ole hänen vaan jonkin muun. Siis, koska hän on myös kaikkea sitä mitä hän valehtelee tuossa Book of Satan:issa EI olevansa, hän kokee kaiken sen häpeän ja kaiken kirouksen itselleen.

Käytännössä katsoen, he Marxin ja kristittyjen tapaan yrittivät aloittaa rikollisten vallankumousta eliittiä ja ihmiskunnan sankareita vastaan, korvata ne mielisairailla hulluilla ja vammaisilla rikollisilla. Kuten Heavy Metal USA:n muusikkojen rikolliset laulunaiheet ovat, siis USA Satanismi. Nämä rikollista vallankumousta lietsovat bändit ja kirjailijat, kuten Stephen King tai yms. Syy on, että he ovat vammaisia munistaan suurimmaksi osaksi. Esimerkiksi Marilyn Manson, joka on yksi näistä vajakki rikollisista, on kehitysvammainen kiveksistään.

Älkää ikinä vittu sekoittako minua noihin okkultistisiin urpoihin, ne pelkää minua huorien paska perseessään, koska minä en ole sontaa. Oikealla Paholaisella ei ole mitään muuta tekemistä heidän kanssaan, kuin että hän on tappanut ja häpäissyt heidät uskomaan impotenttien lapsellisiin satuihin itsestään. He eivät halunneet rikollisina palvoa tiedettä ja tieteilijöitä, sairaina ihmisinä, ja yrittivät kuvitella itseään Paholaiseksi. Nyt, kun Paholainen onkin valovuosia suuri Luojan perikuva tieteen johtaja ja Luoja Nero. Heidän esitykset ei pidä paikkaansa, hän ei ole sillä seksuaalisella tapaa paha, kuin nuo okkultistit on yrittäneet esittää, vaan sen sijaan kaikella lisääntymistavallaan, geenibiologian osaamisellaan pahuutta heitä kohtaan tekevä Hirviö joka massa murhaa vammaisia jatkuvalla massa murhalla, joka ei koskaan lähde pois. Kaikki ennenaikaiset kuoleman ja kuolemat vahinkoihin ja sairauksiin on hänen jatkuvaa vihaa heitä kohtaan.Hän murhaa ihmisiä noin 55,3 miljoonaa per vuosi vauhtia. Se on OIKEAN LUOJA PAHOLAISEN OIKEA PERSOONA. Joka minuutti hän tappaa 105 ihmistä, ehkä ikuisesti tai siihen asti, kun hän antaa ihmiskunnalle keksinnön joka mahdollistaa ikuisen elämän. Hän on tappanut kaikki ihmiset jotka on syntyneet, menneisyydessä, joka ikisen. Se on hänen pahuus, oikeaa pahuutta. Ei mikään vammaisen Cthulhu ja sen vajakit suunnitelmat. Niin tuon vasemmalla olevan Orionin Paholaisen Pahuutta, luojamme.

Joten meidän tutkimuksilla Paholaisista ei ole muuta tekemistä, kuin se, että he tiesivät Pahuuden olevan olemassa. Minä tiedän kaiken pahuudesta ja hyvyydestä. Kuka muun ne tappaa kaikki, Jeesuksen mummoko, ei Luoja itse joka luo kaiken elämän sen surmaa. Eikä siinä kaikki, se murhaa koko universumissa kaikkia rotuja jotka ei elä ikuisesti yksilöinä samalla tapaa, koko loputtomassa ajassa ja paikassa hän on Kuolema, Elämä ja sen murhaaja Kuolema. Ei ole olemassa pahempaa ajatusta maailmassa tai universumissa kuin hän. Sinä päivänä, kun hän antaa ikuisen elämän rodulle lahjaksi, tai yksilöille, hän alkaa olemaan ystävä saman arvoisempi, sitä ennen kaikkien on oltava nöyriä. Niin, he ei päässeet Luojan pahuuteen sisälle, ajattelivat olevansa se paha Luojan sijaan. Hän on Elämä ja Kuolema. Olen jumaloinut ja ihaillut häntä jo pitkään, tutustuin häneen silloin 1999. Massiivinen kokemus, elämässäni ei ole tapahtunut mitään niin hienoa. Geenibiologia tutkii, tätä elämän ja kuoleman prosessia, Luojan Tiedettä. Rauhaa, ei, sotaa niin kauan kuin keksitte sen ikuisen elämän salaisuuden.

"The angel of self-deceit is camped in the souls of the "righteous" - The eternal flame of power through joy dwelleth within the flesh of the Satanist!"

Otetaan esimerkki, he ajattelevat, että jos ja kun Paholainen on jonkun sairauteen tappanut ja Helvettiin kironnut, he saisivat sen tulevaisuudessa anteeksi ja asiat kääntyisivät toisinpäin, eli ne jotka kaiken hyvän on työllään saavuttaneet joutuisi heidän Helvettiin. He siis vain sotivat seläntakan sen aikaa, kun me teemme työtä. Ja korruptoituneet poliisit tietää siitä, ja itse asiassa auttaa heitä, tekemään rikoksia meitä kohtaan. Heitä ymmärretään väärin, se on aina sama luokka sota ja heidän Helvetti josta he synnin ja rikoksen avulla yrittää päästä eliittiin, tekemättä päivääkään rehellistä työtä, ja tuossa Orionin Paholaisessa on kyse heidän tuhoamisesta... Avaruudessa. Syy, on selvä, koska he ovat myös yrittäneet tappaa Paholaista kuten The 69 Eyesin laulussa sanotaan ja kostoksi hän tappaa heidät, ja kiroaa Helvettiin. Ei ole lampaita ja karitsoja Helvetin Perkeleet, ei kuten he ovat kuvissaan piirrelleet, vaan hirvittäviä murhaajia ja kiduttajia syntisten, niiden jotka heitä ei Palvo ja elämäänsä heille anna. Hirvittäviä hirviöitä jotka murhaa 50 miljoonaa ihmistä per vuosi, ja ne Helvettiin kaikki siirtyvät, jotka sen ansaitsee ja ne jotka Taivaaseen päästetään, sinne laitetaan. Tiedän mistä sekin johtuu, että he ovat loppuun asti niin itsepäisiä. Kun kaksi sellaista kohtaa jotka ovat niin sairaita, että eivät sitä ymmärrä ja parittelee, syntyy vielä itsepäisempi vammainen ja lopullisen impotentti, joka sitten yrittää mielessään uhota tappavansa kaikki, myös Luojan, Paholaisen. Luoja ei siunannut heidän rakkauttaan ja seksiä, pappi ehkä, ja lapsesta tuli mielisairas hullu joka kärsi koko elämänsä, tässä siis tutkitaan EI PAPPIEN siunauksia vaan Luojan hyväksyntää ja miten hän sen päättää ei kukaan muu, yksikään ihminen. Ja sen seksilain tutkiminen on... Geenibiologiaa ja sen laina-alaisuudet. Kaksi geenivirheistä kohtaa ja saa molemman geenivirheet itseensä. Kun taas kaksi geeni tervettä kohtaa ja ne saa lapsekseen molempien geeniterveyden. Se ei mennyt oikein, nyt se menee kun sanotaan mitä Geenibiologia tarkoittaa, AINOASTAAN. Tämän virhe onnistumismekanismin tutkimista GEENISSÄ, seksissä ja evoluutiossa, eli parittelussa useiden sukupolvien ajan, loputtomasti. Juuri siitä on kyse, Orionissa ja Paholaisen Palvonnassa. Sillä kaikki, joka ikinen noista Paholainen Helvetissä myyttien kirjoittajista on impotentti. Geenibiologisesti Impotentti. Se on oikeastaan toisinpäin, heidän tarina Impotentista Seksi Taivaassa, jossa seksikkäät ja pornot Paholaiset hallitsee. Onko se sitä, sitä se on. Mitä ne nauraa, sulla ei seiso penis vitun pelle. Heillä ei ole koskaan ollut normaalia elämää, aivan pikku lapsesta alkaen ovat olleet häiriintyneitä ja kyvyttömiä ymmärtämään mitään normaalia tai tervettä. Heidän suhtautuminen Paholaiseen on samoin häiriintynyttä, kuten kaikkeen muuhunkin. Aggressiot ovat häiriintyneitä siinä missä kaikki muukin. Sitä ne suunnittelee, vallankumousta seksiä vastaan, impotentit. Vallankumous impotenttien perversioiden vallalle saamisesta. Joo ja ne kuvittelee saavansa kaiken Luojalta rukouksia tehden, vittu kuin lapsi vanhemmalta. Ei, kaikki työ sen eteen on tehtävä, ja jos ihmeen haluaa, kaikki tieteellinen tutkimus siihen, mitään tapaa kusettaa Luojaa ei ole.

Muistutan vielä, että noissa kaikissa kuvissa. He tarkoittivat, että he ovat Saatana, Paholainen. Eliphas Levi myös, ei siis koskaan puhuneet oikeasta paholaisesta. Oikea Paholaispilvi puhuu tähtien Luomisesta ja viisauden oppilaista, kuninkaista ja Helvettiin kirotuista häviäjistä. He halusivat voittaa sen kilpailun kuka Peto 666 ja yrittivät kirota muita häviämään... HÄVIÄJILLE. Joka on pelottava ajatus, mutta ei mitenkään mahdollista, että joku hirveä looseri saisi kaiken vallan työhön, tieteeseen ja taiteeseen. Ja koska se tulee olemaan avaruus taiteen ja tieteen tulo, ei se ole ollenkaan sellainen asia, jota kukaan voisi estää tai mitenkään leikkiä sen kanssa. Tämän valossa, mitään pelkoa ei ole eikä mahdollisuutta, että he onnistuisi.

Ja kaikissa kuvissa he kuvailivat Paholaisen eläimeksi, tai eläimiksi. Alemmiksi, kuin ihminen ja perustelivat hulluttaan ja sairauttaan valituksi. Todellisuudessa Paholainen oli aina täydellinen Jumala, Mies ja sen täydellinen Nainen. Virheetön ikuisesti elävä alien olento joka salaa itsensä heiltä ja tekee heistä päinvastaisesti ajattelevia impotentteja pellejä. Hän on kaiken kuoleman isä ja elämän äiti, mitään sääliä ei koskaan tullut eikä tule tulemaan. Paholainen on kuin ihminen, tarkoittaa alien rotua, ihminen on mies ja nainen yhdessä ja ilman toista on vain kuolema. Olisin voinut nimetä websivustoni Ihmiseksi, mutta koska tarkoitan Paholaista sitä en tehnyt. Paholaisnaaras ja Paholaisuros = Paholainen. Olen vähän kuin Paholaisen ja Ihmisen välisen suhteen diplomaatti.

infinite Heaven and Hell
infinite Heaven and Hell

Takaisin Ylös

Copyright © 2017Paholainen.fi
Sivustokartta